27 Eylül 2010 Pazartesi

Götüne Kaktüs Girsin

Hani size şurada bahsetmiştim size Demir'den.Bu kadar olur,istenmeyen ot burnunun dibinde bitermiş ya,harbi de bitti amk!Kardeşinden sonna kendisi de buyurdu geldi.La burası dingonun ahırına döndü,dingo bile terki diyar edecek.Bu sabah bi geldim iş yerine,hatta geç kaldım,servise zor yetiştim,ööle uykusuz kaldım yine.Geldim,afyon patlamamışım,azım burnum kayık bi şekilde oturdum masama.E* geldi,selamlaştık derken,içeri biri girdi,yooog lan derken evet Demir'di gelen.

Resmen deepthroat şeklinde :O şeklinde kalakaldım.O her zamanki yüz ifadesiyle ve o miiis kokusuyla odaya girdi,kalktım selam verdim,oturdum ama resmen kazığa oturmuş şeklinde.O an aklımdan neler geçiyordu,bu dürzü niye geldi,neden geldi lan şimdi,benim için mi geldi,yog benim için gelemez,n'alaka la bu burda,bunların kursu yoktu,gelmesinin anlamı ne,hayır niye geliyor.Ve dahası da dahası da.Öğrenmem gerekti,nasıl öğrenecektim,kime soracaktım.

Personel işlerini aradım,örendim,sordum,ek görev gibi bişey çıkmış.Anlamadım gerçi,yarım kulak dinler şekilde.Anasını satiiim lan,bok var,resmen resmen ot bok hesabına dönecekti.Bi ara karşı masada bizim götlalesi devresiyle sohbete daldı,kafamı kaldırmadan sanki o yoookmuşmuş gibi davranmaya çalıştım da nasıl kasıldım,kasıklarıma biri elini sokmuş da şööle sıkıyormuş gibiydim resmen.İş yapıyordum göööya aklım işte değildi ama O'ndaydı.Kızıyorum ben ya,bok var sanki,durduk yere aklımı niye karıştırıyorsun orosbuuuuçocuğuuuu!Kendime de kızıyorum harbi çok kızıyorum,aklım bu kadar basit şeylerle karıştığı için.Derken text msg geldi,Seninle aynı ortamda olmak ne tuhaf.Yüzüğümü beğendin mi diye.Hönk!Ne yüzüğü,yüzük.Bi ara konuşurken,he işte devreeeem aramızda yaptık bişeyler,artık yaş kemal gibi cümleler duymuştum da anlayamamıştım.Sonradan dank etti!

Mr.Demir gitmiş,hatunuyla yüzük takmış,hatun da adaşım!Bak sen Allaın işine.Bu kadar olur yane.Vakti zamanında beğendiğim alyansları gönderirdim ona,isim yazan hedelerden vardı,he işte ondan almış,takmış.Burnunda halkasıyla hamamda bayılan karıları taklit eden ayılar gibi geldi gözüme bi an.*** küçüktür diye yazdım gönderdim ben de.

Pis pis sırıttı götveren.Hay senin babanın çanağına sıçayım dedim.
Ne yazık ki bu haftasonuna kadar beraberiz.Aynı grupta aynı görevdeyiz,parfüm kokusu olmasa kendimi zaptedeceğim ama ööle bi kokusu var ki,resmen bedenimdeki bütün hormonlar maximum seviyede çalışıyor.Şeytan diyor git azını yüzünü dağıt,suyuna tükür,suratına prostat olasıca ski kalkamayasıca diye bağır.Acaba yemeğine müshil mi atsam.Yok acaba adına feys açıp ben ibneyim,gelin skin mi desem,hani sokak ibnesiyim ben mi desem.Bişeyler yapmam gerek de ne yapacağımı bilmiyorum.

Amk senin emi!Amk!

4 yorum:

  1. Yapacağın şey hiç bişey yapmamak. Kendine odaklan benim gibi bencil ol.

    YanıtlaSil
  2. @Telekinesis,
    Zaten odak noktası benim de işte öküzü görünce şok oldum,hani beklemediğin yerden saldırı gibi.Yoksa rahatım şimdi kasanı sksinler.

    YanıtlaSil
  3. İstenmeyen ot burnunun dibinde biter derler. öyle mi derlerdi bilmiyorm ama öyle hatırlıyorum en azından. O yokmuş gibi davranmalısın bence.Zor olsa bile.

    YanıtlaSil
  4. @Mrs.Wrong,
    Ben de ööle dedim,istenmeyen ot misali.Yok yok atlattım ilk şoku daha rahatım şüüüküüüür:)

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!