16 Eylül 2010 Perşembe

Erkekleri Suçlamayın Kadınlar Az Değil

Dün akşam epey çalçene yaptık KK ile.Sağolsun egomu okşayacağına yerle bir etti.Yine de lafı koymuyor bana.O'nu gerçekten çok seviyorum,benim iyiliğimi istediğini biliyorum.Ordan burdan şurdan konuştuk.Yine Pucca must die naraları attım.Hatun kitap çıkardı,filmini yapıyormuş amk.Biz de daha yazalım da followers sayısı artsın diye hevesle bekleyelim.

Milletteki bu popülasyonı arttırabilme potansiyeli nasıl bişeyse bana uğramıyo.Hani şimdi birisi bana gelip de ben yazmak için yazıyorum,birilerinin beni takip etmesi önemli değil bıdıbıdı ayağı çekerse inanmam.Eğri oturun,doğru konuşun,herkes yazıyor,yazdıklarının da beğenilmesini istiyor.Zaten okunmayacaksam niye yazayım.Gider ergenler gibi gizli saklı günlük tutar,kimseye de göstermem.Tısss tırnaklarımı çıkarasım geldi.

Zaten regl dönemim fena şiştim.Sancılar bi yandan sıcak bi yandan.İş yerindeki huzursuzluk,rütbelilerin egoları bi yandan.Çatacak yer arıyorum resmen.Bu ego nasıl bi olay ya.Olmazsa olmaz,fazla olunca da zarar.Herşeyin fazlası zarar derler de düşünürüm daha çok sevginin neyi zarar.

Facede bi hatun var,onun da ağzını burnunu kırıp evine postalamak istiyoruuum.Hatun benim kankamın eski yavuklusu.Hatta bi ara istemeye gideceklerdi de kankamın annesi dişli çıktı,ben oluma kendinden büyük kız almam diye,iyi de etmiş oh.Hatun şu "tanıdık arkadaşınız olabilir" diye çıkan zımbırtıda hangi erkek arkadaşımı görse eklemeye çalışıyor.Son raddede sevgilime de ekleme talebi gönderince ben de ipler koptu.Eklediği bütün arkadaşlarıma saydım da saydım.Kızı da tehdit ettim,ağzına sıçtım resmen.Taam bizim elemanla çıktın ettin,sana zamanında yenge muhabbeti de çektik ama gelmişin 29 yaşına,kendinden küçükleri ayartmaya çalışmanın manası ne.Hatun sanırım ego okşamaktan çok süpyan seviyor.Taam ben de bebe değilim,kazık kadar oldum amma benim büyükkadın-küçükerkek ikilisinde kocaman bi yaram var,kaldıramıyorum bunu.Büyük konuşmak istemiyorum ama aşkın yaşı var be kardeşim.

6 yorum:

  1. Yok artık bir de film mi yapıcaklarmış? Biz dediğin gibi hala bekleyelim cidden.. :P ayrıca çok doğru bi yazı olmuş sen de iyi yapmışsın o hatuna ^^

    YanıtlaSil
  2. @Persephone,
    Ya sorma film yapacakmış.Ee normaldir,hatun televizyon dünyasında zaten.Ya o hatuna daha neler yapacaktım da.O masum masum takındığı tavırlar var ya öldürüyor beni:)

    YanıtlaSil
  3. Senin egonu yiyim ben :D ne egoymuş ya,muayyen günündeki kadınlar gibisin illa bir trip di mi? :P
    Ve aşkın yaşı yoktur mantıklı birlikteliğin yaşı vardır, karıştırma. Puuca filmi çekerken sanada rol vereceklermiş, kötü kadın olarak.

    Kızım senin bu hemcinslerine yönelik şiddet girişimlerin AİHM'e kadar gider söylemedi deme :D

    Bu arada yeni profil fotoğrafın çok "cix" olamuş bebek, gelince sana bunlardan çekmek lazım ;)

    YanıtlaSil
  4. @KK,
    Egomun içine ettin olm gelmiş bi de ne diyo,olm regl zamanındayım zaten,trip de atmıyorum,şurda naz yapıyoruz çeksen ölürsün ya.

    Valla aşkın yaşı vardır,45 yaşında bir erkeğin yanında 18 yaşında bir hatunda görmek istemem,45 yaşındaki bir hatunun yaşında 18'lik bi ergende.Büyük konuşturma Alllaaamm...

    Eee bilmiyo musun sanki,bi bayan bi bayanı erkeğinden daha çok kıskanır,benimki kıskançlık değil ama haddini bilmeyen haddini bilsin teması;)

    Ve fotom cidden cix,valla malzeme yok ama ısrar ettin çek bakalım;)

    YanıtlaSil
  5. Heralde herkes okunmak istiyor. Niye istemesin ki ? Ben istemiyorum diyeni artık sikertmiyorum direk hüseyin üzmez'e havale ediyorum. O sülale boyu gider.

    Bahsi geçen zatı diretmeyle bir kaç kız arkadaşım bana okuttu. Ayıptır söylemesi : ''hızlı okuma yöntemlerini bildiğimden'' hayatta epey yol almışımdır. Konstantre olup yazılarına göz attım.

    Eğer sende bende o model yazı yazayım ünlü olayım havasındaysan yazık olur. Dünyada en nefret ettiğim şeydir kıçı kırık kız modelleri.

    Ama bu durum yaşayışla da alakalı bir durum. 27 yaşına dayandım ama genç bir erkek ve iyi bir öğrenci / öğrenci hayatım ve insan olduğunu norveçe gidince öğrendim. Meğer burda bok çukurunda birbirimizi gırtlaklıyormuşuz.


    Neyse,
    Geçen de dediğim gibi illa seks günlüğü tutmana gerek yok popüler olmak için; ben sevdim senin kütür kütür yazılarını. Severim açık sözlü ve küfürlü konuşan inanları. Sikertmeye devam et.

    *** yuh bu kadar yorum yapılır mı ne yazdım ben ? höh be içine etmedim umarım senin yazınım ***

    YanıtlaSil
  6. @Telekinesis,
    Yogg ööle millete özenip de yazmam ben,içimden ne geçerse yazarım.Taklit falan mı aman Alla korusun.Seks günlüğü yazacak kadar seks hayatım da olmadı ne diyeyim:)O yüzden seks günlüğü konusunda sonsuz katılıyorum sana...

    Ve yeniden onur duydum efenim,yazdıklarım az biraz değer kazandıysa.

    ***İstediğin kadar yorum yap,ben uzun cümleler kurarım,her ne kadar birileri başını ve sonunu okusa da:)İçine etmek değil,güzel yorumdu,mutlu oldum;)

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!