20 Eylül 2010 Pazartesi

E Tek Derdim Aşk Meşk Değil!

E artık iyi birşeyler olsun!
İş güç yoksunu olduğumdan değil,gündemi takip etmek adına izliyorum ben Müge Anlı'yı.
Kadın programı diyerek küçümseyen o kemçik ağızları burdan öpüyorum.Efenim orada kimse toplanıp ağda falan yapmıyor,kocasını çekiştirip kurabiye tarifi de vermiyor.Bildiğiniz Türkiye gerçeğini anlatıyor.Türkiye gerçekleri siyasetten,futboldan ve magazinden ibaret değil neticede.Hani Türkiye'yi 2 ye ayırıp 3 şehre bölen zihniyetler gibi,Ankara,İstanbul,İzmir değil efendim Türkiye.Türkiye'de var olan,çoğu kimsesin 3.sayfa haberi bunlar dediği konuları işliyor Müge.İşlemek ne demek resmen içini dışına çıkarıyor.Hayır reklam falan yapmıyorum,kadın programı vs realite programı gerçeğini anlatıyorum.

Bugün yine içim acıdı.Bildiğiniz acıdı!Bööle kocaman bir kasap bıçağıyla içimi delik deşik ettiler resmen.Malatya'da,12 yaşında bi erkek çocuğu elleri arkasından bağlı olarak,YAKILARAK öldürülmüş.E yani e yani!Zanlı yakalanmış,45 yaşında bir hurdacı.Hurdacı diye vurgu yapmak istemedim,insanları mesleğiyle değerlendirecek değilim ama eğitim gerçekten çok önemli!İtolu it inkar ediyor,e tabi inkar edecek ben yaptım diyecek değil ama çocuğa tecavüz edildiği düşünülüyor.Zaten adam sadece öldürmek istese neden neden ellerini arkadan bağlayıp domuz bağı olayına girsin.Şerefsiz!

Daha geçen hafta yine 11 yaşında bir kız çocuğumuz öldürüldü.Kendisi lisanslı hentbolcu üstelik.Yani aklı balig,bilinçli.Öldüren yine 45 yaşında.Önce evine götürüp 12 yaşındaki kendi ÖZ kızının gözleri önünde kızı o pis elleriyle taciz etmiş,sonra kızı ormana götürüp,amazon ormanı falan değil,bildiğimiz piknik alanı,hani ailelerin gittiği,orda tecavüz edip kızı öldürmüş.Üstüne üstelik kızı gömmüş!-mış,-muş'la konuşuyorum çünkü olanı söylüyorum.Bu adi adamı da kendi kızı şikayet etti.Adam zaten içeriden yeni çıkan uçkur sevdalısı bi it.Üvey kızına tecavüz suçundan yatmış.Sapasağlam da çıkmış!

AB'ye yaranacağız diye idamı kaldıran bizler,idamın neden kaldırıldığını hepimiz biliyoruz,bööle insanları kendi vergilerimizle besliyor ve resmen besili dana yapıyoruz.Sonrasında da çıkarıyoruz ve bunları barındırıyoruz.Barındırmayalım arkadaşlar,hadım edelim,keselim,biçelim,olmadı biz de bunlara tecavüz edelim,bedenlerine değil olmayan ruhlarına edelim.

Neymiş mahkumları topluma kazandırmakmış!Sen gel benim bebeğime,o masum bedenine dokun,sonra ben sana iş vereyim,topluma kazandırayım,oldu başka.Seni kapıma köpek diye bağlamam orosbu çocuğu!Ben hapishaneye giren kişileri 2'ye ayırıyorum: KADER MAHKUMU ve Şerefsiz!Tabi ki onlar da bizim insanımız ama benim namusuma,şerefime,ötesinde bebeğime,meleğime dokunacaksın ben de sana kader mahkumu diyeceğim.Siktir git ya!

Bazen bu hayatı bu insanlarla paylaşmak zorunda olduğum için yaşamak istemiyorum!
Hani vakti zamanında Aysun Kayacı demişti ya,"Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" diye.Tabi salak salak konuşmuş haspam ama ben soruyorum,eğer varsa bi hak,bu adinin yaşama hakkıyla benim yaşama hakkım BİR mi!Şerefsiz adiler,yatacak yeriniz yok!

12 yorum:

  1. Seda Sayan neyse de Müge Anlı'yla alay edenlere ben de kızıyorum. Tamam komik şeyler oluyor olabilir ama kadının yaptığı iş önemli. Sayesinde bir sürü olay açığa çıktı. Önemli bir program yapıyor ve şaşkınlıkla izliyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
  2. Aysun Kayacı'nın lafı aslında tam da bu ülkenin (dünyanın) halini özetleyen bir durum. Bir yerde hak veriyorum. İnsanlar var olduğu süreçten beridir hiç bir zaman eşit olmamıştır, olmayacakta. Narsistlikten öte bu durum, doğanın kuralı bu. Aysun kayacı salak birisi değil, sadece dürüst davranıyor. Kimi kandırıyoruz ki? Herşey ortada değil mi aslında?

    Bu düşüncem senin yazının konsepti ile tamamen alkasız çünkü başta müge anlı dediğin noktada koptum. Ruh gibi okudğum yazının final kısmında uynadım diyebilirim. Böylede yüzsüz ve dobrayımdır. Bu ne "arabesk yavşaklığı" kızım aaaa? :P

    And finally, change this god damn font COLOR!

    YanıtlaSil
  3. Lan var ya.. neyse bana edecek küfür kalmamış.

    YanıtlaSil
  4. @Pippi Haşmet,
    Kulvarları farklı neticede,hani kadını seven sever sevmeyen de izlemez ama cidden bağlantıları sağlam,adam gibi işini yapıyor.Takdir etmek gerek diye düşünüyorum!

    YanıtlaSil
  5. @KK,
    Zeki olduğuna inanmıyorum.E şimdi bana onu savunma yani:p,aslında neden ööle dedi haspa biliyorum,haklı ama sööleme tarzı hoş değildi.YüksekLisans yapıyooo olması zekasından değil,parasından kaynaklıooo anacııım.

    Valla yazı Müge Anlı odaklı değil,kayıplar,cinayetler...

    And I said before canııım,find me a new theme.Be sure,I wanna change this COLOR!

    YanıtlaSil
  6. @CanTelekinesis,
    Küfür sınırsız,edebilirsin:)

    YanıtlaSil
  7. Ne doğru dedin ama! Ağzına sağlık..

    YanıtlaSil
  8. @Mrs.Wrong,
    Keşke ben yanlış olsam.

    YanıtlaSil
  9. sinir oluyorum arkadaş ! dicek kelime bulamıyorum hadi buldum diyelim kelimelerimin bi boka yaramayacağınıbiliyorum.yaramayacağını düşündükçe bunlar için bi şey yapamadıkça deliriyorum !!!

    YanıtlaSil
  10. @zey,
    diyecek çok kelime var da of yani.boka yarasa da yaramasa da haykırmak istiyooorum da of!

    YanıtlaSil
  11. en sinir oldugum konulardan biri.. boyle hasta ruhlu insanlar topluma kazandirilamazlar.. HApse girer cikar tekrar ayni dürtüleri devam eder.. Keske bunlarin alayi geberse!

    YanıtlaSil
  12. @ChunLi,
    Hadım muhabbeti çıkmıştı,bakalım ne olacak,sonucu bekliyorum sabırla.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!