14 Eylül 2010 Salı

Aşk Vol V: Karakedi Değil,Puma

Kapıyı kapatıp bi'elimde bavulla çıkarken,yüreğimin tam ortasında kocaman bi' yumruk vardı resmen.Boğazımda da yumru.Yürüyordum ama ben mi yürüyordum.3.5 seneden bana kalan fotolar,yüzüklerimiz,anılar.Bavulumu çekecek mecalim yoktu ama dik durmalıydım.Kafamda bi'ben vardı,onunla sürekli konuşuyordum.Konuşuyordum da doluyu boşa,boşa doluyu koyuyordum,haklı bi'neden bulamıyordum.Taam son zamanlarda kopukluklar vardı da pat diye hani bitmemeliydi amk.Bunu haketmedim,haketmedim diyordum ama haketmeyeni hayatıma sokunca kendime sokmuştum resmen.Kendi eden kendi bulurdu,bi'erkeğe köpek olursan,kul olursan o seni sik yerine koymazdı.Resmen geyşa modundaydım.Götümü sil dese o kadar.Ama seviyordum ya sevdiği için insan neler yapmazdı dimi.Skeyim bööle aşkı ya,olmaz olasıca.Düşünüyordum da onu kaybetmekten korkuyordum,ama bu hayatta bunu örendim: Ne kadar seversen sev,birine onu ne kadar sevdiğini sonuna dek göstermeyeceksin,sonuçta seveni s*kerler,s*keni severler ya.İt yerine koyacaksın ki it gibi sevecekler.Ama mantıklı hala gelmiyor be!Lan olm ben yanımda erkek gibi erkek isterim,ne kendime kul ne kendime köpek sadece adam gibi hani taşşaklısından erkek istedim.Ama işte erkekler bunu anlayamaz.

Atladım taksiye.Doğru havaalanına.Bi'an önce o şehirden çıkmak istiyordum,kurtulmak.Saolsun,ev arkadaşım da geldi.Sadece "gel" demiştim,geldi.Şimdi konuşmasak da hakkını ödeyemem yani,o kadar da münafık değilim ya,hakkını bilecek kadar vefalıyım.Ööle görünmesem de.

Yol boyunca gözümden bi'damla yaş akmadı.Ööle konuşuyor muyum ne düşünüyorum bilmiyordum.Sadece ev arkadaşımın beni güldürmeye çalışmasına ayak uydurmaya çalışıyordum.İçim kan ağlıyordu.Bööle zaman durmuştu falan.Donup kalmıştım.Hani skilip atılmış gibi hissediyordum.

Tek isteğim evimize gitmek,yatağıma uzanmak ve doyasıya içmek.Şişelerin dibinde kendimi bulup nasıl da tekme yediğimi unutmak.Yaralıydım.Yaraların en ağırı içimdeydi.

Sonunda evimize gitmiştik,ev arkadaşım Ö* her dakka etrafımda pervane oluyor,bana aldığı hediyeleri gösteriyordu,ben ise resmen zanax almış gibi boş boş bakıyordum.Ta ki sarıldım: Beni bırakma sen de.N'olur diyene dek.Oturduk ağladık,deli gibi hem de.

Ööle bööle hazırlanıp dışarı çıktık.Alışveriş her kadının en iyi psikologuydu sonuçta.Kimseyi aramadım o devrede.Arayanları da açmadım.Annesinden teyzesine herkes aradı.Sadece anneme,anne bak kaderin kaderimmiş dedim.Onu da kahrettim ama.N'apayım.

Alışveriş iyi gelmişti ama anlık.Eve gelince yine bana hapisti yine bana hasret yine bana arabesk geceler.En damarın damarı gelse olm benim gram kılım kıpırdamazdı.Odak noktam kaymıştı.Ama biz aşıktık birbirimize.O vakitler -di'li geçmiş zamanı bilmiyordum,bişeyler biter giderdi ama ben hep geniş zamanlarda sevmiştim O'nu.Sevmiştim olm.

Ö. beni eğlendirmeye çalışıyordu.Alışverişe gitmiştik ya ertesi gün kesin kuaföre gitmeliydik.Oysa ben sadece içmek istiyordum.Sigarayı bırakmıştım,O istedi diye.Hiç alkol da bilmezdim ama bak beni düşünen adam azıma sıçıp gitmişti.Şerefe o zaman!

Vodka,viski,bira,şarap,baileys,malibu,cin,rakı ve sonunda absinthe...Ne varsa içtim sıçtım,ayık kafayla gezmiyordum.Resmen uyuşuk ama mutluydum ya da mutlu rolü yapıyordum.Hani güçlüydüm falan ya,hani babam bizi sktir etmişti,elinolu niye etmeseydi falan fişman.Güçlü kız ayakları,klasik kız işte.Beni istemeyeni ben kapıma köpek etmem falan.

Oysa saatlerce O'nun msne girmesini falan bekliyordum.Ayrıldık ama dosttuk ya.Bu da ayrı yalan.Yogg bööle bi zıkkım.

Sonra kendime gelmem gerektiğine inandım.Ne zaman mı.Mide kanaması geçirene dek.Üstüne üstlük gelen spazmalar.Eriyordum.Oysa ben anneme borçluydum.

Kendimi kaybettiğim o günleri geride bırakmak adına ne mi yaptım.Tabi ki kulağımda Döndüm bak geldim şimdi melodisi Ajda'ya teslim ettim kendimi.Zaten aşırı kilo vermiştim.He bi de bu var,benim göbeğim var o yüzden terkedildim.N'alakaysa.

Saçlarımdan başladık işe.Uzunlardı,boyattık.Fena durmadı hani.Oldukça beğenildi falan.Hatta o bile sen değişiyorsun falan diye mailler attı Yonja da fotolarımı görünce.Biz Yonja çocuuyuz,face halt etsin.Beni kıskanıyordu ya oooo ben havalarda.Ne kıskanması o oyuncağını vermek istemiyordu,cepte dursun hesabı.

Hatta epey beğenilen bi' hatun olduğumu fark ettim.Gelen giden çıkma teklif ediyor falan.He kamyoncular da ediyordu.Ööle bi mana çıkmış resmen.Ama ben bütün erkekler ölsün,hatta bütün erkekleri siksinler istiyordum da resmen oynuyordum,kendime çekene dek oynuyo,sonra azına sıçıyordum.Fena ya ben o hallerimi sevmedim,o dönem iyi ki bitti.Genco,MC,Alp...ooo yazık oldu size özür dilerim ama hiçbiriniz o değildi.Kıyas yapıyordum fena fena.

Dışarıda ulaşılmazı oynayıp eve gelip acınası olmak beni anlatıyordu falan.Bütün Demet şarkıları benimdi dışarıdayken,eve gelince Kamuran Akkor favorim.

Dersler tuhaf derecede iyi gidiyordu,ders çalışırken unutuyordum belki de.Bilmem işte,o dönem,o sene fena geçti gitti.

Derken bigün emesende onlayn gördüm onu.Bahane bulmam gerekti,bişeyler saçmalamam gerekti.Buldum sööledim ve karşıdan gelen yazılar ona ait değildi.Ellerim titremeye başladı:
(Şıllık: Ş, Usturupsuz:U)

U:Selam nbr.
Ş: Tanıyamadım.
U: :) Haklısın değişiyorum.(Lan götttt ben işte,bıraktığın kız)
Ş: Sen Usturupsuz olmalısın.
U: Evet,pardon siz kimsiniz.Deliyürek sen değil misin.
Ş: Deliyürek markete gitti,sanırım hala sana sööleyemedi.Acıyor o da haklı.Ben Şıllık.Yeni sevgilisi.
U: Uuuu pardon,hayır ama acımak?
Ş: Bak tatlım,benim de uzun dönem ilişkilerim oldu ama ben kimseye bu kadar yapışmadım,biraz gururlu ol.
U: Yavaş!Gurur?Ya sen kim oluyorsun da bana laf ediyorsun.Mal mısın.Sevgilin seni söölemedi bile,ne diyorsun sen.Yaş kaçtı senin?
Ş: N'alaka.29.
U: Hııım pardon ABLA!Senin bööle deneyimli olmanı ve bööle konuşmanı anladım.Süpyansever.(Biz yaşıttık ve 19 yaşımız bitmemişti)
Ş: Aaa çolukla çocukla uğraşamam.
U: O zaman korun.Töbe.Deliyürek'e çocuk deme çocuğu verir eline.
Ş: Of yeter.Onu rahatsız etme,rahatsız oluyor,söyleyemiyor.
U: Rahatsız demek.Ararım onu.**

**Hiç unutmadım bu konuşmayı.Beni aşağılıyordu ama kendi hangi tabakada.

Aradım,sordum,rahatsız mı ediyorum seni dedim.Evet ben sana şey dedi.Ööle olsun dedim kapattım.

O an çalan şarkıyla koptum.
Kaderimde bu da mı vardı sevdiğimi başkalarıyla...

2 yorum:

  1. :))) buna benzer bir durumu bende ya$ami$tim :O tee nerelere aldin goturdun beni :)

    YanıtlaSil
  2. @ChunLi,
    Allah topunun belasını versin:D

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!