9 Eylül 2010 Perşembe

Aptal Kadın Yoktur,Salağa Yatan Kadın Vardır

Erkek milleti ne s*k akıllı kişi kardeşiiiim.Ne zaman kardeşiiiim yazsam aklıma Seda Sayan geliyo,milletin aksine ben seviyorum hatunu.6 koca eskitti bana mısın demiyor.Millet dalga geçedursun o hayatını yaşıyor,bi'daha mı geleceğiz dünyaya.Bikbik sulu sebil sevgilim ayağında her dakka öpüüüüm mü modunda gezmeyi biliyorlar da biraz ciddi konuşulsa hemen U dönüşü,çark ediyorlar.Gavurun dölleri.Öpmek isterken kız çark etse gösteriyor da vermiyor haspaya bak ya,vermeyen kız da şu dönemde,turşusunu kur amk şeklinde sayıp sövüyorlar.Onlar söve dursun biz onların ciğerini belliyoruz,hangi dürzünün ciğeri kaç para eder,bi' çırpıda söyleyebiliyoruz ya maşallah bize.Hem biz sevginizi vermeyince size sövüyor muyuz?
Sadece voodoo bebeğine iğne batırıp çükünüz düşsün diyoruz.Aslında bizim üstümüze bi'çok konuda yoktur.Hiç bir erkek elimize,ayağımıza su dökemez "çoğu" konuda.+200gramla hayata başlayınca +1 ile başladıklarını sanan erkeklerin 200gram olan şey aslında çük ağırlığı değil,brüt beyin ağırlıklarıdır.Milletin malını elime alıp hııım kaç gram acaba diye tartmıyorum,tahmini.

yeakyeakyeak.

Bizden daha kurnazı yoktur,kadına şeytan diyenler kadını tanımıyordur.Maşallah her şeyin en ıcınığını cıcığını çıkartmakta üstümüze yoktur.İlla ki olayın detayını öğreneceğiz,sonra aman Alla nasıl uyuruz.Detaycıyız da detaycı olmasına da ne skime gidip en b*ktan erkeği bulup hayatımıza dahi ederiz,,işte bunu anlayamam.Sanırım kuşku içimize işlemiş,nasıl işlemesin anacııım erkek milleti arkamızı dönmeden başka göte dayanır.Ben de fena merak ederim ama öörenince bilmemiş gibi yaparım.

Bayanların yine çoğu hackerın en babasıdır.Şifreniz kırılmışsa,kesin bir hatun kırmıştır.Sizi kıskanan bir hatun cinsiyetinize bakmadan sizinde şifrenizi kırabilir.Bok var sanki.Harbi ben hiç karıştırmam,hele telefonu falan çalarsa hiç bakmam.Ağzım yandı.Aklısikindeolan sevgilimin telefonunu ve bilgisayarını karıştırınca kendimi kandırdığım o bensel rüyamdan uyanıp gerçek kabusu yaşamaya başlamıştım çünkü.La herif o kadar abazan çıktı ki amk telefona bile porno film yüklemiş.Acaba mesai arasında gidip mastürbasyon mu yapıyordu o filmlerden feyz alarak.Elin skinde kalsın da ordan çıkarama.Götlalesi.

Köpeklere benzeriz biz aslında.Köpek kadar sever,köpek kadar sadık kalır ve köpek kadar iyi koku alırız.Hele de bu koku çakma parfümlü bir aşüfteye aitse.Zaten nedense kendimizden başka her bayan potansiyel aşüftedir,oysa suçlu erkektir.Erkek yoldan sapmak istemese sittin sene sapmaz.Ama yoggg benim erkeğiiim merttir,benim erkeğim yiiiittir,benim erkeiiim garip erkeğimmm.Bütün diğer kadındadır.(bkz: hemcinsimi hem korurum hem de hemcinsimin ağzına ederim)

Ayrıca kadın milleti erkeği harbi vezir de eder rezil de.Bir erkeğin zayıf halkasını bulunca o halkaya halka takmak,onu padişah torunu yapmak ya da burnuna halka takmak demektir."Sen dünyanın en yakışıklı-veee geliyor- en seksi erkeğisin deyince künefe peyniri gibi eriyip süner bu erkekler.Amma çok tanıyorum erkekleri de nedense amma çok da kuyruk acım var.

Bir kadının asıl düşmanı başka bir kadındır.Biz gerçekten başka bir erkek için değil,başka bir kadın için giyiniriz.Verdiğimiz onca göğüs dekoltesi erkek için değil,bana bak haspam benim mallar seninkilere on basar demek içindir aslında.

Erkeklere gelince,onların da başarılı olduğu konular var tabi.Hesap ödemek,tamir yapmak gibi.Biz bu kadar becerikliyiz diye belki de genelde üzülen taraf biz oluyoruz.Aslında biz üzülmüyoruz,biz kendimize yediremiyoruz,bu yüzden zırlayıp duruyoruz.Ve bence kadın milleti her zaman ahvah sen bunları hakedecek hatun muydun.vay or*sbuçocuu sana bunu nasıl yaptı bıkbık sözlerini duymaktan zevk alıyor.Arkasına aldığı çoğunluk desteğiyle yıkılan gururunu ve egosunu tavan yaptırıyor.

Kadın milleti işte,salağa yatıyor.

4 yorum:

  1. köpeklere benzeriz evet =))

    YanıtlaSil
  2. @Zey,
    Ööle şekerim aynen ööle.Bi' arkadaşın köpeği vardı,erkek.Yavuklusundan başka kimseyi koklamıyordu bile,dişisine o kadan bağlıydı.Biz de ööle değil miyiz,ööleyiz.

    YanıtlaSil
  3. kadın detaycıdır tabi ve ince eleyip sık dokur, en boktan erkeği bulup başına bela etme adına. kadın rekabeti ve düşmanlığı gerçekten anlattığın gibi bence de. yazını okumakta zorlandım yalnız. çok açık renk olduğu için. zemine gömülü gibi. grinin daha koyu bir tonu olsa fena olmazmış sanki.

    YanıtlaSil
  4. @piktobet,
    kadın milleti sevince,hatta hoşlanınca bile,hayalindeki erkek yerine "O"nu koyar,sonrasında bok olduğunu anlayınca hayal kırıklığına uğrar.Oysa en başta farkındadır olanların.

    Yazı rengine gelince,ben sadece yazıyorum,ne fonta ne başka birşeye dikkat ediyorum,ama bundan gayri dikkate alırım.Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!