14 Eylül 2010 Salı

Fatma Herkesle Yatma

Oldum olası bu hatuna tilt oldum.Kabul ediyorum şirin,hatta bebek gibi yüzü olduğu için kıskanılası.Ama seksapalliğin s'si yok hatunda.Hele o çarpık bacakları.Alla başlara vermeye.Kupkuru bi'kere.Hani skerken elde kalır gibi geliyor.Ben mi skeceğim banane gerçi ama o kadar da zayıf olunmaz yau.Kıskanmıyoruım taam mı.El atınca et gelmeli bir kadında ööle kuru kemik ne la.Batar falan.Hoş değil.Üstelik kısacık da.Duyan da beni bi Adriana Lima,bi Heidi Klum falan sanacak.Ben bilindik etik çizgileri taşıyan-çooook mu abartı oldu bu tanım-Anadolu kızıyım.Yuh harbi abartının *mına koydum.


Taam kıskandığım anlar oldu.Ne yalan söleyim,ilik gibi çocuğu götürürken ekran başında tırnaklarımı yedim durdum.Onun yerinde olmak için neler vermezdim.Hele diğer hatun vardı ya götten bacak Nihal,hatun 90'lı ama yedi bitirdi lokumumu.Ah o dudaklar ah.Hatun burda en kokoş halleriyle boy gösterip yemediği mal,yedirmediği boynuz kalmadı o ayrı.Hani moda ikonası olmak buysa kalsın,modasına da ikonasına da.Bildiğin kokoşcan ya.Hatuna kıl oldum ya sittin sene gözüme giremez haspam!

Az önce fragmanları döndü de ordan aklıma geldi.1 sezon öncesinde en frapan,en kokoş ve en kaşar halleriyle ekranlarda boy gösteren,onu seviyorum ama seninle olmak istiyorum gibi klasik yalanlara sığınan bir haltken,şimdi makyajsız halleriyle köylü kızını canlandırıyor.

Valla benim gözümde yine aynı kaşar.Erkeğime yan gözle bakanın gözlerini oyarım.


Zamanında Hülya Avşar'a sormuşlar Fatmagül'ün Suçu Ne? diye.
Şimdi de Beren Saat'e soracaklarmış,kız Bihter Fatmagül'ün Suçu Ne? diye.Acaba nasıl cevap verecek.Araya yastık koysaydı haspam derse şaşırmam.

Sahi Kıvanc'ın kolları arasında yastıktan bahsedilmişti ya acaba şimdi ne diyecekler,yorgan koyduk,bütün bedeni yorgana sardık falan.Acaba kendisi Hülya Avşar kadar cüretkar olabilecek mi.Taam anladık Bihter rolünü güzel becerdi de.Eminim bu dizi de fena tutacak,kabul ediyorum,castı kuvvetli gerçek sanatçılardan oluşmuş ama o karıya tilt oluyorum.Hani erkek olsam s*kmem o kadar yani.

8 yorum:

  1. hülya avşar'ın bakışlarına bittim.

    ajadshdsggdghdagh

    YanıtlaSil
  2. @Hayat Erkeği,
    Sanki tecavüz edildiğine yıkılmış gibi değil de zevk alamadığı için sinirli gibi:)

    YanıtlaSil
  3. Tecavüz kaçınılmaz imiş onun için, zevk almasını bilseymiş :p :D Ya yazılarına sardım okuyorum valla işi gücü bıraktım. Bağladı beni resmen. Hepsini okucam sanırım vakit buldukça :) Benimde içimde senden var bi tane. Ama her zaman gün yüzüne çıkartmıyorum pssht aramızda ok? :)

    YanıtlaSil
  4. @Sound of the Rain,
    Oy merc' bochu:))Çekinme bence,çıkar içindeki beni,rahat ediniz efenim:))

    YanıtlaSil
  5. Sen ve senin gibi iç sesleri gördükçeiçimdeki sen'leri çıkarasım geliyor zaten. Bu vesileyle buralarda kusarım belki ben de :) Senin bloguna kussam kızmazsın dimi :D

    YanıtlaSil
  6. @The Sound of the Rain,
    Yooook ya ne kızayım,rahatla,keyfine bak sen:D

    YanıtlaSil
  7. Eyvallah dostum :*

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!