13 Ocak 2011 Perşembe

Kaçtır Bu Mim?!

Yazacak o kadar çok birikmişken mim'leri aradan çıkartayım dedim,valla kimsecikler kusura bakmasın yazamadığım mimler orama burama selülit yapıyo sanki,resmen yük oluyo olm!Bunu dedim diye beni mimlemezseniz çükünüzü keserim.I ıh kesmem,saç düzleştiricisi styla yaparım.Anaaaam kendimi çok sadist gördüm.Sevgili Profösör beni pandiklemiş,bi bakem ben de sorulara nedir ne değildir görelim hacı!

-Dindarsınız ya da değilsiniz, inancınız var ya yok , dinlerini yaşadığını söyleyen insanlarda en çok sizi iten şeyler ne ve neden ?

Konu din olunca çok konuşmam aslında ben,herkesin dini kendine,herkesin yaşadığı yaşamadığı da.Ancak karşıma geçip ne kadar dindar olduğunu,ne kadar farzları yerine getirdiğini söyleyip de bana akıl vermeye çalışan insanları ve sonrasında dinle alakalı olmayan şeyleri yaptıklarını görünce tilt oluyorum,resmen dini kullandıkları için onlardan nefret ediyorum.Alayının amk!

-Sizi siz yapan özelliklerinizden en belirgin olanı ne?

Olabildiğince doğalım.Kıvırmalarım yok,özellikle ikili ilişkilerde köpekler yanımda halt etmiş,çok sadığımdır.Sabırlıyımdır,azimliyimdir ve Prof gibi olabildiğince tevekküle inanırım.Özellik demiş bu soru ama ben gibi insanı tek özellikle anmak zor!

-Etrafınızdaki kişilere saygılı mısınız? Neyiniz insanlardan farklı ve ne konuda daha çok saygı bekliyorsunuz?

Din,dil,ırk,millet...ayırmam.Herkese saygım vardır.Saymasam da kendime saygımdan susarım,terbiyesizlik etmem.İnsanların cinsel tercihlerinden fantazilerine kadar her bi boka saygı duyarım.Bi konuda değil,her konuda saygı beklerim ama özellikle aile konusunda fena hassasım,aileme laf edenin ağzını burnunu kırar,her türlü kara büyüyü yaparım!KihKih!

-"İnsanın" sizdeki tanımı ne ? Karşınızdaki kişi de olmazsa olmaz dediğiniz özellikler neler ve neden sizin için önemli bunlar ?

İnsan,tuhaf yaratık.Yorum yapamam hacı.Olmazsa olmazım bana göre olmazsa olmaz.Ayrıca bu soru yukarıdaki soruyla çelişir,herkesi olduğu gibi,Yaradan'dan dolayı kabul ettim ben,benim isteklerimle,benim olmazsa olmazlarıma göre sınıflayamam.Dıt geç!

-Hayata bakışınızı paylaşır mısınız? Sürekli bir şeyler için hayatı suçluyor musunuz yoksa hayatta olması gerekenler bunlar ve olması gerekenler yaşanıyor mu diyorsunuz?

Hayat denilen şey nedir değildir bilmem ama ben kadere inanırım,sınandığıma inanırım.Kaderin gidişatı bana bağlı kabul ama olumlu ya da olumsuz herşey zaten bellidir.Dahası için kimi niye suçlayıp isyan edeyim,vardır bi hayır hacı,yorma bünyeyi!

-Savaşların asıl nedeni ne sizce? İnsanoğlu kendinde neyi yok etti ki zulüm denen illet yakasını bırakmıyor dünyanın?

Doyumsuz insanoğlu,hep hep istiyo,istedikçe şükretmekten yoksun,güç için götünü satar.Kendi yakasını kendi bırakmıyo insanın,alayına sokayım!

-Sizi en çok huzursuz eden eksikliğiniz ne ? Şunu da düzeltseydim daha huzurlu olurdum dediğiniz, gerçeğiniz, boşvermişliğiniz, gamsızlığınız?

Biraz daha vurdumduymaz,gamsız,bananeyavarsındünyayansınsikimdedeğil diyen biri olsaydım,belki az biraz daha huzurlu olurdum be ya!

-Kalbinizin sesi mi mantığınızın sesi mi? Neden ?

Genelde kalbimi dinlerim,her ne kadar beni bilenler mantık küpü sansa da.Yorulurum,kazık yerim sonra akıllanırım,mantığa bakarım.Sıçayım kalbe!Mantık mantık olm!

-Biri size bir kötülük yaptı ve biliyorsunuz ki yapılan şey bilinçliydi, tepkiniz nasıl olurdu? Susar mısınız yoksa aynı anda yüzüne vurur musunuz yapılanları? Kişilere davranışlarınızı neye göre belirliyorsunuz ?

Susarım,bilip de bilmeze yatarım,varsın salak sansın karşımdaki susarım.Nasılsa yukarıdaki keser cezasını.

-Sizce, sabretmek nedir ve üzerinizde otorite kurmaya çalışan, sizin hakkınızı yiyen insanlara sabretmeli miyiz yoksa karşılık vermeli miyiz? Tepkimiz nasıl olmalı?

Sabretmek zor be hacı.Dayanmak,göğüs germek.Ama sabır iyidir,erdemdir,candır.Köpekle köpek olmanın manası yok.

-Bir konuşmada geçti,ben böyle bir cümle kurdum:"Karşımdaki insan benim için değerli değilse söylediği cümlelerde değerli değildir, isterse hakkımda zanlarla kötü konuşsun hiç farketmez." Bunu söylememin nedeni de şu; biliyorum ki bu dünyada en zor şeylerden biri sizi anlamaya kapalı insanlara kendinizi ifade etmeye çalışmak ve birilerini memnun etmeye çalışmak..Peki siz nasıl düşünüyorsunuz bu konuda?

Üstüne sööleyecek laf yok,boşuna dememişler: "İt ürür,kervan yürür;kör ölür,badem gözlü olur."İt ürüsün hacı,kendimi boşuna yıpratmanın,anlamayana laf anlatmaya mecalim de yok zamanım da yüreğim de.

-Hangi söz sizi rahatsız eder ve neden?

Dine küfredenler beni rahatsız eder,söze ne gerek var.Nedeni de malum!

-Başkasında kınayıp da sonra sizinde yaptığınız bir şey var mı? (İsteğe bağlı paylaşmak)

İlla ki var,bile bile lades sanırım.Zaten yukarıdaki de buyurmamış mı,kınadıklarınızı yaşamadan şu dünyadan ayrılmayacaksınız diye.Aha işte bile bile lades!

İsteyen herkese hediye falan olsun,ööle mimlettirmeyin!

8 yorum:

  1. derhal sahiplenildi.
    gün içinde cevaplanacak.

    YanıtlaSil
  2. Dini ne kadar yaşadığına bağlyıdırinanın. Aklın, vicdanın ve birikimjn bize koruyuculuk yapmasıdır. İnsan iradesiyle yaşayabildiği kadar iyilikleri iyi insandır.

    Keşke doğal yaşayabilsek. Ruhumuz doğllık istiyor ama, yediklerimiz sanırım pilastik. Ne yapacağız bakalım.

    sayı duyan saygı duyulur değil mi?

    "İnsan üçbeş damla kan.. Irmak üçbeş damla su"

    "Kader seni şikayet edeyim" şarkısı geldi aklıma şimdi. Mırıldanalım bakalım.

    Depremden korkmam savaştan korktuğum kadar. Vahşet!

    Gamsızlık huzur getirmez. Biz fedakalık düşüncesindeyiz. Sen de öylesindir umarım.

    Kalb kalbi bulur. Mantık bulamıyor kalbi..

    Susmak en büyük ceza olabilir.

    "Yaa sabırrr"

    "Köpekleri uluması bulutlara zarar vermez"

    "Küfür "Fem-i Muhsin" e yakışmaz zaten.

    "Hatasız kul olmaz"

    YanıtlaSil
  3. ahahaha.. asabisin birazcık bugün seennn :)

    YanıtlaSil
  4. @Coach,
    O zaman el atarım sana!

    @Profösör,
    Öperim alnından!

    @MD,
    Yok la ne asabisi!Bildiğin pambık şekerim:D

    YanıtlaSil
  5. Ben de bi ara mimlemiş miydin senii, oldu mu öyle bişey hiç hatırlamıyorum. Ben deliriyurum galiba.

    YanıtlaSil
  6. bir bayan arkadaşımın bir yazısı var sayfamda değerlendireyim dedim. Buna kendim bir desen çizdim. Acabe nasıl olmuş. Sizin estetik görüşünüze inanıyorum ben. Bir bakabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  7. @T,
    Hı evet,geliyo musun?

    @iL,
    Hatırlamıyorum:((

    @Prof,
    Link gönder bro!

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!