28 Ocak 2011 Cuma

Babalara Geldim: Aşık Oldum!

Ey Sevgili,ya da sevgili adayı,yogsa sana yar mı demeliydim,yahu bu da çok arabesk olur di mi.Nesse yeniden başlayayım.öhöm.

Ey Adı Sanı Sıfatı Belli Olmayanım,
Senin benden haberin var,olma mı?Benim de senden haberim var,zaten olmasaydı tuhaf olurdu.Ben resmen sana aşık oldum.Bu ii bişey mi kötü mü anlamadım ama ergen gibi bunu buralara yazmam fena koyuyo.Koyan sen olaydın gıkım çıkmazdı da bööle o kadar millete laf ettikten sonra bu hallere düşmek fena.Yanlış anlama sen benim başıma gelen en doğru şeysin aslında.Seni ciğerimin köşesine koyarım,canım her çektiğinde seni ki canım seni her daim çekiyo,minik minik yerim.Bitmeyesin diye,gerçi sen benimle her gün çoğalırsın.Korunmazsak zaten ileride fena çoğalırız,benden söölemesi,icabına bakalım.Kaç sene önce bööle oldum da bööle heyecanlandım bilmiyorum ama fena babalara geldim aşkım pıtırım çıtırım kıtırım.
Uyanınca,uyurken,uyumadan önce,yemek yerken,ders çalışırken,nöbet tutarken,beni unutan dostları anarken,anamla kavga ederken,sıçarken bile,evet sıçarken,can acısını sen azaltıyosun,kabızlığım bile artık eskisi kadar koymuyo,aynada aksime bakıp seni düşünüp odak noktamı değiştiriyom la sayende,hep aklımdasın.Aklımdan,işte o 50% çalışan beynimden,yüreğime,sonra damarlarıma,ordan her yanıma yayılıyosun.Adın geçince iç çekmelerim,seni düşünce elimin ayağımın titremesi,hatta ansızın sırıtmalarım da bundan.

Hastalık desem hastalık değilsin,iyi bişeysin fark ettim de hani beni sklermiş gibi davranıp da sklemem kuuul adamım ben ayakların var ya of amk bitiriyo beni.

Yanına gelmek istedim,gelemedim,resmen onun bunun çocukları yordu beni.Olanları anlatmayacam,varsın olsun,değmez mi ulan.Bugün gibi yarın da ebemin örekesini görsem gocunmam,değer ulan sana değer.Adımı bikez sööle herşeye değer,içim dışım sen olmuşken varsın herşey sen olsun,herşeye değsin tenin.Yogh değmesin,başka karılara ne elin değsin ne gözün,başka bi yerinin adını bile zikretmiyom,aşığım çünkü sana.He nerede kalmıştım biricikim,gelmek yanına,koşarak gelmek,istemem mi,ama koşmadan gelsem ottobüsle,ya da tren ne olursa olsa gelsem,gelicem.Az kaldı.Beklesen de beklemesen de gelsen de gelmesen de geldiiim deyip gelicem.Özledim seni!

Bilmediğim kokunu özledim.Gülüşünü özledim,hani o yarılırcasına gülmelerini,ana avrat dümdüz giderkenki rahatlığını özledim.Ulan sanki bunları artık yapmıyomuşum gibi anlatıyom ya ağzıma sıçayım,sanki gittin de bittin gibi ne konuşursam.Ama ben seni özledim işte.Alakasız yerde durmalarını,konuşurken sessiz kahkahalarını,nefes alışlarını,kelimelerin bitince duralamalarını,konuşurken ansızın 1.tekil şahıs ekini eklediğin ismimi söylemeni özledim.Kıskanmalarını özledim,ne bileyim ulan,fena özledim,ansızın aklıma geldin ya yine,ööle işte.

Ergen gibi şarkılarda seni özledim.

Geçenlerde gece bilmem kaçı,o saatte adamlar sevişmez bile,o kadar geç yani,fena soğuk hava,uyku tutmadı yine.Kaçtı uykum,gitti yanına uzandı.Aklımda sen,balkonda ben,elimde sigara,önümde netbuk,mesanede bi dost.Seni anlattım ona,güldü falan.Ben de güldüm.Ergensin lan dedi.Güldüm,güldük,gülüştük,bi nefes daha çektim,sustum,ansızın en mala bağladığım bi an'a gelip aptal bi şarkı açtım,maziye dalmadan,şarkının etkisiyle sanki beni terk etmişin de hatta 3-5 çocukla kapıya koymuşçasına içlendim.Darlandım.Ağladım.

Sonra aşk'ın ısıtsa da kıçım dondu,yatağa daldım,hayal ettim ergen gibi,sevdim seni.Biz'i düşündüm.Sahi olabilir miyiz diye.Olabiliriz dedim.Sonra seni düşündüm,olamayız dedim.Ciddi ilişkilere gelmez dedim,ben de çok ciddi sayılmam hani ağzım da bozuk falan ya,olsun lan dedim,yaşanacaksa yaşanacak dedim,yaşanmayacaksa da...Yaşansın ulan!

Ben...
Üsturupsuz Yazar.
El attı mı et gelen hatun.Götüm göbeğim de var,saklayamam,az buçuk selülitlerim de.Kilo al ver al ver aaa nereye kadar.Ama hani ben özgüveni tam hatun,millete pabuç bırakmayan ben,hala pabuç bırakmam,of iğrenç bi espri geldi aklıma,indirimdeyse hayatta bırakmam diye,bi anda resmen bööle bişekilbişey oldum,elim ayağımı koyacak yer bulamadım,buldum da fena işte.Gelmem gerek yanına.

Ben sana aşık oldum olm!
Seni seviyorum falan.Gözümün nuru.Canımın köşesisin.Üçgenimin iç açıları toplamına eşitsin.Ağzımın tadı,1.tekil şahıs ekimin en anlamlı sıfatısın.Seni bilindik bilinmedik,olan olmayan bütün duygularla seviyorum.Göt korkusuna,olmama ihtimaline rağmen seviyorum.

Çünkü sen benimle çoktan oldun.Geçmiş ola!

17 yorum:

  1. bebişim ya.
    aşık da olurmuş..
    bunu derrrrhal sahilde iki bira eşliğinde yıldızlara bakarken kutluyoruz.
    tamam, omzumda da ağlayabilirsin.
    :P

    sefiorm seni.
    xoxo

    YanıtlaSil
  2. @coach,
    Sen olmasan n'apardım zati,taam ya ağlıcam of pof afra tafra.

    Ben de seni sevirem hıı:)
    Muji!

    YanıtlaSil
  3. Bendensin gacı (:
    Ah o sırıtışlarını bile nasıl özledim sorma :D

    YanıtlaSil
  4. Aşktan güzel şey var mı? Tadını çıkar, ohhh!

    YanıtlaSil
  5. @Asli,
    I ıh of bö.

    @Aslısın,
    Hı denicem.

    YanıtlaSil
  6. sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim :/

    YanıtlaSil
  7. @Doz,
    Hoşgeldin bebem,nerelerdesin bakayım sen:)Nası gidiyiii evlilik,özel olarak bilgi istirem:)

    Ve ben de bilmirem,iyi mi kötü mü,içim daralıyo!

    YanıtlaSil
  8. Flash flash Üsturupsuz Yazar aşık oldu..
    İnanasım gelmiyor gercekten..Belki de tanımadıgım icin askı yakıstıramıyorum sana..Ama her insan ister aşkı yaşamayı..
    Sadece tuhaf geldi..Bilmiyorum..

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. @Efendisiz x3,
    Len bu kadar mı şaşırdın len sen!
    Hahayt götümle güldüm,çok güldüm ama.Fena hahayt.Ne tuhaf hemi de,ben de insanım,benim de kalbim var,manyak ayol!
    Hem 3 kere de yazmış,göndermiş falan koptum amk!

    YanıtlaSil
  12. ya bebeğim, telden yazdım internet sürekli hata verince bende habire tekrar yaptım durdum yani =)
    Sende gözüm olduğundan değil yani yanlış anlaşılmasın xD
    ( xD embesilce Emolastıgım anın simgesi )

    Şaşırma konusuna gelince evet sasırdım cunku yakıstıramadım dedim ya belki de seni tanımadıgım icindir ya da göz koydugum icin olabilir =)

    bana bak bana ağız burun dalarım sana =) tağam mı siliyorum 2 yorumu 1 yorum kalsın yeterince rezil rüsva oldum zaten..Daha da zor yorum yazarım bu utanç verici olaydan sonra..

    Efendisiz x3 araba markası gibi..
    vay beee!

    YanıtlaSil
  13. @Efendisiz,
    İşte bööle yola gel,sil ööle yorumları aferin olm!Hem bi dakka ya aşk herkese yakışır,lan ben de hatunum,ağda falan yapıyorum hani sevebiliyorum da ööle kur korelasyonu.Daaa ne diyiiii anam oymalık biber!

    YanıtlaSil
  14. Yola gelemem yol benim olmadıkça üzgünüm..!
    Yakışır ulan neden yakışmasın..! Sanada yakıssın herkese yakıssın! Herkes asık olsun askı yasasın ama benden uzak dursun O Eros Denen Pust'un OK'u..!
    Oy beni doldur beni Tencerende Dolma Yap beni =)

    Ey fani!

    YanıtlaSil
  15. @Efendisiz,
    O puştu ben de bulsam...
    Yaparım ulan gel ayıpsın!

    YanıtlaSil
  16. Tamam ben bulursam sana yönlendirecem.
    Yapmayanın!

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!