29 Ocak 2011 Cumartesi

Adım Sanım: Bu Kadar İşte

Ben bööle değildim sonradan bööle oldum!

Hı evet.Ne bileyim,gelişmeye başlayınca oram buram memem götüm bööle tuhaf bişi oldum,iyi mi oldum,oldum lan,hamdım piştim.Pişmeye çalışıyorum falan.Uzun zaman oldu da bakmamışım ben Kıreyzi Görl'ün sayfasına da belki de gördüm de görmezlikten mi geldim,bilemicem şimdi.Beni ahanda şurada,ne arada bilmem de bi arada derede mim'lemiş,oh pandiği sağlam hatunum!Ne de güzel ellemişin.Mim konusu: Neden gizleniyoruz?

Şimdi bi'kerem düzeltelim: Biz gizlenmiyoruz,sadece kimliğimizi ifşa etmiyoruz o kadar!Şimdi kusura bakmayın ama bu mim konusu fena komik,komik değil de lan tuhaf,blogger olmak,gizli saklı iş çevirmek değil midir az biraz?Cesaretle falan da alakası yoghtur.Sadece insanlar eciş bücüş hallerini anlatmaz ki,blog lan bura.Gelelim bana,ben neden gizleniyorum?Güzel soru.Ata Demirer kadar olmasa da benim gizlenmem de namüsait hallere neden.Ööle cepkız olamadım ben,cepboy kadar bişi,illa yakalanırım olm.

Derken,sabah kalktım erken.

Ben neden gizleniyorum,aslında bi bakıma hayatımın anlatmak istediğim yerlerini,itin götüne soka soka anlatıyorum,arada millete de kayıyorum,oh rahatlıyorum.Bunun emin olun korkaklıkla ya da başka bişeyle alakası var,sadece ben bööle kendimi,diğer bloggerlar kadar,raad hissediyorum.Teeeeee ilk başlarda da dediğim gibi bu benim bi başka yüzüm,bi başka benim.Şööle diyeyim:Normal hayatta da ahanda burdaki hatunum ben ama tabi beni tanımayan kimse bu kadar hınzıııır olabileceğimi bilemez,tanımaktan kastım,2 kelam eden bile bilemez hacu.Benim bi dene daa blogum var,yazmasam da.Ara ara takipçilerin yorum yazdığı,ara ara orada millete sardığım ama politika,sinema,edebiyat hede hüde paylaşacak modda hissetmiyorum kendimi,o orada duruyo,ben işte buradayım.Dur cümleyi bağlıcam.Hı işte o blog beni ööle boğdu ki ve bit tabe yaşadıklarım,normalde ben herkesi,herşeyi sineye çekerim aman herkes mutlu olsun diye,işte burada sövmek mis!Raad ol.Lav ya T.

Sonuç olarak panpalar,adımı sanımı bilmesi gerekenlere kendimi ifşa ediyorum ama herkesin de kusura bakmayın ama bilmesi gerekmiyo,hem ben zaten annelerin çocuklarıyla arkadaş olmamasını istediği kişiyim burada.Hı normalde de vardı ööle annelerin,annedir laf etmem ama çocuklarının amk!

El atmıyom arkadaş,kim istiyosa ses etsin,mim mim mimine diyeyim.

Üs.Ya.

12 yorum:

  1. anket yerinde:

    Karı da satabilir, yeter ki kendini satmasın...

    cok güldüm sabah sabah :D

    subay olsun aq :D

    YanıtlaSil
  2. @SK,
    Peki,ne istersen o olsun:D
    Hep gül ya,boktan hayat:)

    YanıtlaSil
  3. çocuklar uğraşır mimle mumla =)
    ama en cok koptugum yer
    annedir laf etmem ama cocuklarının amq =) bu nedir yaaa

    Kimsin sen yaa =)nesin kızım sen! Hangi dunyanın insanısın..!
    Farketmez ama iyi ki bu dunyada yazıyorsun..Yoksa çok pis küfür ederdim sana Alfabenin tüm harflerinden =)

    YanıtlaSil
  4. @Efendisiz,
    Şimdi yarım saat nickine baktım,ne anlama geliyo diye,efendisiz derken,efendisi olmayan,köle olmayan,özgür olan mı yoghsa hacım saygısız,rezil,rüsva olan mıdır,aman neyse ne sordum neysen ne.

    Valla çocuk olmak iyidir hacı,mim de güzeldir,hem malum hatunlar anket tarzı şeysileri sever hahayt.Bidaa laf etme,yırtarım!

    Ben neyim,valla göt göbek am meme selülit sinir stres herşey var!Aman diğer sorularına da cevap vermicem hııııh!Ayrıca hacııım bilare şu küfür konusuna girelim de bilmediklerimi öğreneyim:D Koptum lan sabah sabah!

    YanıtlaSil
  5. Agacım bak simdi Efendisiz demek, köle olmayan hic bir insanın emir komuta zincirine girmeyen ve kimseden emir almadan yasayan kisi =)
    Kimi geri zekalı ahtopat kafalı embesiller Din ile alakalı yorumlar yapıyorlar halbuki alakası yok..Allah'a şükürler olsun ki inancımız tam...

    Ahh siz kadınlar zaten nerde anketimsi şeyler var hemen oradasınız..Ama yoldan bir anketciyede donup bakmazsınız :D

    Sen neymişsin be..Nescafe bile 3in1 iken sen kacın biri oluyorsun anlayamadım ama neyse onemli değil bildigimiz Hatunu vari seylere sahip bir kadınsın..

    Yok küfür konusuna gireriz bir ara problem değil..

    YanıtlaSil
  6. @Efendisiz,
    Anladık lan,bak biz de öle dedik,bi de uzun uzadıya yazmış,nickin anlamını.Hıh ergen!Valla ben anket severim,laf aramızda:p,çok hediye kazanmışlığım var en beleşinden,bu anketler o yea!Bi de ben yolda giderken kimseye bakmam,hele de ibne tipliler var ya yanaşıp "Pardon xxx için şu gazeteyi satıyoz" diyenlerin amk,alayı palavracı,her daim engellileri vs kullanıyolar ya küfrü basıyorum!Valla benim kaçın kaçı olduğu değişiyo da genelde 7-8lik olurum.Hatunvari ne demek laaaaan,oyarım,ben bildiğin hatunum,el üstünde tutulası!

    YanıtlaSil
  7. Sesini çok yükseltiyorsun bak sonra tehlikeli sularda yüzüyorsun dikkat et ısırmasın o ergen dediğin biri =)(26 yas ergense :P )
    yahu yazayım ki anlamayan olur başkası farklı anlam çıkartır..Fazla detay göz çıkartmaz.

    Haklısın bazı kişilerin duyguları ve bedenlerinin durumları kullanılarak bir şekilde başkaları kullanılıyor..Tavrını sevdim..! Beğendim!

    hay dilimi eşşek arısı soksun ellerimide press makinası ezsin emi!
    Hatunluğuna laf edenin aklından süphe ederim ki asıl senin etmen lazım..!

    1-Hatun vardır bedeninin kıvraklığını kullanır..
    2-Hatun vardır beyninin kıvrak zekasını kullanır..
    (hatunvari derken bu iki secenekten birini dusunerek sana dedim o kelimeyi.Simdi dusun tasın hangi secenegi dusunupte hatunvari yazmıs olabilirim sana..!)

    YanıtlaSil
  8. @Efendisiz,
    Demirden binseydik trene binmezdik hacı,korkmuyorum senden korkmuyoooorum!Yükseltirim sesimi deeee hatunvari,hatuna benzeyen ama aslında bi bok olmayan demek anlamı ahanda tam budur,kıvırma şimdi!

    YanıtlaSil
  9. Kormamalısın Zaten! Yaradandan başka hiç birşeyden korkmamalısın!
    Kıvırmak mıvırmak erkeklere göre değil dansöz gibi..!

    Sana göre anlamı odur bana göre benim dediğim gibidir..
    Herkesin düşüncesi kendinde değişmez mi değişir..

    Ulan o değilde biz ne bokuma birbirimizi kedi köpek gibi yiyoruz?

    Manyakmıyız biz..

    Ergen gerisi sefillerin lisedeki halleri gibiyiz resmen =)

    Hadi gel barışalım..Barışmak namınada Mochiato ısmarlayayım sana!

    YanıtlaSil
  10. @Efendisiz,
    Taam panpa,bana ses et,nerdeysen buluşalım:D Kahve dedin,gönlümü feth ettin:D

    YanıtlaSil
  11. Tamam dostum araşalım paslaşalım Kahvemizi paylaşalım..

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!