10 Mayıs 2010 Pazartesi

Edepsiz Kızdan Ahlak Dersleri


Bağsuru Olan Anal Yapmasın!

Haksız mıyım ama?

Acısından değil canım görüntü itibariyle yapmasın diyorum.Nasılsa götü veren acısına da aldırmaz.Ama seks sadece boşalmadan ibaret olmadığı için,biraz da estetik olmalı!Gerçi biz Türk milleti olarak işi görüp üstüne sigara yakan tipleriz.Nirvana'ya ulaşmaktansa bireysel zevke önem veriyoruz.Her bokta bireyselleşmişiz.Yok yok,biz seks yaşantısında bile özelleştirme yaparız.

Toplum olarak nedense seksi tekdüzeye indiren de biziz.Alternatif pozisyonları ya da muhtemel fantazileri yaşamak yerine gir çık gir çık olayına daha da önem veriyoruz.Aslında bunu "Türk milletine" yormak ne kadar doğru bilemem ama "Ataerkil" olarak adlandırılan ve "klasik" pozisyonda geçen gecelerin sayısı tahmin edilemez.

Kadın altta erkek üstte,ön sevişmesiz geçen ve sonrasında erkeğin rahatladığı ve hayvani seslerle boşaldığı anların aslında nedeni bayanlar."Hayır,olmaz'larla" reddedilmiş bir erkeğin,işini görüp uykusuna dalmaktan ya da giyinip yataktan kalkmaktan başka amacı olabilir mi ? Sanmam...

Kocasına ya da partnerine "Hayır'larla" yaklaşan hatun kişisi nedense aldatılma korkusunu tattığında çemkirmeye,dahası havlamaya hazır halde beklemekte.Aldatılmalara elbette karşıyım.Aldatan aldatır ama ona yok buna yok herşeye yok diyen bir partnerin dar bir deliğe karşı şansı ne kadardır bilinmez.

Cinsel dürtülerin hat safhada olduğu,buna karşın,seksin halen ayıp,günah,kaka dendiği vakitte milletin önden alamadığı,arkadan da vermediği düşünülürse...

Kadın erkek farketmeden aslında herkesin içindeki o "acılı" isteğin yerini nedense her zaman "olmazlar" almış.Bu kadar yazı neden yazıldı,bilmem.Şükür,kuyruk acım yok,kuyruk acısını yaşattıklarım var o ayrı.Acım yürek acısı da değil,sıçmışım yüreğine.Ama diyorum yahu diyorum,bağsuru olan anal yapmasın,estetik olmalı...Eee seksin de bir itibarı var!

8 yorum:

  1. en sevdiğin pozisyon hangisi?

    YanıtlaSil
  2. @creep,
    önemli olan pozisyon mu, aldığın haz mı.

    YanıtlaSil
  3. kadınlar pozisyon hastasıdır. bilhassa üste olmayı severler.
    sanal sekste en çok bunda hoşlanırlar.

    YanıtlaSil
  4. @creep,
    sanal sex,cyber sex işte her ne bokumsa ben sanal olan herşeyden uzağım,bu yüzden blogumda tamamen real!kadınlar nedir,ne ister,her hatun farklı tercih eder,üstü kapalıdır ama ben geniş bakarım olaya;)

    YanıtlaSil
  5. saçmalamışsın bi öle diyosun bi böle

    YanıtlaSil
  6. @gül,
    Neye göre saçmalamışım?
    Yazdıklarımda söz sanatlarını fena öttürüyorum,bunlar "bi öle bi böle" olmaksa e bakış tarzı.Pıh!

    YanıtlaSil
  7. edepsiz hatunum, iyi güzel hoş da, onun da meraklısı vardır yav. düşünsene basur fetişisti:) haha:)

    YanıtlaSil
  8. @DenizBilgenÇakır,
    Anala lafım yok,kim neye sokar çıkarır bağlamaz da ah bağsur ne la bög!

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!