8 Ekim 2012 Pazartesi

O Zaman Gangnam Style

Pazar günleri bitince benim haftam bitmiş gibi oluyor bir bakıma.Malum hafta sonu mesai yapanlar için en yoğun zamanlardan birisidir Cumartesi Pazar'lar. Oh Yüce İsa! Çok şükür. Bitti bugün de.Bitti de resmen ağzım götüme yapıştı.Gerçi aşikardır ki güne yorgun başlayınca devamı fena zor. Bugün de fena yorgun uyandım, yataktan çıkmak hiç istemedim. Sürünerek çıkıp kendimi duşa attıktan sonra az biraz iyi geldi.
yazıp bıraktım dün akşam. Çok yorgundum, saçmalamaktan korktum ilk kez ve yarı da bıraktım.

Oysa, bir heves başlamıştım, sonra yazmaya üşendim desem yeridir. Gerçi bir heves başlayıp sonunu bağlayamama korkusuyla başladığım ve sildiğim çok yazım da olmadı değil.

İnsan yaşlandıkça daha bir edebi oluyor ebedi olma kaygısıyla ama ben de tık yok. Giderek okunmaz oluyorum, blogumun sonu mu geldi yoksa? Korkarım.

Bu aralar diye başlayarak yazmak istediğim çok cümlem var. Zaten ben hep bu aralar istiyorum anlamsızca her şeyi. Mesela'larım da var mesela.

Bu aralar fena çekirdeğe sardık. Öyle böyle değil her akşam aralıksız 2 saate yakın karşılıklı farklı laptoplar başında çıt da çıt da çıt şeklindeyiz. Sivilce mi olacakmış, kilo mu yapacakmış, koy götüne rahvan gitsin modundayız. Zaten maşallah ne yesem şişkinlik yapıyor, enerji yakımım fazla olmasına karşın, tamponlar genişlemeye yakın. Olmasa.

Mesele ben de mi bilemedim ama böyle yiyip yiyip tığ gibi kalanlar var ya, oldum olası tiltim o karılara. Hep içimde aynı küfür, yiyin de sıçamayın içiniz de patlasın bokunuzda boğulun diyorum, kusura bakmasın kimse. Bokunda boğulmak muhabbetine gelince, bir ara epey bir hastayken ben o dönem, sindirim boşaltım sıkıntısı çektim, doktor öyle fena bir ilaç vermişti ki adı aklımda değil, içmesem zehirlenecekmişin, işte bundan bilirim acısını ve bu bedduamın temeli sağlamdır, önerilir.

Ve bazen mesela, saçını başını yolmak istediklerimi kısa film tadında yerin dibine sokup geri çıkarıyorum, işte o an tıpkı filmlerdeki gibi festival tadında anlık zevkler yaşıyorum.

Mesela, geçen gün iş yerine gelen götümün güzellik açısından fark attığı bir hatuna kafamda ne komplolar kurdum, bilemezsiniz. Allah'tan aklımdan geçen cinlikleri kimse bilmiyor. Hatun kişisi gelmiş, mevcut surette verilen mesleki destek hakkında bilgi almak istiyor. Bunda absürt bir durum yok zaten de cümleye ben bu konuda sıfır bilgiyle size geldim diye başlayıp sonrasında beni salise sekmeden susturup gerekli bilgileri kendi kendine vermesi, siktirsin orosbu dememe neden olmadı değil.

He bir de bu aralar,her mal bana mı denk düşüyor bilmem ama, şeytana uysam her mala vuracağım o kadar; bugün kendime çanta almaya giderken, elindeki broşürü gözüme sokacak olan arkadaşın kolunu kırma arzusunu engelleyemedim, üzgünüm. Bir anda elini suratıma uzatıp mıkmık kevaşe ağzıyla yavşak yavşak konuşunca suratına giden elimi engelleyemedim, özür dilerim(!)

Mesela, kibarca verse broşürü çok da sikime takmasam da en azından bazı mallar gibi yere atmam, alır çantama koyarım, sonra eve gelince kibarca atarım, siktirip gitmem, bir hayırlı işler derim. Zor iş ne de olsa o ıslak havada çalışmak. Amma olur mu, Türkiye'de her işte olduğu gibi, işin ilk amacı karı kız sikmek, karı kız düşürmek olduğu için, önce asılacak ve tabi asılırken rahatsız edecek ve sonrasında esas konuya gelinecek. Gavurun dölü. Tövbe.

Bu aralar bir de fena Gangnam Style modundayım, iş yerinde, anlamsızca, etraftaki üst düzeylere aldırmadan o dansı yapmak ve dahası o dansı yapan ex-col'lara ağzımın suları akarak bakmak, en büyük zevkim. Sabahın en kör saatinde kalkınca bile dilimde o şarkı. Oh yeah!

Ancak bugün very big cat'ten izleyince tövbe edip susasım geldi, madem öyle hadi izleyelim:


Adnan Oktar - Gangnam Style ile Coştu - Very Big Cat

Ve gelsinler, orgazma hazır olun:


The US Naval Army

4 yorum:

  1. oooo sondaki videoya bayıldım :D ama ilk dansta koptuğumu belirtmem gerek :D

    YanıtlaSil
  2. ben de bu aralar deli gibi çekirdek yiyorum tuzlu tuzlu ohh miiis :)

    ama gangam style'ı bi sevemedim gitti ehe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oy Mia'cım mis mis:)
      Afiyetler olsun bize de Gangnam iyidir yahu:D

      Sil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!