10 Ekim 2012 Çarşamba

Çok Ateşli Hatunum Vesselam!

Katy Perry - The American Idol

Hastayıııııım fena.

Sabah işe gittim ve öğlen arasında işten geldim, biraz dinleneyim diye. Resmen sürünerek geldim eve. Geldiğimden beri midem bulanıyor, bin kez kustum sanırım, baş ağrısı benimle beraber rekor kırıyor, resmen kendini aştı. Ateşe gelince, bilmiyorum, yerli yersiz ağladığıma göre ve bir üşüyüp bir yandığıma göre ve bir de saçmaladığıma göre evet, performans sağlam. Oleeeey!

Kaç gündür fenalardaydım zaten, iş yerinde bir arkadaşın hasta olmasından sonra, sıranın bana da geleceği aşikardı da olmadı bu olmadı. Tam da böyle kendimi yeni yeni hissetmeye başlamışken. Sesim yine travesti, bedenim ise çuval gibi. Şiştim şiştim resmen ağrıyor her yanım, kemiklerim mi kırılıyor yoksa?

Antibiyotik aldım, almasam dedim de aldım; alerjim olmayan bütün ağrı kesicilerimi aldım; evet, sıçmışım hastalığına, sıkıysa daha da fenalaşayım. Offf annem. Hastayım yahu. Başım fena ağrıyor, ağrıyorsa git siktir ol git uyu diyecekseniz diyebilirsiniz, zaten şu an resmen kafama kadar yorganı çekmiş tek parmakla yazıyorum, amacım ne? Biraz kendime gelmeye çalışmak.

Annemleri aradım, maşallah pek de iyiler, çay'lıyorlarmış, ne demekse bu da? Yeni bir deyim olsa gerek. Resmen içerledim, hastayım dedim de nane limon iç ah dediler sadece. Hani sevgi sözleri, hani ya.
Hıh valla hastayım yahu.

Burnum bir aksa, akmıyor siktiğimin burnu. O da akmıyor, aksa biraz başımın ağrısı gidecek belki de.
Sevdiceğim de toplantısı vardı, ertelemiş geldi, yerim diye yemek hazırladı; O'na yedirdim, azıcık yiyor gibi yaptım ama midemin benle bir derdi var anladım. İzin vermiyor.

Nane limon da içtim.

Biraz terlesem. Ama terleyemedim, donuyorum. Giyinince de terliyorum.

Of ya. Herkes bir orosbu çocuğu, zaten.

Nereden çıktı bu hastalık? Bıktım valla.

Haberleri dinliyorum bir de. İçim dışıma çıktı ulan, yine kaçasım geldi bu Türkiye'den. Ulan herkes herkesi sikmiş, herkes herkesi dövmüş, tecavüz zaten kaçınılmaz, birileri minibüs altında kalmış, önce bacağı gitmiş, yine aynı minibüs altında kalmış 3 sene sonrasında, ölmüş. 1 lira için birileri birilerine dayak atmış, birisinin parası çalınmış, sonra bıçaklanmış falan. Ateşim daha çıktı.

Pof. Yaradan hiç oralı değil mi diyesim geldi, ateşten ateşten.

He tek iyi haber, tecavüzcüsünü öldüren kadın beraat etmiş, oh teytey.
Gebersin ibne, gerçi gebermiş ama diğerleri de gebersin inşallah.

6 yorum:

  1. Çok büyük geçmişler olsun. Çare yok hastalık insan sıhhatinin saadeti içün tehditlerini sürdürüyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah çok teşekkür ederim, ama sorma sorma nasıl da mahvetti herşeyimi.

      Sil
  2. hasta hasta yapılmayacak şeylerden biri;haberleri izlemek! çoook geçmiş olsun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah en büyük hatam zaten, midem ağzımda daha beter.

      Sil
  3. çok geçmiş olsun canım. umarım iyileşirsin çabucak.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!