8 Ağustos 2012 Çarşamba

Sıcak - Daha da Sıcak Olacak!

Bu Ramazan'da bu sıcak ne diye?

Ey ahali! Burası yanıyor ama deniz bir harika.
Ve caretta caretta'lar yumurta bırakıyor çokça sahilimize. Derken, bugün annem dedi, bazı kendini bilmez mallar, o yumurtaları tek tek toplayıp tanesini 15 liradan satıyormuş, ulan n'apacaksınız anlamadım ki? Allahsızlar. Bırakın kaplumbağalar özgür kalsın!

6 ay sonra evime geldim, düzeltiyorum, Sevdiceğim'le geldik. Sıcağı sevmez bünyesi, sevdirmeye çalışıyorum buraları. Ama sevdi. Mis gibi. Gerçi bizim tontoşa alışamadı ilk önce. Ne de olsa adam akıllı ilk tanışmaları. Bizimki de fena kıskandı, misal, yan yana oturup çay bile içemiyoruz, illa ki yanımızda 1 patisi ben de 1 patisi de sevdiceğim de. Biraz garipsedi bu durumu bizim bey ama ben alışkanım. Eee kim yetiştirdi ki beyfendimi? Sevecenliğimi, güler yüzlülüğümü verdiğim gibi, mızmız ve kıskanç halleri mi vermiş olmam normaldir heralde.

Ama itiraf edeyim.

Biraz yabancı kaldım evime. Sanırım uzakta kaldım birazcık. Bundandır. Neticede aylardır iş - ev arasında zikzak çizdim. İstanbul'dayım ben yaauuuvvv diye kendimi kandırsam da adam gibi bir yere gidip gelemedim. Sivil hayatta daha raad ediceeeemm naraları da yalan dolan. Evime biraz dediğim gibi yabancı kaldım, neyse daha 10 günden fazla iznim var. Gerçi biraz-cık İstanbul'u özledim o ayrı. Bizim bey de aynısını söyledi. Ben seni bu evde görünce yabancıladım dedi. Normaldir.

Öğrenciyken de aynısı olurdu. Evimden ayrılınca yol da ağlak ağlak olur, evime varana dek , hatta vardığımda ev hasreti çekerdim, sonra telaşa kendimi kaptırıp alışırdım. Sonra, eve dönünce evimi özler, yine mala bağlardım. Şimdi de aynısı oluyor, İstanbul'a gidince annemi, kardeşimi ve :( belki de en miniğimi oğluşumu özlüyorum, buraya gelince de sevdiceğim uzakta kalıyor diye O'nu özlüyorum:( Taam şimdi benimle ama o benden erken dönecek, malum işi gücü var ama ne biliiiim. Neden sevdiklerimiz hep yanımızda olamıyor ki?!

:(:(:(

Taam, hüzne bağlamanın alemi yok.

Sıcak demiş miydim?

Tatile çıkamayan ve bu yazıyı okuyan ve beni okuyan varsa, tamam söz bronz olurken sizi düşüneceğim ve bir kulaç da sizin için atacağım.

yeakyeakyeak.

xoxo

8 yorum:

  1. Yazar! Ozlettin yahu, meyil şey ettim ama cevap gelmedi, telefon falan zaten meşgulsün yeak ben ulaşamadım sana ama sebebi basit evine dönmüşsün. Enişte beyi de görmeyince dedim hacı ya ayrıldılar ya da evlendiler sessiz sedasız vay anasını buralar da sıcak,, caretta burda da var ama yumurtayı satanı ilk defa duyuyorum, rezillik.

    YanıtlaSil
  2. @Umut,
    Alla sen ne ayrılığı!
    Ağzını yediğim ağzını hayra açsana:S

    Yok yahu, koşturuyordum yoğunluktan atlamışım demekki.
    Kusura bakma.
    Yahu evet satıyorlarmış, adiler!

    YanıtlaSil
  3. İnsanlar aç öküz vicdansız-Bir karetta yumurtası çalacak kadar.
    Kıskandım yazını okurken tatildesin diye yalan yok.Ama iyi bir tatil geçirmeni istiyorum.Okuduğum kadarı ile şahit olduğum o lanet iş yerinden biraz uzak kalman güzel olacak.
    Bu arada oğluşun sizi seviştirmez diyim sana:)
    Sevgilerimle şekerim.

    YanıtlaSil
  4. @sweet,
    İnsanlar alınsın darılsın skimde değil valla, 1 pati bile olamazlar! + İnsan değil allasen onlar.

    uhea. Kıskanma yivrum gel başımla beraber.
    uehu mis gibi tatil yahu ne sevişmesi şu ayda töööbe bismillah ueha.

    xoxo

    YanıtlaSil
  5. AYE demiyorsun artık be Yazar, google ismimi değiştirmemi istedi pis faşo mecburiyet. :'/ ayrılmayın zaten ne ayrılması ama işte kaç gün oldu ses yok, aklıma kötü kötü şeyler gelmiş işte.

    YanıtlaSil
  6. @Umut,
    AYE de derim leyn de de get manyak mı ne? Kötü düşünceleri sen git en yakın çöpe at sıcak delirtmiş seni uha.

    YanıtlaSil
  7. @X,
    Biiii tuhaf yer burası zaten, varken sıkar, yokken özletir.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!