20 Mayıs 2011 Cuma

Bu Başlığı Dikkat Çekmek İçin Yazmıyorum,Zaten Ben Her Zaman Dikkat Çekiyorum.Başlık Değil,Resmen "Blog" Yazdım.Olsun,Canım Böyle İstedi.Ne Güzel!

Oysa yazmam gerekti.

19 Mayıs'ı bile anmadım burada.Gerçi burada anmamam kalben anmadığım ya da duygulanmadığım ya da efenime söölüüüm Atam için 3 küllü 1 elham okumadığım anlamına gelmez.Evet evet evet ben dua bilirim.Hı ordan bakınca beni dinsiz mi sandınız.Taam sustum.
Derken,yazmadım işte.Canım yazmak istemedi,evet canım yazmak istemedi,ben canıma çok önem veririm.Offfz ne saçmalıyorum lan ben.Taam bea.Sustum.

Mazur görün beni hacu,kendime gelemedim hala,adam gibi kuyruğu düzeltemedim,evet artık kusmuyorum.Ama kusma eylemine girmemek için de yemek yemiyorum.Yediklerimi içtiklerimi görenler hatunum ne bu lan kuş kadar yiyorsun neden tıııığ değilsin diyor.Ulan ben "şiş" olmaya razıyım,ben seviyorum ele avuca gelmeyi ama evet haklısınız,bu "şişlik" hayra alamet değil.Doktor amcalar bi sorun yok,herşey yolunda,daha yaşayacaksın,evet ölmeyeceksin dedi.Yalan sööledim.Demediler ööle bişey.Herşey yolunda,stresten uzak dur,dengeli beslenme gerekli falan dediler.Falan da demediler ben ekledim şimdi.Bu arada ben zaten dengeli besleniyorum ulan,benimkisi tamamen stres miydi laaan.Yırtarım.Merak eden varsa gitsin diye anlattım detayını şeysini.Oy yirim kendimi ne tatlıyım amk <3

Bu arada alakasızca,Atv neden bütün dizilerde Cappy'nin reklamını yapiyi? Bok.Sinir oldum anlamsızca,her halta da sinir oluyorum zaten.

Hı başka?

***

Dün deprem oldu ya,biliyorum 1827110472710 tane blog yazıldı ya da 7382017476201 tane tivit atıldı ya da 948272671848 entry girildi bu konu hakkında ama ben durumu şööle anlatayım:

Detaylıca anlatabilecek miyim bilmiyorum da aslında ama deniceeeeem.Dün bütün gün coğrafya çalıştım anlamsızca.Konuları tekrar edeyim dedim,sinir stres olduğum bi iki konu vardı,onu da sevgilime sordum,sağolsun anlattı.Sonrasında,konu İstanbul'a geldi ve İstanbul'da yaşanmaz,deprem meprem dedi,ben de güldüm açıkçası,ah ah olumsuz düşünüyo diye gülümsedim,olmaz olmaz diye kendimi avuttum.

Derken akşamında,anam hem de O'nunla konuşurken dataaaaaammmmm deprem.Resmen yusuf yusuf.Hatlar gitti,ulaşamadım,aradım,hat yok,mesaj atıyorum hat yok,ananın amı derken,elim ayağım boşaldı,ağladım,korkudan resmen nefessiz kaldım.Evet,NEFESİM SENSİN,anlaşılmayacak ne varkine,sağolsun Tutsi abi başta olmak üzere çok kişi beni rahatlatmaya çalıştı.Ama Alla için Tutsi abiye ne desem az,Allaaasendenrazıolsun.Şükür herşey yolundaydı ama Joseph was here!

Söz sevgilim bi daa sen ne dersen "eneee olabilir ama töbepismillahelhamamin" diyeceğim.Seni hep sevicem bi de.Hı bi de seni çok sevicem.Ve ben seni seviyom!Oyhs!Yani söz sevgilim!


Sabah uyandım sonra.Geç uyandım.Sabahladım çünkü.Dön buraya şuraya.I woke up with his voice.E işte tatil mode:on şeklinde dolandım da durdum.Spora başladım yine,resmen şu an rövaşata atmış Tsubasa'nın rövaşata atamayan halleri gibiyim.Hı bööle bi hal mi var? Olma mııı? Resmen ham hum şeklindeyim.Ne zamandır spordan,eğitimden kaçıyordum hastayım ayağına,bugün tıpış tıpış o aletlerde çalıştım.Ama iyi geldi.Sonrasında mı ne oldu?Evet,asıl bomba: Annem.

Ne zaman tatil olsa,ne zaman izin alsak,annem bitmek bilmeyen alışveriş tutkusunu yüz üstüne çıkarıyo.Taam biliyorum,kadın milleti olaraktan biz alış alış alış şeklindeyiz.Hani herifimiz kalk bi yumurta kır,anam bi makarna haşla,açııım dese gecenin bi vakti,türlü türlü bahaneleri ardı ardına sıralarız da,gecenin kör saatinde alışveriş dense oooo akan sular durur,durmasa da biz keser,alışverişe koşarız.Koşmayan varsa yalanını sikiiiim!

Ben biliyodum aslında başıma gelecekleri,annemi gözlerinde o kıvılcımı görmüştüm.Alışverişe çıkmadan önce sezmiştim de ses edemedim.Sözüm ona, 1 kalıp peynir,biraz zeytin,e makarna işte,soğan,domates he bi de klasik domestos alacaktık.Klasik domestos ne mi? Kokusu çamaşır suyu olan işte.Aman karıştırmayın lan.

Ama ööle olmadı.Evet,kazın ayağı ööle olmadı.Girip çıkmadığı maağaza kalmadı.Annem it ayağı yemiş gibi her mağazaya girdi de çıktı,çıktı da girdi,her havluya dokandı,her masa örtüsünü çekiştirdi,yastık kılıfından,meyve şeklindeki dekore sabunlara kadar her bi haltı inceledi.Kızmadım,kınamadım.Sabır gösterdim ta ki: beni dellendirene kadar!

NE mi yaptı?

Ağzıma sıçtı amk ağzıma sıçtı.Efenim,gittik E*H*isimli mağazaya,annem ayyyy bunlar da ne güzelmiş,ayyyy bunlar da şurda şööle şık durur,ayyyy Üsturupsuz baksana ama haksız mıyım? Aaayyyyy işte bak bu terlikler de şu yatak örtüsüne uyar dedi de dedi.E dedi de demekle kalsaydı keşke.Kalmadı.Her birinden 1 bana 1 de miniğime aldı.Çeyhiz hesabı.Yuhanda çuhanda anneee dedim dedim de ben duydum.Annem ordusunu savaştan burnu kanamadan çıkaran bi komutan edasıyla mağazadan çıkarken ben arkasında 7/24 karı dırdırı çeken erkek misali omuzları düşük bi şekilde geliyodum.Feda olsun anneme,dert değil de ben onları ne zaman kullanacağım anne! Ne gerek var onlara? Onları alacağımıza gidip de kıçımıza şööle en selülit yapmayı engelleyen donlardan 1er2şer alaydık olma mıydı?Olmadı.

Ordan çıkıp asıl nevaleyi almaya gittik.Gitmez olaydık.Sırayla,

- A marka kireç çözücüsü
- B marka yer silme hedesi,bilmem bişey kokulu
- C marka yer silme hedesi,indirimdeyken almak gerekmiş.
Hay sikiiim indirimini de,silmesini de sikiiiim lan
-
D marka çamaşır suyu
-
Klasik kokulu Domestos,yeşil kapaklı olan işte klasiği o lan,yogsa reklam yapmıyom,olsa da para kazansak di mi lan
-
E marka cifimsi bişey
- F marka cifimsi bişey,bu da mutfak içinmiş

...
...
...

Hani peynir anne hani?Hani peynir,ezine alalım bari anneeeee....

Al al al al al al al...

Biz vermeden alıyoruz amk.Vermek derken töbe ya.Ordan çıkınca daa da çöken omuzlarımı karşımda en uyuz olduğum komutanımı görünce dikleştirdim.Ağzında kocaman bi sakız,orosbu misali,gelip kevaşe karılar gibi yayık yayık nbr'lere başladı.Annem dememle o kevaşe insanın yerine,kız istemeye gelen damat edasını takınan insandı kendisi.Vay orosbu çocuuu nası da ayak yapıyo,kocaman adamsın bi de.Sikerim lan.

Eve geldiğimde resmen üzerimden bisiklet,el arabası,araba,tren,cip,tank,kamyon,tır ne bokumsa herşey geçmiş gibiydi.Hala da ööle,aman annem iyi olsun da gerisi teferruat.

Hı bi de,
Yarınki maçlar hakkında bilgisi olan var mı? Adam gibi sağlamından şööle afilli 5 e 20 veren bi kupon yapsak.Bugünün acısını çıkarmam gerek,şakaaaa ööle bişi yok lan.İşte bişeyler yapsak,var mı sağlam kupon falan filan.Bi halt hı?

He bi de amk sineklerini.

Of saçmaladım biliyorum ama fena yorgunum dostum.Hem de nası bilsen.Olsun,iyiyim,huzurluyum,mutluyum,çok şükür falan filan.Burdan Filipinler'de yaşayan akrabalarıma,Litvanya'daki abime,Madrid'deki dayıma,Amerika'daki Jensen Ackles'a ve kealrhahrkaeualkfa taam sustum saçmalamışken gideyim.Lan taşşak geçmek ne zevkli amk!

Bu arada itiraf edeyim,yazılarınızı okuyorum,okudukça yeni blogları keşfediyorum,ne güzel yazıyosunuz lan,ben artık durasadım,yazamıyorum,taslaklarda bekleyen çok yazı var da yazamıyorum amk,nedir lan bu üstümdeki hedehüde fedefüde.

Kedidir o kedi!

6 yorum:

  1. Edepsiz falan diyorsun ama ben cok sevdim senin uslubunu ;). Anne ile alisverise cikmak konusunda benim derdim de sole; her defasinda azcik kiza benze bari be diyip beni magzalara sokup her bir seyi uzerimde denetiyor. Ben zaten kendimden gecmis oluyorum bir yerden sonra :D.

    YanıtlaSil
  2. @Laliş,
    Tişkür ederim annem de dün birine yorum yaptım,direk kalayı çekti haspam.Benim tarzım hoşuna gitmemiş de yerden yere vurdu falan da filan.Ay bak sinirlendim.Tamam sakinim.

    Ve annen neden öyle diyor gayet de kızsın,hatun olmak ayrı ama e sen de kadını kırma yorulsan da ben gibi sus:D ehaha

    YanıtlaSil
  3. Süpermiş bukdar yazıyı sıkılmadan okudumm. :))

    YanıtlaSil
  4. @Bambi,
    Ene hoşgeldin de ciddi olamazsın okudun mu? Saygı duydum hocam!

    YanıtlaSil
  5. ilginc bilgiler icin tesekkurler

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!