21 Ocak 2011 Cuma

Ansızın Aklıma Gençliğim Geldi.Baktım,Kendime Acıdım,Bugünüme Şükrettim.

Allaaaaam ne zor iş bu aralar kendime tutunmak.

Kilo aldıktan sonra-kilolarına rağmen-alışverişe çıkan hatun gibi hissediyorum bazen.Hani bööle daracık soyunma kabininde,daracık kotun içine girmeye çalışırsınız ya,of ne illet bişeydir,sıcaktır,terlersiniz,saçınız başınız dağılır.Offff bi de kot olmazsa,hani bööle geçmez koca götünüzden falan.Rezil.Tırnağınız kırılırsa bi de,taaa taaammmm gününüz mükemmel(!) olur.Şimdi bunları her hatun yaşamıştır,yaşamadım diyene kocaman bi naniiiğim var.

Tam ergen hallerim.Ben de yaşadım bunları.O vakitler bi ay içinde X Y Z bedenlerine hızla geçiş yapabiliyodum.O vakitler annem moral vermek için mi yoksa moralimi bozmak için midir nedir beni ne zaman bööle suratım düşse alışverişe götürürdü.Alışverişe çıkarken kafamda almak istediklerimin uzayıp giden listesi....Burdan anlaşıldığı gibi biz bayanların her daim kafasında hazırda beklettiği bi alınması gerekenler listesi vardır,e 1 çift ayakkabının fazlası kimseye zarar vermez,aksine candır,her daim gidilesi bi toplantıda,bi gezmede efendime sööleyim bi buluşmada hayat kurtarır,yeni alınası bi cici altına giyilip de sizi en baba giderli yapabilir.

Suratımdaki o kocaman gülümseme girilen her mağazayla daa da azalır-dı.Kazak,t-shirt,gömlek alayım derdim naniiiik!Olmaz ı ıh.S istersin L alınır falan!Oha çüş.Bi de annem saolsun,güzel(!) yorumlarına başlardı;

Ü. Anne baaaak bu ne güzel di mi!

A.Bak bakalım L bedeni var mı?

Ü.Anne ne L ya?Ohannes çüş,ben o kadar mı yaa anne.

A.Ü,lütfen.Oran buran ortaya çıkacak nerden çıktı S aaaaa.Hayır X teyzenin Y kızı mısın sen.X teyzenin de Y kızının da amına koyayım,la bu fiziksel yapı sizden geçiyo,kalıtım denilen bişeyi hiç mi duymadın anneee!

Ü.Taaam anne istemiyom.

A.Offf hemen de bööle alınganlık yap e mi.Bak ama ne güzel bu.

Ü.Anne istemiyom taam.

Bu konuşmanın devamında dudaklar yenmiş,gözler kıpkırmızı ama 1 gram ağlamamış olarak tükandan çıkardık.Vay arkadaş.

Üst için bunları yedikten sonra kot almak mı,etek almak mı?Hı evet.Giderdim nerede eşofman var,alırdım,üstüne de erkek reyonundan S beden bi sweat.Taam.Başıma götüme kıçıma her yere yeter.Moral sıfır.Sanki morali sıfır eden annem deilmiş gibi de suçlu yine ben olurdum.

Biz seni moral olsun diye alışverişe getirelim,var mı yok mu demeden ciciler alalım ay yok hala hanımefendi suratını assın.Off off daa nası yaranacam kızım sana,aa lütfen?!

Anne sıçtın azıma,daa ne yapayım amk!Özür dileyen de ben olurdum,gönül alan da.

Kan şekeri düşen annemi sakinleştirmek için AVM'lerin o bol kalorili,bol kokulu yemek katına çıkardık ve sinirden yer anam yerdim.Hı evet.Of.

Oysa çok da şiş-ko değildim.Normaldim,inişli çıkışlı kilo-boy artışlarım vardı da annem abartıyodu amk.Hala aynı annem.Sadece artık örnekleri değişti,X teyzenin Y kızını örnek veremiyo.Hatun tam bi obez oldu çünkü.17sinde evlenip 2 çocuk yaptı,sonrasında boşandı.Bu duruma cidden üzüldüm.Ama zamanında o kadar çok Y'yi bana örnek gösterdi ki, boşandığını duyunca acaba o vakit çok mu ah ettim,itiraf ediyorum,voodoo büyüsü bile yapmak istemiştim.

Ergen hallerim bitti,olabildiğince ele gelebilen bi hatun oldum.Ben ergenlikten çıktım da hala annem ergenlikten çıkmadı.

Ancak annem yine annem.Daa öncesinde şurda size bahsetmiştim,annem bazı noktalarda hala eski.Hı ne diyodum,evet annemin hala örnekleri mevcut.Ne yapsam yaranamıyom ya ne diyeyim,bu aralar da Z teyzenin F kızının nası da mutlu evlilik yaptığını,kocasını,şununu bununu anlatıyo,hatta geçenlerde dayanamayıp Anne birazdan adamın pipisinden de bahsedeceksin dedim ve oooovvv yeaaaaaahhhh anneyiküstürebilecekenafillionikiharekettenbiriniyaptım.Aferin bana!

Hı sevdim kendimi!

8 yorum:

  1. ergenlikte hiç böle seylerim olmadı. hiç kabınlerde delirmedim. cunku hiç kendi alısverişimi kendim yapmazdım. annem ne alır gelirse onu giyerdim üni'ye kdr.. vah bana.. manyak olan benım annemmiş:))

    YanıtlaSil
  2. @kirliselpak,
    E bunlar çeşit çeşit,seninki başka cinsinden:D

    YanıtlaSil
  3. la benim annem de ayrı bi cinsti. daha yeni ergen olmuşum, daha ergen irisi bile olmamışım düşün, kızım şunu al buranı güzel gösterir, kızım bak miniymiş bu da götünde güzel durur diye ben bollara kaçtıkça dar, kısa, mini ne varsa bulur buluştururdu. halbuse ben swit ve bol kot hastası bi insandım, haylaa da öyleyim netekim. galiba doğum sırasında bişiler oluyo bu hatunlara bi yerden arıza veriyolar mutlaka.

    YanıtlaSil
  4. erkek olmak on numara. :)

    YanıtlaSil
  5. Ya benim annem de tam anlamıyla M giydiğim halde L aldırırdı ki hala aldırırdı "Seneye de giyersin" mantalitesiyle. İnsan acayip ifrit oluyor. Çokuyuz!

    YanıtlaSil
  6. @KÇK,
    Ama dedim ya bunların cinsleri var,farklı farklı hepsi diye.

    @FD,
    Hıh hiç de bilem.

    @Leah,
    Daa ne senesi ya,pismillah!

    YanıtlaSil
  7. aah ah.
    XL içine girebilsem kendimi bir hayli mutlu hissedeceğim.
    XXXL çoğu zaman bulunmuyo şekerim biliyo musun...



    hıh.

    YanıtlaSil
  8. @coach,
    Yog artık.Eer ööleyse yeme!

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!