6 Ekim 2010 Çarşamba

A Kind Of Therapy: 1st Day on Diet

Formspring'in amk!
Orda soru sordum,burda postalanmış ama canımı sıktı kapattım,Sound of the Rain&CYK kızlar kusura bakmayın,yorumları yayınladım ama postu delete ettim.Bu arada Sound of the Rain kıl ettin beni hıııııh,ne demek 36-38 beden giymek,döverim ha,bu bana söölenir mi şincik.Olmaz anacııım!Ben sana kızmam da kendime kızarım ühü.

Bugün diyetimin 1.günü.Ağzıma gram ekmek sürmedim,diyet listesini de aşmadım,bugün bitti ya devamı gelir artık,aferin lem,sevdim kendimi.Sevgili pilotcan ben ööle 36 beden giyen bi hatun olmadım hiç,hani el atınca et gelenlerdendim,balık etli diye kandırılan cinsten.Balina da balık.Hani 38 ila 40 beden arası kıvamında.Kot giyince içini dolduran,dolgun hatlara sahip cinsten.Ancak son zamanlarda kaçtığım sporlar ve afterramadan etkisiyle fazlacıklarım vardı ki bu da simit gibi çıkmasa da V vadi oluşturan mini-göbek yarattı.Bööög.Dedim n'oluoz lem,benim o seksi 80'lerin Banu Alkan ayva göbeğim yerini,şimdiki zamana mı ayak uyduruyor.Gazlandım direk ve diyete başladım.Tabi yanı sıra,ağırlaştırılmış,göbek eriten hareketler.Gittim kendime meyveli müslilerden aldım.Başladım bugün.

Şimdiye kadar sıçma sorunu olan ben,sabah 5 kaşık müsli için yarım yağlı yarım bardak sütü devirince aşka geldim yedim.Allaaaah'tan kahvaltı alışkanlığım yok.Yedim bi güzel,üstüne altına su da içtim derken o ses,evet o sesi nası da özlemişim.Sanki yıllardır o sesi bekliyordum,iş yerinde tuvalete nasıl koştum,çorabı nasıl sıyırdım,oyşşş...Bokunu çıkarmak budur!

Ama sıçamayan biri için sıçmak var ya,George Clooney'le ne bileyim işte Johnny Depp'le sevişmek gibi bişeydir.Sanki yıllardır sıçmıyormuşum gibiydim oh!Yıllık da sıçtım.Mis mis.Odaya giderken suratımda,az önce tuvalette en afilli delikanlıyla yiyişip de kendisine gelen,şööle oh rahatladım edası taşıyan hatun izlenimi vardı.Mis!

Ara öğünde minnacık mandalinayı cukka mideye indirdim.Su içtim su!La su deyince susadım!

Öğle yemeğinde saolsun bizim aşçıbaşı bana özel verdiğim tariften çorba yaptı,metabolizmayı hızlandıran,yağ söktüren bi tarif.E.Saraç imzalı.Bana yaptı amma ne çok sevdalısı varmış o çorbanın.Acıydı biraz.Acı olması iyi yağ yakıyor da çıkarken fena.Yanında salata-sirkeli-ve yoghurt yedim.Mis!Sonra ara öğünde oh cukka mideye yeşil çay ama limonlu.Mis mis!Ve bol su.İtiraf edeyim arada 1 avuç kabak çekirdeği çitledim,kabızlık için önerildi.

Akşam da hemen işten gelince yine 5 kaşığa yarım bardak sütlü müsli yedim.

Oh hafifledim!
Diyette olmaktan nefret ediyorum,zaten ömrüm hayatım boyunca saysam 3-4 kere yaptım,çünkü ben kendime dokunurken bile mutlu oluyorum,ööle kuru,tahta gibi hatun olmak isteyen kim.KK koca memeli diyo ama ben dolgun memeliyim,ööle seviyorum kendimi olm.Ama fenalarda olan bi durum var,baş ağrısı.Ne skindirik bişey ya.2 hap yuvarladım,cık ses vermiyo,daha da mı arttı ne!Daha ders çalışması var,duş alması oooohoooo.Ağrı fukara sümüğü gibi yapıştı.Amk e mi!Geçse de rahatlasam falan yani.Pf!Foto n'alaka derseniz,aman ne biliiiim beğendim ekle dedim ekledim,çok da şey ya.

8 yorum:

  1. Tahta gibi hatunda, koca meme gördüm mü, direkt evlenirim ben onunla o derece. Balık etli hatunları hiçbir zaman sevmemişimdir, haa yakışanı var o ayrı, sende nasıl duruyor bilemem.

    YanıtlaSil
  2. @KK,
    ben de sana bunu diyordum:) mal:D yeakyeakyeak.La bana dokunma 1follovırım kaçmış gitmiş.İsyanlardayım:D

    YanıtlaSil
  3. @Neyin Peşindesin,
    Ay benim arkadaşlarım var ööle 2-3 tane seçmelik,kafam kadar memeleri var,ama bildiğin kaburgası sayılıyor,hani sanki o memeler silikon gibi duruyo.Ben halimden memnunum arkadaş,balina da balık ama ben tam çupra kıvamındayım,dolgun hatlar uu babe.Yok hani ööle ayak da yapmıyorum,çöpşişlik,dolma hallerimi de bilirem:)

    YanıtlaSil
  4. hadi bakalım hayırlısı diyet forewaaaah :p

    YanıtlaSil
  5. @Zey,
    2nd day.Allaaam sana geliiiooorum,bakalım nereye kadar dayanacağım:D

    YanıtlaSil
  6. baskül raporlarını görecem yok öyle

    YanıtlaSil
  7. @Telekinesis,
    Sanki görmedin ya bi de rapor istiyiii,defol git:)

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!