21 Ekim 2010 Perşembe

İnzivaya Çekilme Vakti Geldi Çattı,Kına Yakın!

Bu aralar fena atarlıyım ha!
Çekilmez oldum hatta.Herşeye trip atmaya hazır mode:on goooo yankeee şeklinde sktri basasım geliyo.Durduk yere trip atıyorum falan millete.Telefonları da kapadım,umrumdan ötesinde iş tutsun millet.Arayan aramaz olsun bu aralar,halimi de sormasın.Zaten bana ulaşmak isteyen ulaşıyor ööle ya da bööle.Gerisinin amk!

Sanırım gitme vaktinin yaklaştığını buram buram hissetmeye başladım,belki de boktan triplerin sebebi yusuf yusuf göt korkusu.E illa ki gidilecek biliyorum da.Gitme korkusu fena.La ben korkmam normalde de bööle korkularım sktiri boktan işte.

Bi de fena kıskanır oldum bu aralar.Ha bire kıskanıyorum,hatta canımcierimyavrumkuzumun hayatına giren skik hatunları bile kıskanmaya meyilli oldum ki bu daha sinir bozucu.La n'oluyoz hacı,bööle mal durumlara girmenin alemi nedir kendine gel diye kendimi skesim var.

Sanırım gitme vaktinden,evet evet başka neyden olabilir skik korkaklığım,yusuf yusuf!

İçimdeki körolasıca kıskançlık tellerine de dokunamadan,onları şööle titretmeden de duramıyorum.Skeyim şu burcumun bünyeme yapışmış özelliklerini.Uzun süre sanırım kendi kabuğuma çekilip bi rahibe edasıyla inzivaya çekilmem gerek sanırım.O zaman kıskanmanın k'sinin de durduk yere attığım triplerinde a*ına koyarım la ben!

Yooog yoogg ben erken menopoza giriyorum sanırım,ateş basıyo gibi her yanımı,durduk yere geriliyorum.Uzun süredir bööle değildim ya hayırlara vesile olsun,inviza başlasın!

8 yorum:

  1. Kimsenin kapımızı çalmadığı bir inziva!!evet bunu istiyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Üsturupsuuz! Mimledim seni şekerim, bak burayaaa!

    http://mellynindunyasi.blogspot.com/2010/10/top-55-mimlendim-2.html

    YanıtlaSil
  3. @Marla,
    Zaten kapımı çalan çok kişi yok,sorun da yok;)
    @Melly,
    Bakayım canım tişkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. nereye gidiyorsun seni bulmuşken.
    otur outrduğun yere daha karpuz yiyeceğiz.

    YanıtlaSil
  5. @creep,
    Bi süre dışarıda olmak zorundayım,ben istemem ama işte görev.
    @CYK,
    Valla durduk yere kıskançlık triplerine girmeye başladım anlamsız,kendimle bi hesaplaşıp sonrasında geri mi gelsem diye düşündüm,iyiyim mi yoksa bilemicem.Pof!

    YanıtlaSil
  6. gider yapma adamın canını sıkma

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!