2 Ekim 2010 Cumartesi

Hayat Delip Geçiyorsa Hiç Birimiz Bakir Kalamayız


Bekaret!
Gecenin ilerleyen saatlerinde içimdeki Haydar Dümen'i su üstüne çıkarma niyetinde değilim tabi ki.Bana ne milletin cinsel dünyasındaki çalkantılardan.Ben kendi yaşantıma bakarım.Bu yüzdendir de kim,nerede,ne zaman,kimle ne yapıyor olayına girmem.Ay evet hatırlıyorum,bilare ööle bi oyun vardı,salak salak Ahu Tuğba,barda,koşuyor,Ali Rıza ile yazardık yeakyeakyeak gülerdik,la ne boktan bi oyundu.

Türk toplumunun örf,anane ve dahasına göre bi bayanın evlenmeden önce ilişkiye girmesi o bayanın çamur olduğu anlamına gelmektedir.Yoog lan wikipedia tarzında açıklama yapacak değilim.Herkesin seçimidir oysa bu.Bu beden bana verildiyse benim tercihimdir,gerisi de kimin umrundadır.Vakti zamanında,her karıyı skip de bana vicdan temizlemeye gelen ilk aşkımın da tek derdi buydu,bekaret.Oysa kendisi defalarca yabancı hatunlarla beraber olmuştu.E onun bakir olmaması erkeklik onurundan mıdır.Beline kuvvet nidasıyla horn olduğu dönemlerden mi kalandır geriye bilemicem.

Bunu kafama takıyorum işte.Yabancı hatun manyağı olan Türk milleti,yabancı hatunun ince zarına kafayı takmazken,neden efenim neden kendi milletinden bi kızın zarına odaklanmış vaziyettedir.Zara bağlı namus kavramı da ayrı bi mevzu.Namusum bedenime,daha doğrusu,benim zarıma kaldıysa vay anam vay.Bekaretini bozdurmadan yiyişen hatunları kınayan erkekler durun bakiiim siz şu köşede,sizin yüzünüzden folloş şekilde gezen hatunlar mevcut.

Ben yatarım,kalkarım amma benim evleneceğim hatun kız olmalı,eline erkek eli değmemeli.He anam he.Eline erkek eli değmemiş kız mı kaldı.İlla ki yatma kalkma olayı değil ya,bazı erkekler o kadar egoist ki herkesle fingirdeşmek ister ama herkesin dışında bi varlık ister ki kendisi o hatunla evlensin,egosunu tatmin etsin.

Var mı bunun mantığı yahu.Var mı.Bi kızın namusu giydiği kıyafete,verdiği dekolteye,kaç tane erkek arkadaşı olup olmadığına mı bağlı.Çıktığı hatunla fingirdeşmek isteyen erikçiolu,kız fingirdeşince ona kaşar damgası basmaya hazır,kız fingirdeşmek istemeyince de ona kaşar damgası basmaya hazır.Bu ne yaman çelişki ey erkek kişisi.Çok arkadaşım var ki sevgilisiyle öpüştükten sonra telefona sarılıp,Üsturupsuz benim kız sanırım folloş,deneyimli gibi amk,o nası bi French,nası bi öpüşme anlamadım,ne yapmalıyım.Sktirip gidebilirsin mesela.Hatun sana karşılık vermiş,seni sevdiği için ya da sevmediği için bilemicem artık o nüansı seni öpmüş,sen niye anı yaşamıyorsun da fesatlık peşindesin.Nihayetinde hatun seni arzulamış,e daha ne.

Bu tür erkekler bi de utanmadan kızların zırtpırt soru sormasına takar,e sen kızı pornstar adayı gösterirsen kafanda kız da senin kaç hatunu götürdüğünle ilgilenir.Ne var bunda absürd olan.Sen hatunun bakire olup olmayacağına takacağına,kendinin ne kadar bakir olduğuna bak.Hem unutma ki erkeğin orosbusu daha beter,hiç çekilmez,Alla başlara vermesin.

Üniversiteydik,bi arkadaşın annesi gelmişti,konu erkek-kadın ilişkilerine geldi.Anne dediğime bakmayın,hani hayatın çemberini delip geçen arkadaş annelerden.Anne hanım teyzenin sözleri hala kulağımda,Senin bakire olup olmadığınla ilgilenen erkek seni aslında sevmiyor,sadece ilk olma derdine düşüyordur.Bu beden benimse,ilkimi de sonumu da ben seçerim.Kızım bakireyse onun tercihi,değilse de onun tercihi.Kızımı ben o incecik zar için sevmiyorum.Gerisi kimi ilgilendirir.Sakın elalem için yaşamayın.

E doğru değil mi.Bu beden benim,bana layık olan birini hayatıma sokmak da benim tercihim.Bana layık olacak birine vermem de benim tercihim.Gerisi vızvız.He veriyorum vermiyorum diye söylemiyorum,olayı saptırıp da fantazi kurmayın.

Aslında ne de güzel söyledi anne hanım teyze.İncecik zar için kızımı sevmiyorum.Oysa o incecik zar yüzünden kızını,kardeşini doğrayan aileler görüyoruz.Namusu iki bacak arasında görmek dedikleri şey bu işte.Zar yüzünden bi kız ya namuslu ya da orosbu oluyor ya,hay ne zarmış amk.

987654 erkekle fingirdeşip bakire kalan kız,sevdiğiyle beraber olup da bakire olmayan kızdan daha mı namuslu şimdi.Hayır da kime göre,neye göre.Yabancı hatunlara dibi düşen erkeklerin bakire kıza sahip olma arzusundan dolayı mı.Sktirn gidin Alla aşkına.

Ruhu orosbu olmasın bi hatunun.Zarı olsun olmasın ruhunda delikler olmasın.

18 yorum:

  1. Artık o zarını sabit tutup her haltı yiyen kızların zamanı oldu günümüzde, hep bu bekaret illeti yüzünden değil mi Türkiye'deki çapraşık evlilikler...
    Ne yaşadıysam yaşadıklarımla kabul etmeyecek insanın hayatımda yeri yoktur, zaten o teyze haklı erkek o zarın derdine düşmüşse derdi sevgi değil, etrafa el değmemiş kızı aldım havası atmaktır.

    YanıtlaSil
  2. Bu yazıyı alkışlıyorum. Haa bu arada Eylül'de 54 yazı yazmışsın maşallah. Neredeyse bir güne 2 yazı sığdırmışsın. Bence biraz daha yavaş ol :)

    YanıtlaSil
  3. @CYK,
    Ne kadar da güzel sööledin.Aynen ööle.İnsanlar hata yapabilir ki hatayı bekaretle alakalı söölemedim,genel manada.İnsanız neticede,şaşarız beşeriz.Ama beni ben diye kabul etmeyen zihniyet mümkünse uzak dursun uzak!

    YanıtlaSil
  4. @Neyin Peşindesin,
    Tişkür ederim efenim,merc'.
    Şey ben vakti zamanında başka blog sahibesiyken daha hızlıydım,e o zaman daha çok izleyicim vardı,eski bi alışkanlık,kendimi zapt edemiyorum da etmeye çalışıyorum:))

    YanıtlaSil
  5. Yazdıklarının altına imzamı atabilirim; o derece katılıyorum yazdıklarına.

    YanıtlaSil
  6. @Pixilated Bitch,
    Şımaracağım.Tişkür ederim:)Keşke bunlar olmasa da,hani sıkıcı gerçekler katılmasak birbirimize.

    YanıtlaSil
  7. Ben halen bakireyim demedi demeyin.

    YanıtlaSil
  8. Harfi harfine katılıyorum efenim.

    YanıtlaSil
  9. @Mrs.Baros,
    Tişkür ederim.Bide ben seni burda görmekten mutlu oldum.Cidden.İyi oldu bu.

    YanıtlaSil
  10. KAtıldığım şeylerde var katılmadıklarımda..ama çok uzun ve derin bir mevzu bu aslında..acaip bir hale getirilmiş..

    YanıtlaSil
  11. @OKA,
    Saygı duyarım,derin bi mevzu tabiiii,ben beni boğan noktaları yazdım;)

    YanıtlaSil
  12. Bakire olupta bilmem kaç kişiyle findirgeşen kız,bakire olmayıp sadece sevdiği insanla birlikte olan kızdan daha namuslu gözüküyor malesef.Yok böyle bi adalet lan.Hayır bide ilkini yaşayacaksın diyelim.Karşındaki heriftede öyle bi psikoloji var ki hani sormuş ya birisi sana tecrübeli gözüküyo lan çok iyi öpüştü kaşarmı bilmem ne diye.Aynen o mantık.Lan ilk kez yaşaycaksın,rahat olamayacaksın,istediğin gibi geçiremeyeceksin.Niye?Tecrübeli sanarda yalan söylediğimi düşünür bilmem ne bilmem ne.Namusun bu kadar yanlış anlaşılması kadar boktan bir şey yok.

    YanıtlaSil
  13. @Akşın,
    Dedim ama ben dedim.Namusum bi zar kadar ince değil diye,gerisinin koy götüne diyorum.Bu zihniyeti,yok biz Türk'üz ayağıyla da gazlıyolar ya alayının amk!

    YanıtlaSil
  14. Güzel bilgi;) zaman ... için teşekkürler;)

    YanıtlaSil
  15. @Adsız,
    Rica ederim. da ... küfür gibi oldu:p

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Üsturupsuz :)
    http://www.youtube.com/watch?v=YoRYVzDe27A
    izleyin lütfen...
    Bu Hz. İsa döneminde de böyleydi.. Taşlanarak öldürülmek istenen ''NAMUSSUZ ????''bir kadını gördüğün de insanların önüne geçip ''kim onunla birlikte olmayı düşünmediyse ilk taşı atsın'' dediğinde kimse o taşı atmaya cesaret edemeyip orayı terketmiş...
    Daha ne denir ki...

    YanıtlaSil
  17. @tutsak,
    E buna işte "yuh" denir:)

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!