8 Ekim 2010 Cuma

Erkeğin Gücü Arabasının Kaç Beygir Olmasına Bağlıdır

Üniversitedeyken ne çok gülerdim kızlara.E ben de baaaayan tarafındaydım ama kendimi onların kategorisine sokmam mümkün değildi,hala değil.
E tabi onların peşinde av bulmuş köpek gibi koşan erkeklere.Her iki tarafta birbirinin arkasından atar,sanki karşı tarafı sklmez gibi davranır,sonrasında da birbirleri için ölürlerdi.Aslında nası derler,deli deliyi görünce sopasını saklar oyunu oynardı onlar.

Diğer üniversitelerde nasıdır bilmem ama bizim üniversitede arabalı erkek arkadaşı olan kız 1-0 galiptir diğer kızlara karşı.Tabi bu galibiyet arabasının markasına,modeline ve hatta plakasına göre de değişebilirdi.Eğer plaka 34,06,35,16 falansa o kız daha rövanştadır demekti.Sonuçta medeniyet görmüş erkeklerin talep ettiği kızdı O.Herkesin ideal sevgili adayıydı.Biri olmazsa diğeri olurdu.Erkekler için de hatunun öncelikli göt-meme korelasyonu,sonrasında sarışın olup olmamasına bağlıydı ne kadar erkek olduğu.E bi de kapama olma oranına göre değişirdi,hani ööle okul birlik yemeklerinde falan erkeğini taşımalıydı,hani onu diğer dişilere karşı korumalıydı,sadece ona vermeliydi.Bu laçka,kusmuk aşklar vardı benim zamanımda.

Kızlar kendilerini bi bok sana dursun,erkekler yollarını bulmuş giderdi.Vakti zamanında bi arkadaş gelmişti,İletişimdi bölümü,RTS sanırım,şimdi bizim oralarda iletişim 0kuyorsa bi hatun bil ki kaşardır ya da kaşara yakındır,ööle skindirik bi bölüm olarak görülür,elbet önemi vardır ama bizim oralarda değil en azından.He amacım polemik yaratmak falan değil.Hatun bi plaka sööledi,bilemedim,adı yog mu lan bu bebenin dedim,sööledi,tanıdım,tanıdım çünkü memleketten biliyordum.İşte çıksam mı çıkmasam mı muammasını ben de atmaya çalıştı.Dedim,Aşıksan,hoşlanıyorsan çık ne biliiim.Yoooog arabası var dedi.Kusura bakma ama vites koluyla mı çıkıyosun yavrum dememle birlikte amanıııııııııııııın az önce arabasının neredeyse kaç motor gücünde olduğunu sööleyen hatun gitti yerine aşka aşık,sevdalı biri geldi,durdum durdum sktiri bastım.

Derken zaman geçti gitti,hatunun ah uh yeah oh babe seslerini duyar oldum yan odadan.Her gece abartısız.Önceleri edebimle kulağı dayayıp bardakla sesleri duyuyordum,yok la sonradan alenileşti,ööle ki odadaki tv sesini bastırıyordu.Vites kolu giriyordu arkadaşa anladım.Gel zaman git zaman bitti gitti.Ayrıldı bunlar.Ayrılıkları da çıkmaları kadar afilliydi,hatun kendini yerden yere atıyor,aşıktım ulan naraları atıyordu.Sonradan çıktı foyası.Meğersem çocuk başka hatun için bunu bırakmış,bu da namusuyla aşkını yaşıyor ya,o yüzden kaybeden taraf olmuş.Yanlış anlaşılmasın,seks yaşantılarında aktif olmaları değil namussuz olan taraf,ilişkiye çıkar katmaları.Hatunun kendini yerden yere atması başka bi arabanın kapıya dayanmasıyla son buldu,laf aramızda arabada hoştu,içindeki balkongöbekliayıya rağmen.Ne diyeyim ki alan razı veren razı da niye boşuna kafa skiyorsunuz!Neticede,bugün motoruyla seni tavlayan yarın başka bi motora binince seni unutur gider.

14 yorum:

  1. şekerim senin üniversiteyi düşünürsek, bende görsem "helal olsun adam üşenmemeiş buraya kadar getirmiş derim" ama bir yerde salaklık. Trafik ters akıyor :D

    YanıtlaSil
  2. @KK,
    Det alakası yogg!Ters akan şey insanların çarpışık zihniyetleri,gerçi o senin üniversitede de geçerli,"Biiiiz çıkıyoruz diiii mi?:)))"

    YanıtlaSil
  3. Bizde de bol bol var o hem cinslerinden sayın Üsturupsuz. Kuruduk kaldık biz de arabasızlar olaraktan :/

    YanıtlaSil
  4. @Burak,
    Aman boşver hacı,arabaya veren kızdan kime ne hayır gelir.Hayır yani,arabanın da bi şahsiyeti olsa adam küfrü basacak,aldırma sen;)

    YanıtlaSil
  5. IETT'de ki tüm otobüsler, tramvaylar, vapurlar, metrolar ve deniz otobüsleri bana çalışır.

    Her türlü giderim var gerisini sen hesap et :D

    YanıtlaSil
  6. @Telekinesis,
    Senin her türlü giderin var,tasdiklerim bunu.30'u bekle sen:D

    YanıtlaSil
  7. Kızım ağır ol ya her gördüğün blogcana asılma :D Allahtan ben paçayı yırtmışım yani :P

    YanıtlaSil
  8. @KK,
    Ne asılması hönk!Ben asılmam direk icraata geçerim.yeakyeakyeak.Biiizzz çıkıyooooo muyuz KK!

    YanıtlaSil
  9. ohh bizde de cok vardı ölesi.. bi gün bi jip dayandı yurdun önüne. içinde 40 yaslarında adam.. kıza sorduk deli misin ne bu? bana mekanda sampaya actırdı dedi.. sampanya actırmak orda pahalı oluyomus, kız daha once hıc sampanyada içmemiş biri.. olur öle.. gider cok..

    YanıtlaSil
  10. @gunesyuksel,
    Şimdi erkeklere laf ediyoruz ya,erkekler şööle erkekler bööle diye.Bu tip kızlara da yarar hani.Sonra beni ditti,bıraktı,yoooog beni kullandı diye zırlar bu tipler.La aklın varsa kullandırma.Kendini şampanya kadar önemsiyorsa e ne denir ki,hayırlı işler;)

    YanıtlaSil
  11. Kızmayın ama erkekte arabaya bakmam diyen kızların, hepsinin arabayı görünce dibinin düştüğüne çok şahit oldum. Tamam araba iyi hoşta, sırf araba için bir öküzle de çıkılmaz ki. Ben utanıyorum kızları öyle görünce.

    YanıtlaSil
  12. @Neyin Peşindesin,
    O ayrı NP,istemem yan cebime koy muhabbeti yapan çok,ama dedim ya yukarıda arabası var diye vites koluyla çıkacak değilim ya,adabı edebi olsun be!Sen niye utanıyorsun,valla ben utanmıyorum,belki utanırlar diye ağzıma geleni sayıyorum!

    YanıtlaSil
  13. Rövanş değil revaç olacak o...

    YanıtlaSil
  14. @Adsız,
    Revaç değil,revanş onun yazımı.Beni düzeltirken,kendin hataya düşmüşün de yine de sağol:)

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!