23 Ekim 2010 Cumartesi

Cinsellik: Evliliğin Bel Kemiği

Geçenlerde arkadaşlarla konuşuyorduk.Konu her kadın muhabbetindeki gibi erkek-kadın ilişkilerine,aldatmaya geldi.Aynı lafları söölemekten gına da gelse,damağımda kusmuşum da bööle mide suyum acımsı tat bırakmış gibi de olsa
bildiğimi okumaktan da çekinmedim.Evlilik denilen kuruma saygım sonsuz olmakla birlikte,evlilikte herşeyin sevgi,saygı,hede hüde olmadığını,aslında evliliğin cinsellik üstüne kurulduğunu söyleyince amanın resmen ağzıma sıçmak için sıraya girdi haspalar,hala neden kurum dendiğini de bilmiyorum,kurum denince aklıma atamalar,tebliğ edilen yazılar,özlük hakları falan geliyo.

Evlilik benim hayatım boyunca cesaret edemeyeceğimi düşündüğüm olaydır.Evlenmek isteme nedenim,düzenim belli olsun kaygısıdır ama hadi gel lem evlenelim deseler,ı ıh götüm götüm kaçarım.Bu yüzden evlenenler,gerçekten severek evlenenler,saygımı sonsuz kez hak edenlerdir.Yine de bana göre evlilik yasal seks yapabilmenin farklı bi halidir.Şimdi biri gelip de bana cinselliğin evlilikte önemli olmadığını daha doğrusu evlilikte cinselliğin büyük yerinin olmadığını söölerse sktiri basar,götümle de gülerim.Ancak cinsellik sayesinde,karşımızdakine sabrımız artsa da saygımız azalmaktadır ne acı ki.

Hatun kişisi alışveriş delisi,er kişisi de misafi
r delisi olabilir.Her ikisi de karşı tarafı anlamayabilir ve birbirlerinden nefret edecek seviyeye gelebilir.Bundan sonrasında cinsellik işin içine girer ve bi anda nefret şiddetli ve dolu dizgin bi sekse dönüşür.Yalan mı.Sosyal dürtülerimiz de evliliğimiz de seks sayesinde düzelir.Cinsellik evliliği kurtarmıştır.

Kurtarmadığı zamanlarda ne olur!

Evden uzaklaşmalar,başka kadınlarla,başka erkeklerle ilgilenmeye başlamalar,aldatmalar.
Şimdi doğruya doğru kadınlar da erkekler kadar çok aldatıyo.Fiziken olmasa da ruhen oraya aldatıyo.Ancak kadınlar erkeklere göre cinsel dürtülerini daha rahat kontrol edebiliyo,erkekler ise bu konuda sınıfta kalan taraf.Buna rağmen,başkalarıyla ilişkiye giren hatun fahişe olurken,erkek her zamanki gibi gücünü skinden almakta.Kadınların fiziksel zayıflığından yararlanmayı erkeklik sananlarda kadınları sindirmeye devam etmiş,e kadına da kocam o benim,başarısında benim de payım vardır elbet diyerek avunmak kalmıştır.Tarihe bakınız,hep başarı erkeklere ait gibi görünse de,Kurtuluş Savaşı'nda cephe arkasında askerleri ayakta tutan anaları unutmamak gerek!

Meydanı boş bulan erkek,erkek olmanın v
erdiği gazla soğukta titreyen,şiir yazan,kadının peşinde koşan bi kahramana dönüşmüştür.Oysa tek derdi skidir!Kadını bellediği hatunla evlenip toplum gözünde de vay aslanımmm bee diye anılmak istemiştir.Bencil herif gitmiş yerine kahraman gelmiştir.Kendisine meşru kadını elde ettikten sonra da yeni cinsel hazlara açık hale gelmiştir ve evlilik cinsellik için bi set,cinsellik de evlilik için bi şart olmuştur.

Vay amk!
Kadınlar bu konuda daha tutarlıdır aslında.Tabi her hatundan bahsetmiyorum!Bazıları bildiğin göt!Aşüftelikte sınır tanımayanlarını tanıdım.Orgazmdan önce de sonra da aynı duygulara,dürtülere sahip olabilir.Yıllardır önlerine kurulan setleri kırmayı kendilerine yakıştıramadığından mıdır yoksa anneliğe layık olabilmek adına mıdır nedir 2.erkek fikri genelde onlara kusmuk yemek gibi gelir,yineliyorum,her kadın için geçerli değil!Oysa erkekler 2. hatta 3.hatunu isteyebilir,hatta hepsini aynı anda isteyebilir.Ne de olsa erkektir ve ski hepsine yetecek kadar güçlüdür.

Skene kadar körkütük olan erkek nedense karısını aldattıktan sonra pişman olmaya başlar,belki aklına kızı gelir belki de yıllardır fedakarlığıyla gurur duyduğu eşi.Ama pişman olduğunu da yediremez,kendine bile itiraf edemez.Bokun içinde sürüklenir de durur.Sonrasında herşey su üstüne çıkınca karşısındakini suçlar,cinsellikten dolayı değil de aşkı bittiği için aldattığını sööler durur.Oysa cinsellik tek taraflı değildir,hatunu kıvama getirmek de erkeğin elindedir,her zaman fedakarlık hatundan beklenemez,e hatun da kendini kasmayacak,yeri gelince biraz da orosbu olmayı bilecek.Hani derler ya mutfakta aşçı,yatakta orosbu!Tabi bu erkeklerin ya da kadınların aldatmalarını mantıklı bi yola sokmaz!

İşte bööle boktan bi dürtüdür cinsellik!
Varlığı da yokluğu da dert gibi.
Tabi eşi aldatmasın diye kılıktan kılığa giren hanımları da gördüm,tanıdım.Sırf onlar için kendini maymun etmeye de gerek yok.Ama çaba sarf etmek gerek!

Kim ne derse desin,evliliğin bel kemiğidir cinsellik!
Fasa fiso gerisi.

26 yorum:

  1. kesinlikle katılıyorum sana,önce evliliğin yasal sex yapabilmek olduğuna sonrada evlilikteki belkemiği olduğuna...

    YanıtlaSil
  2. evliysen cinsel hayat yaşıyosan meleksin evli değil cinsel hayat yaşıyosan orospuluktur kaltaklıktır vahişeliktir aradaki fark imza birisini imzayla kocanın orospusu oluyosun diğeri halkın:)yani sölediklerine bir bir katılıyorum kadınlarda aldatıyo ha benim mesela tanıdıım var öle cinsel dürtüsüne sahip çıkamayan gidip sürtüp sonra kocasına aslanım erkeğimm diyen hey yavrum hey erkekler o miklerine güvenmesin artık her kadında aldatıyor..

    YanıtlaSil
  3. @Doz,
    Bunu kabullenmek istemiyo kimse,taaaam evliliğin de farkı vardır ama cinseliiği evlilikten elimine etmek ne boktan bi dürtüdür.

    YanıtlaSil
  4. @tinker,
    namusu 2 bacak arasına bağlıyosan,kendi namusunu da daracık alana sokup,ben bu kadarım,benim namusum aha bu kadar küçük diyosundur.Saçmalığın önde gideni işte.İmza elbet önemli,o imzayla sorumluluğun ve hayattaki duruşun farklılaşıyo,neticede anne baba adayı oluyosun,senin büyüteceğin evlatlar olabiliyo,duruşun,konumun farklılaşıyo.Zaten hep bööle olmuştur,evlenince toplum gözünde saygınlığın artmıştır,n'alakaysa.

    Ben de çok kadın erkek tanıyorum,hatta bi hatun tanıyorum,günde kaçbinkez yatışa geçiyo,sonna da ben namusluyum ayağına millete ahkam kesiyo.

    Alla akıl versin!

    YanıtlaSil
  5. bende seninle hem fikirim..

    YanıtlaSil
  6. -göte gelmediğim sürece evlenmem
    -evlenmek için de kriter koymam

    umrumda olmaz kimin ne yaptığı da ettiği de.
    2 dakkalık seks bu kadar ciddi hale gelirse; bu sikik mevzular 100 sene daha devam eder bu memlekette.
    Avrupada yok böyle birşey kardeşim

    Gitti - Gördüm - Geldim

    YanıtlaSil
  7. @Telekinesis,
    Evlenirken kriter koyarsan,şirket aç daa ii amk!Ne kriteri sevdim aldım verdim muhabbeti.Zaten tartıştığımız da o değil.

    Benim umrumda değil kim nası,nerde,kimle skişmiş skişmemiş sadece millet mavradan konuşuyo.

    Göte geldiğinde sana bi de ben göt muamelesi yapacağım mr.

    Avrupa'da herşey ööle rahat ki adamlar cidden aşmış,veni-vidi-vici hayatım;)

    Hadin yaladım yuttum:)

    YanıtlaSil
  8. Cesur bir konu seçmişsin..
    Cesaretine hayran kaldım..

    YanıtlaSil
  9. @thebiglebowski,
    tişkür efenim,daa neler var içimde fokurdayan da blogger sansür çekerse:D

    YanıtlaSil
  10. @νιşηє çüяüğü,
    tişkür ederim de yoggg bişi aslında:$

    YanıtlaSil
  11. Evet evlilik için gereken kriterler gerçekten vardır ve başında da birinci sırada yer alır cinsellik. Bu benim görüşüm haricinde aynı zamanda bilimsel bir açıklamadır. Bana göre de ; evlenmeyen adamlara bakarsanız göreceksiniz ki(tek neden bu değil tabi ki ama bu da oldukça etkili), götürdükleri hatunlar bolca mevcuttur hayatlarında. Onlar olmasa da aynı coollukta "yok ya evlilk bana göre değil" diyebilicekler miydi bakalım, bu da ayrı bi komiktir. Bide evlenemeyen abazalar var hiç bir kızın vermek istemeyeceği tipler; onlar da tecavüzcülerimiz işte. Evlenseler öyle mi olacaktı halbuse, kendi karılarına tecavüz edeceklerdi gün boyu..

    YanıtlaSil
  12. @wimparella,
    Bilimsel açıdan ispatlansa da biz Türk milleti bilimden uzak yaşarız,konu cinsellik de olsa.İyi olan şeyleri genelde şööle kenara koyar,kendi kafamıza göre yaşarız.

    Ama ben o tecavüzcü muhabbetine katılmıyorum,tecavüzcülerin çoğu akıl sağlığı yerinde olmayan mahluklar.Bakarsak eğer,kendi öz kızına tecavüz eden nice ibneler var,vergilerimizle karnını doyuran.Dolayısıyla,tecavüz olayı evlilikten,cinsellikten,insanlıktanuzak bi olay,hayvanlık bile değil!

    YanıtlaSil
  13. tamam zaten akıl sağlığı yerinde olmayan ama normal gibi gözüken bir çok insan var tabiki normal değiller

    YanıtlaSil
  14. @wimparella,
    Hepsinin çükü düşsün!

    YanıtlaSil
  15. aynen bende katılıyorum,cinsellik bir evliliği götüren tek şey...erkeklerin tek kriteri bu,bizlik bişe yokki...ya bırakın evliliği,uzun süreli bütün ilişkilerin dayanağı bu...vermeden sevgilini bile elinde tutamıyosun...
    bunu kabul etmeyenleride anlamıyorum,orda kesin biri birilerini aldatıyordur,diğeride uyuyordur,geçmiş olsun size...

    YanıtlaSil
  16. @minik,
    Sevgilim beni aldatmasın diye vermem gerekiyorsa,vermem!Aksine bırakırım onu,bağrıma taş basarım,bu kadar basite indirgeyemem,canımın çekmesi gerek onu öpmem,dokunmam için ama evlilik de durumlar farklı,taam orda da canı çekecek adamın,görev niyetine yat,kalk,sok,çıkar olmayacak da e evliliği monotonluktan,kağıt üstünde olmaktan kurtarmak için biraz cazibe katacak insanolu!

    YanıtlaSil
  17. Cinsellik bir evliliği götüren tek şey değil.Bir evliliği önce aşk,sonra cinsellik sonra da gerçekten çocuklar götürüyor.
    Sevdiğin için evleniyorsun çünkü onunla ilgili herşeye sahip olmak istiyorsun,keybetmeyi göze alamıyorsun çünkü evlenmezsen senden başka herkes ilişkine karışıyor 1, evlenmeden çocuk sahibi olursan Türkiye kanunlarına göre çocuğun babası çocuğun sahibi oluyor,hak iddia etmen çok zor yani o vermezse çocuğunla yaşayamazsın bu da 2, eğer sevdiğin adam bir gün senden önce bu dünyadan göç ederse cenazesine bile sahip çıkamıyorsun,ailesi senden önce geliyor yasal olarak bu da 3.Yani onunla yaşadığın sürece onun yaşadıklarına ortaksın ama öldüğü gün tüm ortak yaşamına elveda demen gerekiyor her bakımdan.Bir evlilik kadını korur, erkeği daha bağımlı yapar,çünkü yasal sorumluluk altına onlar daha çok giriyor.Eşit değiliz aslında.
    Ama Türk toplumunda evli de bekar da olsan yükü her zaman kadınlar taşır.Evliliği de,yaşamı da ,çocukları da.Bir evliliği de ancak 1- aldatma 2- bağımlılık 3- kadının aşık olması bitirir.
    Çok uzun oldu kusura bakma ama önemli bir konuya 19 senelik evli biri olarak yorum yapmak istedim.

    YanıtlaSil
  18. @Asortik Krep,
    Evliliği sadece tabi ki "cinsellik" taşımıyo.Aksini de iddia etmedim,ancak bel kemiğinin cinsellik olduğunu düşündüğümü belirttim ki sadakat,saygı ve sevgiyle bütünleşir.Ancak her evli bayan eşini sevmiyo,sadece onunla beraber olmayı görev olarak görüyo ve tabi saydığınız nedenlere ek olarak bi çok nedenle de hayatını idame ettiriyo.

    Kesinlikle,biçok şey gibi evliliği de bayanlar ayakta tutuyo,erkeklerin çoğu bu konuda duyarsız ne yazık ki.Tabi tenzih ederek konuşuyorum ama bayanlar olmasa erkekler bu konuda başarılı olamaz.

    Nikahsız ilişkilerin ne boyutta tepki aldığı da aşikar,zaten bahsetmek istediğim de bu değildi,nikah ayrı bi mevzu kanımca.

    Bi insan aşık olduğu için değil,evlenmek zorunda olduğu için evleniyo kimi zamanlarda,görücü usulüyle evlenen her bayanın aşık olduğunu sanmıyorum,zamanla aşık olabilir belki ama ilk başta onları evliliğe iten faktör,bahsettiğiniz o sosyal baskı ve yıkılamaz tabular.

    Evli değilim,dahası 24 yaşındayım,evlenmeyi düşünüyo muyum,bilmiyorum.

    Annesi babası yıllar önce boşanmış bi çocuğum,bekara karı boşamak da kolay belki de ama görünen budur.

    Bi evliliği kadının başka birine aşık olması bile bitiremiyo,nedeni de nikahsız beraberlik yaşayan bi bayana vurulan damgayla kocasından başka bi erkeğe aşık olan bi kadına vurulan damganın aynı olması.

    Yorum için de teşekkür ederim gerçekten ama cinselliğin evlilikte önemi yadsınamaz bi gerçek,bunu yine de savunuyorum.

    YanıtlaSil
  19. Ben sana önemsiz dememiştim aslında önemli fikrine katılıyorum diye yorum yazdım.Hatta çok önemli. Ama aşk daha önemli, cinsellik sonra geliyor :)

    YanıtlaSil
  20. @Asortik Krep,
    Bilmem belki de:)Dedim ya bekara karı boşamak kolaydır ama aslında benim burda bahsettiğim şeysi farklıydı gibi.Bi de ben aşka inanmayan taraftayım ya hani şey o yüzden sanırımkine:) cinselliği öne çıkardım:D

    YanıtlaSil
  21. eksi yazdıklarına bakıyodum ki,bu yazını gördüm,ilgimi çekti.aynı şeyi ben de yaşadım.bi gün arkadaşlarla toplandık,bu muhabbbetleri ediyoduk,dedimki;"evlilik cinselliği doya doya,rahat rahat yaşabilmek için vardır aga.cinselliğin hiç olmadığnı düşünün,o zaman evlilik diye bişey olmazdı ki..."dedim.vay anam bunu diyen sen misin.ağzıma sıçtılar resmen.neymiş,hayatı paylaşmak için varmış evlilik.hastirin lan ! cinsellik olmadıktan sonra,sen bi kız arkadaşınla da hayatı paylaşabilirsin.ya da bi erkekle de paylaşabilirsin evlenmeden.sonuçta cinsellik diye bişey yok?aynı evde kalmanız da sorun olmaz yani.neyse çok uzattım lafı :D senle aynı fikirdeyim işte,bu konuda yalnız olmamak güzelmiş

    YanıtlaSil
  22. @Amelia,
    Ay millet sıçacak yer arıyo!Defolsunlar ya...Diyorum ya cinsellik nikah sayesinde resmi olarak uygulanan bişiii...

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!