17 Ekim 2010 Pazar

Çamaşır Suyuna Koydum Ruhumu,Beyaz'lasın!

Bugün biraz karışığım aslında.
He la ara ara ben de karışıyorum ama bugün dumur haldeyim.Kendimi,ilişkimi falan gözden geçirir oldum birinin sorusuyla.Kendime itiraf etmek istemediğim şeyleri sordu belki de o yüzden kin tuttum şerefsize.Aslında kendi kendime de ne zamandır bööle soruyordum ediyordum falan da.Piç herif ne soruyorsun ya.Geyik yaparken konu nasıl gittiğine,evlilik için belli bi tarih var mı yok mu muhabbetine geldi.Ben de aynı sözleri yineledim,evlilik odaklı ilişki mi la ne skindirik şeydir,bilemiyiiiim işte gidiiiio derken sevmiyosun dedi.Kalakaldım.Sktir laaaa deyip kalktım.

Aşkın anlamsız ve saçma olduğunu biliyorum.Gelip geçiçi,karın doyurucu bi bok olsaydı,her ayın 15'inde ATM'den aşk çekerdik,kartı sok,çek.Mantık insanıyım diye,paragöz de değilim.Hani mantık eşittir para ayağına yatıp şerefsiz değilim.Sadece ve sadece aşk aşk diye nicesine sarılmam.İlişkimde de sevgi,saygı,vefa,sadakat önceliklidir,gerisi de bilindik işte,kısmet.Ancak son zamanlarda yorulduğumu falan da fark ettim,ilişki ağır gelmeye mi başladı yoksa la!Hayır,itiraf ediyorum:Kafam dağınık,kendime bile tahammül edemiyorum,ebemi skeyim!

Benim de elbette var,gelinlik hayallerim,hayal demeyelim çok apışarası oldu da ben de gelinlik giyip salına salına fotoğraflarımı oraya buraya koymak istiyorum.Evlilik istiyorum,huzur istiyorum,düzen istiyorum.Düzen ve huzur için mi evlilik istiyorum bunu da bilmiyorum aslında.Evlenenler bugünkü aklım olsa evlenmezdim mikmik kafa sikmelerine de anlam vermeyi,evlenince hasıl olmayı istiyorum.He bi de bunu anlamam,olmayan şeylere özeniriz ya,ben evlenmek istiyorum diyorum diye azıma sıçıyorlar da siz bekar olmayı istiyorsunuz diye ben niye azınıza sıçamıyorum.

Ööle evlillik meraklısı değilim amk,anlamı başka yere çekmeyin.
Ben sadece düzen istiyorum falan.Aman ne biliiim skindirik bi mod,anlatamıyorum bile.Tuhaf bişey işte.

Evlilik ayrı bi olay zaten,ciddi bişey.Kolay değil la,insan evlenmek için evlenmez ama evlilerin de mikmik ötmesi bazen beni dellendiriyor;siz kocanızla ossurarak uyurken,hatununuzun tepesine çıkarken ben yalnız başıma yatıyorum.Hayatın bokluğu içinde tek başıma debelenip duruyor gibiyim.Sımsıcak bi el istiyorum yanımda olan!Aman işte kızsal tribal enfeksiyona girdim bu aralar.Konuyu saptırmadan,herif belki de doğru sööledi,sevmiyosun dedi direk,aleni,net.Seviyorum ama aşık değilim,farkı anlatabilsem.O'na karşı sorumluluklarım var,saygım var,vefam var ve bunlar aşktan daha öte geliyo bana.Çünkü zamane gençliği 2 haftada 1 aşık oluyo birilerine.Ölüyo,bitiyo,skince bitiyo.İşte benimkisi ayrı.

Evliliğe gelince de la anlattım ya ev-lenmek ayrı.O ayrı bi durum.Sevgiliyken beraber uyumak evliyken uyumaktan ayrı.Evlenince herkes değişirmiş bi de.Demek ki çift karakterli insancıklar çokça.He bekara karı boşamak da kolay ama la ne bileyim,evlenince daha mı farklı sıçacağım,ben yine ben,ben yine aynı horlayan ben,yine aynı salyalar,yine aynı don,belki o zaman donlarım Victoria's Secret olur,yine aynı iş,yine aynı içtimalar,e fark nerede.Zaten sorumluluklarım almış başını gitmiş,beni terkettiği halde izi kalmış,o zaman bi de veledim olur,onun sorumluluğu biner üstüme,üstüme binen eşime de veririm sorumluluğun yarısını.Taam işte rahatladım lem!

Aman ne bileyiiim konu nereden nereye geldi de işte karmaşığım la.
Seviyorum,herkes gibi benden çok kimse sevemez demiyorum.Ben kendim gibi seviyorum,samimi,kendime sormadan,sorularıma cevap vermeye cesaret etmeden seviyorum,gerisinin de amk!

12 yorum:

  1. bir zamanlarki kafam, düşüncelerim...

    YanıtlaSil
  2. @Ayris,
    Şimdi nası,geçti mi.Benim de geçer mi.

    YanıtlaSil
  3. geçiyor, yani seni buradan okuduğum kadarıyla geçecek gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
  4. @Ayris,
    He o zaman dert etmiiiyim,geçecekse geçirmeden geçsin:D

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle çok geçici bir durum, ilişkin ne kadarlık bilmiyorum ama ilişkinin düzene durağana oturduğu zaman olan şeylere benziyor...
    Ayrıca dişi kişisi olupta evliliği istemeyen bilmem ben valla, hormonlarımızda iç güdülerimizde var sendeki de son derece normal yani... Evlilik delisi olduğun falan anlaşılmıyor (: için rahat olsn.

    YanıtlaSil
  6. yorum ayarlarını pop up yaapsana . yorum atamıyorum yaaa.

    YanıtlaSil
  7. @CYK,
    Valla uzun süre,çooook uzun süre oldu hatta:))Belki de ondandır benim son zamanlardaki hallerim:p Geçer di mi geçer.
    @creep,
    Ama yorum yazdın ki:)Ben bakayım yine de pop-up neyse el atayım ama yorum yazdın:))
    @Telekinesis,
    Kendimdeyim lem,kedi ne.İyiyim ben iyi:)

    YanıtlaSil
  8. harbi bende problem var ne yazmışım öyle :D

    YanıtlaSil
  9. aferim. olmuş.
    bundan sonra usturupsuz yazılarına usturuplu yorum attacağım:)

    YanıtlaSil
  10. @Telekinesis,
    Ben seni bütün problemlerinle seviyorum,üzülme bebeeeeiiim;)

    YanıtlaSil
  11. @creep,
    İçinde ne gelirse yaz,çiz,karala,kafana göre;)Her zaman beklerim:))

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!