8 Ekim 2010 Cuma

Alakaya Maydanoz

Yazma kaygım hiç olmadı benim.
Ööle birileri okusun kaygım da hiç olmadı,o kadar çok kaygım oldu ki çünkü.2skindirik olaya kafayı takan bi hatun da olamadım ben.Zamanında aşk adına o kadar çok kazık yedim ki aşktan yana acı çekme kredimi de tükettim sanırım.Bugün Nagu'ya da sööledim hatta bunu.Aşk acısını 3 günden fazla çekemiyorum,ruhsuzum sanırım dedim.Vallabillayeminle bööle boktan bişey işte.Şimdi aşk acısıyla yazmak n'alaka mı.Şööle efenim.Şiirlere,yazılara,bloglara bakıyorum da en afillisinden hissedilen aşk'ını yazıyo millet.Amanın la ben yazamıyorum dedim bi an.B*k.

Mazoşist ruhlu bi insanım aslında ben,bunu daha öncede sölemiştim sanırsamkine.Hani ara ara kendimi ağlamaya zorlarım falan da tık yok.Ama ööle amansız yerlerde gözlerim falan dolar.O an bööle yazasım falan gelir de.Tık yok la.Özeniyorum sanırsamkine,ne bileyim,milletin şööle afilli aşklarına,tutkulu sevdalarına falan.Hani damarlarına kadar hissederek aşık olanlara,aşklarını satırlara şakır şakır dökenlere.Uslüpla alakalı sanırım.Ben damarlarıma kadar aşkı hissetsem efenim sanırım şööle en babasından 2 küfür savurur,ööle taşşaklı cümleler kurardım.

Geçen gün bi arkadaşla buluştum,aşık olmuş hatunum.Ama nasıl aşık olmuş,bööle elinde telefon dıtdıtdıt mesaj atıyor falan,konu nasıl oluyorsa hep ona varıyor falan.Böööö geldi,mıkmık şapur şupur "aşııııığım" sözleri.La muhabbetin amkoydun!Zaten zamanımız dar,zor buluşuyoruz falan,2 kelimenden 1'i beniiiiim sevgiiiliiiim şöööle böööle.Hay senin aşkını eşekler kovalasın,sonra da köşe başında tepsinler amk!Hayır,kıskanma eylemine falan girişmiyorum la,sevgilisi olmayan kıskanır da bööle yerli yersiz konuşmanın meali nedir ey sıçarkenbileaşkımseniözlüyorum modundaki hatun!

Sonnasında bana bikaç sayfa uzattı,işte o kadan aşıkmışkine,her akşam ona mektuplar yazarmış,la yaşımız 20küsür,ben lisedeyken yapıyordum bunları,oda söleyemediğim için,bi insan niye sevgilisine zırtpırt mesaj atar,bişiler yazar.Helekine o mektupların okunmama ihtimali varsa.Bög geldi valla.Ben de ruhsuz olabilirim.E ama sölemiştim ben.

Taam milletin aşkına,sevgisine,ne biliiiim ööle şeysine lafım yok da hani tuhaf yani.*
*Yazmayla n'alaka mı.Yahu yazmak için ille de bi sebep mi aranır.Sktirn gidin.

4 yorum:

  1. ulan bizde aşığız ama ağzımızdan "2 kelimende 1'i beniiiiim sevgiiiliiiim şöööle böööle" çıkmıyo çıksa çıksa "benim ki odun benim ki öküz şu salaklığı da yaptı aa ondan geri kalır mı bunu daaaa yaptı" falan çıkıyo o yüzden kimseye anlatmıyorum işte blog saolsun ona döküyorum içimi. senin ki en iyisi valla öyle şapşal bi hatun olacağına sevince seveme, acı çekeme daha iyi ;)

    YanıtlaSil
  2. @Zey,
    Sanırım herkesin kendini ifade etme şekli farklı.Ben de seviyorum da hani bööle muhabbetin ağzına sıçmıyorum yavru kuşum.Hatta mümkün mertebe anlatmıyorum,kime ne benim sevgimden.Ha tabi dertleşmek ayrıdır,sonuna kadar giderim,ağzımı açmam,sıkılmam,gıkım çıkmaz,dinlerim de bööle öve öve mıkmık yapış yapış konuşmalara gelemiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bir gün ben, bi erkek arkadaşım(X) ve bir kız arkadaşımız(Y) oturuyoruz. Ben Xle evrim, dünya, felsefe üzerine konuşuyorum, bekliyoruz Yde konuya dahil olsun ama o kadar salak ki varsa yoksa sevgilim, ehh amk niye yaşıyosun lan dedik bu dünyada, sıçtı bütün muhabbete.

    YanıtlaSil
  4. @NP,
    Bazı hatunlar ne yazık ki o kadar "gerzek" ki sadece süse püse,kıyafete,makyaja kafaları basıyor,hoş,onlara da bastığını sööleyemem,bildiğin rüküş modda geziyorlar,dünya yansa umurlarında değil,onların tırnağı kırılmasın yeter.Aptal sarışının farklı versiyonları işte bu sevgiiiiiliiiim bikbik kafa skenler.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!