23 Mayıs 2012 Çarşamba

Anlık Zevk İçin Hayvan Alanlar, Gitsinler Kendilerine Vibratör Alsınlar

Çok uzun yazmayacağım, sadece çok sinirliyim.

Yazdıkça daha da sinirleniyorum ve elime bir bombalı alıp önüme gelene dalmak istiyorum. O kadar yani. Beni tanıyan, az çok takip eden ne kadar hayvansever olduğumu, öööle sktiriboktan bir hayvan aşığı olmadığımı, elimden geldiğince elimin üstüne bizzat kendimin kayayı çakacağımı da bilir. Hatta insan için ağlamayan ben, tek bir kedinin miyavıyla ya da taparcasına sevdiğim köpeklerin ulumasına dünyayı yakacağımı, gece gündüz ağlayacağımı da bilir. Evlat dediğim, bu yüzden gavur,dinsiz,Allahsız diyenlerle saç saça dalaşdığım anlar da az değildir. Bu da ayrı konu ama yeri gelmişken söyleyim; evde köpek beslemek haram ya da değil bu beni enterese eder, size giren çıkan birşey olmadığı sürece o bok kokan çenenizi kapatınız! O kadar dindarsanız, insanlara mıkmık akıl vermek yerine, kitabın da dediği gibi gıybet etmeden kendi hayatınıza bakınız!

Zaten bir de bu var, din diye mıkmık kafa siken o göttoşlar, din'in sadece ibadetten geçtiğini sanıyor. Tabiki farz olanlar var, haram olanlar var ama bir de "Yaradılan'ı sevmek var Yaradan'dan ötürü". Bu yaradılan sanırım sadece insan mahlukatı da değil.

Gelelim asıl meseleye, her gün sokakta gördüğüm binlerce sokak hayvanına yapabildiğim şey, gidip yanlarına onları sevmek, mama'larla su'larla onların karnını doyurmak ve yettiğince yatacak yer ayarlamak. Allah'ıma biiinlerce şükür ki, ailemin yaşamış olduğu sitede-ki İstanbul'da böööle bir site bulan varsa ya da olduğunu bilen varsa ses etsin taşınacayım-her aile hayvanlara can gibi bakıyor. Ancak ne yazık ki nerede bokluk orada çokluk hesabı, burada, Türkiye'nin belki de en kalabalık şehrinde, açlıktan kemikleri sayılan nice kedi gördüm. Neymiş o kediye ekmek verirlerse işte neymiş o kedi olurmuş 2 kedi sonra sonu gelmezmiş. mişmiş. Ulan bak sen gibi'lerinde sonu gelmedi, oysa sen de bildiğin sperm artığısın. Sonu gelmediği için böööle oldu ya. İbnenin evladı.

Her sabah ilk işim maillerimi kontrol ediyorum, tabi tivıtıra da uğruyorum, RT falan varsa belki bir faydamız dokunur diye. Ben cidden aman ben yapsam sanki sesimiz mi duyulacak, işe mi yarayacak diyen vurdumduymazlardan değilim, bundandır ki arkadaşlarım dalga geçer, nooolur şuna bir imza çak hacı dediğimde. Cevabım böölerine hazır: Açın da 2 santimlik sikinize, 3 cmlik memenize gülün! Ve işte, bloglar arasında bakmaya korktuğum, ama bir o kadar bakmadan geçemediğim bir blog var. Siz de bakarsanız, tıklayın, zaten kesin tıklayın!

Bu bloga girdiğim her an, kendimden bir o kadar daha nefret ediyorum. Kendimden nefret ediyorum, çünkü ben de o canlara zarar veren, onları siktir eden ırk'tanım. Okuduklarım karşısında kanım donuyor, elim ayağım buz işe 5 karış suratla gidiyorum, her an gözümün önünde o ekrandaki foto. Bok. Diyorum: Dilerim Allah'ım size de bunların bin beterini verir, evinize ateş düşürür de canınızı en koz halde acıtır. Bedduaysa beddua! Gücü mü kalır insanın! Vicdanın öldüğü an işte.

Ve derken, bugün RT ile uyandım. Uyandım derken, işte bu içimdeki canavar uyandı. Ne zamandır yazmamak için kendini tutan, sessizce kini yaşayan insandım. Ama bugün RT'de köpeğini vermek isteyen birisi vardı. Sebebi nedir ne değildir diye sordum ama ses gelmedi. Gelmesin de, sebebi ne olursa olsun aldırmayacaktım da, yalan değil. Kimseyi kınamam, kınamaya hakkım da yok ama bu neyin kafası be hacım!

Sen al, sonra besle, büyüt, hasta olunca ilgilen, tıraşa, aşıya götür. Gezdir, mama yedir, kakasını yoldan al, banyo yaptır, koynunda uyut. Evlat gibi bas bağrına. Sonra, adios.

Sebep?
Türlü sebepleri var ama en çok zoruma giden, yaşlanıldığı için sokağa atılan, kömürlüklere kitlenen köpekler. İşkencenin en ağırı, sevgisizlikle cezalandırılan köpekler. Sebep ne? Yok amk. Hevesleri geçti. Minikken, en şirin hallerinde foto'ları çekilen, Çekilen o foto'lar her yere konulan, sonra da hevesi geçince, zevk değil de uğraş verince hadi yallah denilen köpekler.

Lan ibnenin evladı, madem zevkine alacaksın, o zaman git kendine bir vibratör al. Zevkini yaşa. Sıkıldığında bir de tersten dene. Zevkin geçince bırakırsın, olan sana olur.

Böylelerine en müstehak aslında bunları sikecek biri. Sikecek, sonra hevesi gidince atacak. Felekleri şaşacak, yaptıklarına pişman olacaklar.

Ağır konuştuğum için beni yerden yere vurabilirsiniz, aldırmıyorum. Halden anlamadın da diyebilirsiniz ama kusura bakmayın ama benim annem babam belli. Vicdanım rahat, alnım açık.

16 yorum:

  1. Ben yıllar önce köpeğimi sokaktan buldum.

    Yaralıydı, kısırlaştırılıp sokağa atulmış. Üstelik evlatlarından ayrılarak.

    Hangi insanlığa sığar bu bilmiyorum, 3kuruş para için paranın asıl kaynağı atan şerefsizler var. Vicdan desen sıfır, namaz oruç sorsan tam puan.

    Bir çok insanın müslümanlık anlayışı ne yazık ki bu.

    YanıtlaSil
  2. Bunlara genelde "Orrrrrrrospu çocuğu" diye hitap ediyorum. Çok pardon. Çok özür dilerim ama böyle.
    Hediye diye köpek alanlarda var ki onlarda ayrı kategoride mallıkla ödüllendirmek gerekli.

    YanıtlaSil
  3. @pastel,
    Ciddi olamazsın!
    Ah gebersin gitsinler! Adiler!
    Sokağa atılmış demek ve of dayanamayacağım. Şu an nasıl? Senin emin ellerinde ama hani kaç yaşında cinsi ne o kuzucuğun?

    YanıtlaSil
  4. @Lokes,
    Neden özür diliyorsun!
    Az bile dedin! Alayının sülalesi orosbu!

    YanıtlaSil
  5. Off birebir aynı düşünceleri paylaşıyorum.. Sokak Hayvanları sitesini bende takip ediyorum.. Her baktığımda göz yaşına boğuluyorum.. Açlıktan kemikleri sayılan hayvanlar, kendi egoları için dövüştürüp sonra sokağa atanlar, el bebek gül bebek bakıp sacma sapan nedenlerle ansızın ortada bırakanlar.. O kadar sinirleniyorum ki.. Hayvandan hediye olmaz kardeşim! Bakabileceksen, hayatında yer verebileceksen uzun vadeli planını yapıp öyle yuvanı açıcaksın.. Sadece insan ırkının yaşadığını diğer canlıların yaşama hakkının olmadığını düşünen mahlukatlarla ne kadar kavga etsem de bu aşkımdan asla vazgecmeyeceğim..

    YanıtlaSil
  6. Söylenecek en güzel sözleri söylemişsin tebrik ederim keşke herkes böyle duyarlı olsa ama onlarında canı oldugunu unutanlar var...

    YanıtlaSil
  7. Yazar,
    Twiti görür görmez geldim. Allah yarın colugundan çocuğundan gösterir o piclere sonra da derler ; çocuğumuz bizi sokağa attı diye.
    Lan pevengin evlatları zaten çocuğun gibi baktığın yavruyu sokağa atıyorsun, tüyü hasta eder mik mik kafa siken bbahanelerle, ee sonra gün geliyor çocuğun tarafından terk edil, eden bulur hacı.

    YanıtlaSil
  8. Ya ne yalan söyleyeyim ben kedileri sevmiyorum. Yani daha doğrusu ısınamıyorum.. Hani ne güzel kedi diyemiyorum.. Ama köpekleri falan çok severim.. Hep bi köpeğim olsun istemişimdir. Köpeklerden de çok korkuyorum o da ayrı mesele :)

    YanıtlaSil
  9. @ChunLi'm,
    Ah kuzum ah var ya kendi acizliğime de üzülüyorum,diyorum imkanım olsa da yüreğimi açtığım gibi, evimi, barkımı herşeyimi açabilsem ama nerede:( Elimden geldiğince gücüm yettiğince yapıyorum ama yetmez:(

    YanıtlaSil
  10. @EMİNE KRN,
    Hep şunu düşündüm, Yaradan beni insan, onları hayvan yarattıysa, belki de beni hayvan onları insan yaratabilirdi, ulan yazık değil mi bu vicdane? Yazıklar olsun insanlığa diyorum ve bloguma hoşgeldin!

    YanıtlaSil
  11. @ATE,
    Var ya onları...
    Ne denir ki ne denilebilir ki!Alayının kalbinin yerine bok dolmuş! Allah çıkarsın.

    YanıtlaSil
  12. @BİS,
    Şimdiye dek bir kediyi kucağıma almışlığım yok ama kedileri sevmem diyemem,onlar da sevimli onlar da can, hepsi yaşasın, maymunu bile.
    Geçen gün kokoş bir karı maymuna tasma takmış geziyordu,hayvana nasıl acıdım nasıl darlandım karıya dalacaktım ah ah ah ah!

    YanıtlaSil
  13. allah cezalarını versin!

    YanıtlaSil
  14. @Handen,
    Amiiiin!
    Amin hocam amin!
    Bloguma da hoşgeldin!

    YanıtlaSil
  15. Ağzına yüreğine sağlık. Az bile söylemişsin bu mahlukatlara. Artık bu toplumu öyle hale getirdiler ki İnsanlar bile birbirine sevgi vermiyor bırakın hayvanlara vermeyi maalesef.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  16. @Adsız,
    Alayına daha neler diyecektim de ah!İnsanlardan daha insan o canlar!
    Ah ah.

    Sağolasın cano sağolasın!

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!