11 Nisan 2011 Pazartesi

Üsturupsuzum Kabul,Ama Bin Basarım!

İnsanları anlamak da neden bu kadar çok zorlanıyorum.Acaba bundan insanüstü bi varlık olmamın etkisi var mı?Hı amk.Anlamıyorum,anlayamıyorum,anlamak da istemiyorum açıkçası.Zorlanıyorum.Yoruluyorum,beyin patlatıyorum ama anlamıyorum.

İnsanların bencilliklerinden,alamayınca çamur atma tutkularından yoruldum.
Yorulmadım,tiksindim.Tiksinmekten öte,buhran geçirdim.Hat safhada,extreme ötesi bi halde bu durum.Ne mi oldu?

Mevcut medeni halim değişince,etrafımda bulunan ve defalarca bana olan tavırlarını görmezden geldiğim,hatta salağa yattığım şahsi gereksizlerden bi saldırı,bi kontra atak hareketleri gördüm.Sevdiğim kız bana abiiiii deyince muhabbetinden midir nedir yoksa mevcut kuyruk acısıyla mı nedir,henüz yüz yüze bakmadan saldırılar başladı.Ne bokuma gerekse,laf sokmalar,hatunların genelinin aynı olma durumu? Hı mantığa gel.Mantığına sokayım.

Anlamıyorum işte,anlamıyorum!
Verince de kaşarız,vermeyince de
muhabbetiyle uzanamadığı ciğere mındar diyen erkek milletinin zihniyetine sokayım.Bööle erkekleri görünce Yukarıdakinin bana geçtiği torpili görmemek elde değil,adam gibi adam mı,evet işte "O" benim.2 gün önce methiyeler düzerken,hatta ilerisi için bişeyler olma olasılığı laf arasında sööleyip mesajı arz ederken en düzgündük de sonrasında değişen ne?

Erkek zihniyeti diye genellemenin manası yok,bu kendini gerçekleştirmeyen homo sapiensvari hareketler.Ağzına sıçayım ulan!

Bu kadar neden kızıyorum?

İnsanların bu kadar şuursuz,karaktersiz olduğunu görünce çalışma ortamından,hayatıma ööle ya da bööle giren insanlardan nefret ettim,kendimi sorgulamaya başladım.Acaba dedim.

Bi bayan susarsa,mesajlara karşılık vermezse,o bayan naz yapmıyodur,sadece seni skine takmıyodur,bunu anlamak için IQ seviyesinin en üst seviyede olması gerekmiyo.Bunun aksini de düşünmek gerekebilir tabi,bi erkek hayır diyo,duymazlığa geliyosa bilin ki yüreğinde sevgi adına bi halt yoktur,daa da üstelerseniz skilecek göte razı olun.

Ve ulan MAŞALLAH deyin!

8 yorum:

  1. varyaa düşüncelerime tercuman olmuşsun..
    Ama cevap vermedinmi bu erkek dedeğimiz türler naz yapıyor kaçan kovalanır misali daha çok insanın üzerine gelirler salla o sümsükleri takma kafana sen mutluluğuna bak.....

    YanıtlaSil
  2. @SIPÇ,
    Muhattap olmam ki hatunum ne muhattap olayımkine:D

    YanıtlaSil
  3. insanları anlamaya calışsmak yerine onları oldukları gibi kabullenirsen eğer nirvanaya erceksin. ha oldukları gibi kabullenemiyorsan hayatından çıkarırsın o ayrı

    YanıtlaSil
  4. @FF,
    İnsanları olduğu gibi kabul ediyorum zaten,etmediğimi nereden çıkardın? Sadece bööle insan-cıklarla aynı ortamda bulunmak fena rezil.Hayatımda değil ki onlar,çıkarayım,sadece hayatıma paste olmaya çalışan,başaramayınca bokluk yapan tipler

    YanıtlaSil
  5. onlar hiç yokmus gibi davranacaksın

    YanıtlaSil
  6. seni sinirlendiren bu durum beni eylendiriyor:) erkeklerin reddedilme durumunda girdikleri tripler çok komik çünkü..dur ve uzaktan izle,sonra da gülümse :)

    YanıtlaSil
  7. @Deli Köşesi,
    Sinirleniyorum çünkü insanlar ne şerefsiz ne adi ne orosbu çocuğu olmuş,bunu kabullenecek zihniyetim yok halen:D

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!