29 Nisan 2011 Cuma

Sevmekten Kim Usanır?


ACISA da ÖLDÜRMEZ!

İyiyim.Hastanelerin o pis kokusundan nefret ediyorum.Biliyorum steril olmak uğruna boca edilen onca şişe,onca sterilizasyon hedesi o kokuya neden oluyor ama olsun,sevmiyorum işte,zorla mı anam babam.Gitmediğim hastane,danışmadığım doktor kalmadı,ağzımdan burnundan giren çıkan borulara mı yanayım yoksa suratıma bakan stresten diyen doktorlara saydığım küfürlerimi anlatayım bilemedim.Neticede bugün teşhis kondu.Kusmamın nedeni cidden stresmiş.Komik ama ööle.Bedenim anlamsız yere tepki vermeye başlamış,ince bağırsak da adını bile sööleyemediğim bi bakteri oluşmuş,bulaşıcı değilmiş lan,ondan dolayı da bağırsak mideyi,mide öz suyunu,öz suyu bulantıyı,bulantı da beni mahvetmiş.1 hafta bi hap-çık kullanacakmışım,ondan sonracığına bakacaklarmış,edeceklermiş,hedeymiş hüdeymiş,ıyk nefret ediyorum amk.

Hastane kokularından mı yoksa kaşar hemşirelerden mi nefret edeyim,daha çok neyden nefret edeyim bilemedim.Bilemiiicem.Hayır şimdi bugün şunu keşfettim,kendime de sööledim,ulan onlara kaşar diyorum da şimdi şapkamı önüme koyup düşünsem,ben neyim,ben neyim,hayır yahu vardır benim de masum mis yanlarım,derken ööle.Üstümde ağırlığı resmiyetin,doktorda bekliyorum sıramı,gayri ihtiyarı ordan geçen bi hanım(!) hemşireye sordum,acaba beklemem uzun sürecek mi diye.Amk ne soruyon ya havlasana sen de onlar gibi,sevgili köpeciğim senden "havlamak" kelimesini senin bokun olmayacak yaratıklar için,bunu durduk yere kullandığım için özür dilerim,vay amk bekleyecekmişmişim şuymuş buymuş.O an durdum,dondum,kanım dondu.Zaten bulantı bi yandan,bi yandan üstüm başım derken,ağzına sıçı sıçı verdim kendilerinin.Oysa ben masumca,eğer doktor bey daa da bekleticekse efendim bi su alıp geleyim diyecektim.Dinleyemedi öküz.Sokuş olayına alışkın olduğu için,soktum da çıkardım.Beter olsun.

Odaya geçtim.Endoskopi.Bögh geldi.Sonra hıım ııım aaa ııı derken neticeyi söyledi.Hatta psikiyatr da çağırdı,delirmedim neticede,hayır sıkıntım da yok,moralim yerinde ulan,n'oluyoz derken ööle geyik çevirdik.Üzerimden çıkarmadan resmiyeti,ne sinir ne stres biter annem! Bitmez.En sevdiklerim yasaklandı,biraz midem kendine gelsin diye,kusmayayım diye.Acı,ekşi,soğan sarımsak,kahve kaaaaaaaahveeeeeeeeeee,sigara...Hedehüde.Sigara ve sarımsak haricindekilere yandım da yandım.Hele mis kahve amk ya!

Dönüşte Böcük'le güle eğlene az biraz moral olsun diye bana kıvrana kıvrana geldik.Gelirken salak salak tivi programlarını izledik.O götten bacaklı hatunun kendisine olan özgüvenini izlerken götümüz başımıza yapıştı.Götten bacaklı 1.50 boyundaki hatun,çakma sarışın haliye 34 bedenim diye mıkmık konuştu.Lan sen 34 bedensen ben 28'im.Senin bileklerin inceyse benimkiler kırılmak üzere.36 numara giyiyomuş da.Ulan giysen n'olur.O platformu ben bi tek en baba porno filmlerinde gördüm.Şimdi Allaaaa için platformu yakışan da giyiyo yakışmayan da,sizin ağzınıza sıçayım,aklınıza koyayım e mi.Ama hatunu takdir ettim,kariyer dersen kariyer 0,akıl dersen akıl 0,güzellik dersen eşek ve altın hesabı ama hatundaki özgüvene hayran kaldım.Cahil cesareti mi derler yogsam kendine dev aynalarda mı bakmak derler anlamadım ama hatunu takdir ettim.Aferin haspam!

Eve geldim yorgun argın.Bi miktar kusma eyleminden sonra kendime geldim.

Bir taraf seç, o ben olayım!!!

Şimdi nasılım? Her daim söölediğim gibi,iç güveysinden hallice.Ne uzar ne kısalırım.Aynıyım.Sağlığım da abartacak bi halt yokmuş,sadece stresmiş.Stresi de azaltırsak az biraz daha rahat olursam,kasmazsam,herşeyi kendimin istediği gibi istemezsem,bencil ve kaprisli olmazsam herşey yoluna girer sanırım.Hayır,yolunda gitmeyen de birşey yok aslında.Herşey olabildiğince iyiyken bu kadar yapay,yalancı,sahtekar,oyuncu vesaire vesaire...olmanın manası nedir ha?Şizofrenik ve depresif haller mi sergiliyorum acaba? E bir gün kendi kendimi intihar edersem:p e sorun nedir:p Ne zaman kendi kendimi intihar desem aklıma o nostaljik Türk filmleri geliyi,seviyorum kendimi.Acısa da öldürmez.

Hı.
Son 70!

Siz hiç birini çok mutlu etmek isterken,daha da dibe vurduğunuzu hissettiniz mi? Ya da hiç daha da kaybettiğinizi ellerinizi...

Ben hissettim!

18 yorum:

  1. geçmiş olsun hatun! kusmayı seviyorum ben ya. kussam sürekli gitmem yani doktora.

    günde en az 1 kere midem bulanır benimde. mesela dün tam kusacaktım, ortam müsait değildi tuttum kendimi.

    şimdi de başımı eğsem 1-2 dk tuvaletin deliğine baksam bütün bir ayı kusarım.

    YanıtlaSil
  2. @Lazanya,
    Yavrum benim ben de severim raadlarım da bu ööle bööle değil,kanamayan boğaz yeri kalmadı:(

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun bebem.... de nedir seni bu kadar sitreçe sokan şey..

    YanıtlaSil
  4. Bu ara hepimizde bir hallet var ya hadi bakalım hayırlısı.
    Bahar havasından diyorlar ama benim filmlerde izlediğim ilkbahar son derece seksli, aşklı, sevimli bir olaya benziyordu.
    Geçmiş olsun. sonunda sen de kurtulmaya yüz tuttun.

    YanıtlaSil
  5. @Kıreyzi,
    E film işte.Filmler...Bahardan mıdır nedir bilemicem de nazar değiyo hepimize oysa her daim eller totoda olmalı.Of pof.

    YanıtlaSil
  6. yavrum senin aşk ve sevgi neyine siktir et boşver

    YanıtlaSil
  7. @mr.paradise,
    O ne biçim laf lan?Skindirik hatunlar,boktan heriflerin ağzında "sevgi,aşk",ben gibi düzgün adamlar hakediyo aslında.Lafı bil de...

    YanıtlaSil
  8. ah bide ne dediğini anlayabilsem bi nane anlamıyorum yazdıklarından ama kulağıma hoş geliyor :)

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş olsun sayın yazar. Benimde başıma gelmişti ama doktorlar blumia diye geçiştirmişlerdi. Kesinlikle o hastane konusunda sana katılıyorum. Oraya girince bile insanda bir kusma isteği doğuyor mk.

    YanıtlaSil
  10. @Sevgili P,
    Nickini yazmak isterdim ama anam o nası bi nick!e harfini şey edemedim,rezilim!Derken,çok sağol.Hala kusuyorum,azaldı kusmalarım bi miktar,günde 13 kereye çıkmıştı,şimdi 7:) inecek daha da.Kilo vermiştim,geri alıyorum,demek ki düzelme var ama su içerken yemek borusunda yanma var,bu can sıkıcı.Bakalım.

    YanıtlaSil
  11. öncelikle geçmiş olsun. o kadındaki özgüven aslında bir hastalık adı da dunning-kruger sendromu, yani yamulmuyorsam :))

    YanıtlaSil
  12. @hayalhanem,
    çok sağol hacum,valla bilmem artık ne skimse o kadındaki de alayına koyayım dedirtiyorlar:D

    YanıtlaSil
  13. Herşeyin sebepi stress zaten. Bende alerjiler oluyorum,ölüyorum geberiyorum.

    YanıtlaSil
  14. @missbone,
    ölsün la o stres ama sakinim,iyiyim!

    YanıtlaSil
  15. Virüslüyüm o halde hastayım elleri sus işareyi yapan hwmşireler hipokrat yeminli mali müşavir doktorların cirit attığı ve Sheldon kadar mikrofobik olmasa da steril olmayan bir hastane ortamı cümleten geçmiş olsun yazar..

    YanıtlaSil
  16. @enes,
    Sağol varol bebem sağolasın.Geçti mi hastalığım hı? Eh daha iyiceyim ama ne denir ki,hastanesiz de olmaz hastaneli de.İyi olayım artık iyi

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!