22 Nisan 2011 Cuma

Ken'ime Gelsin,Sana Gelsin Sevgilim!

Vuhu.
Zorladım da zorladım da zorladım,Lazanya'nın beni mim'lemesini sağladım.
Aslına bakarsanız yazmak için bahane gerekti bana ööle olunca,en mantıklısı kendimi mim'letmekti, e zaten anam babam mim de hoştu,güzeldi.

Her kızın bebekleri,peluş ayıcıkları,itcikleri,hedeleri hüdeleri olmuştur elbet.Benim de oldu.Hatta ben de sapkınlık derecesinde çoktu bu bebeklerden.Şöyle ki;

Vakti zamanında her karne günü,annem beni okuldan almaya gelir,karnemi eline alır,sanki notlarımı bilmez gibi,karneme bakar,yüzünde o klasik şaşırma efektini ==>> :D :oOo yapar,sonrasında da Aferin kızıma,akıllı kızım diye sarılır ve elimden tutarak okulun karşısındaki oyuncakçıya giderdik.Oraya girdim mi,bütün oyuncaklar benim olsun isterdim.Kim istemez demeyin,benimkisi sapkın bi haldi,çünkü aldığımız hiç bi oyuncakla oynamayacak kadar ben,evet oynamayacak kadar ben kıymet verirdim oyuncaklarıma.Evet,bi gün kızım olursa sayısız bebeği,bebek evleri,bebeğinin tabağı çanağı olacak.Oraya girince elim ayağıma karışır,her birini bööle cici cici modunda severdim.Çocuktum ben ama ööle bi sorumlulukla,tabiri caizse mükemmelliyetçi anneyle büyüdüğüm için,resmen cici cici modundaydım.Vay amk!

Ne diyordum ben?!

Hı evet,hatırladım.
O bebeklerim benim canlarımdır,her ne kadar kutuların içinde dursa da canlarımdır.Neden mi canlarım?

Anlatayım:

O vakitlerim en güzel vakitlerimdi.Ailemin dağılmadan önceki son zamanları.Hayır,ajitasyon yapmiyiiirim,hayır,aile dağınıklığı beni üzmiyiii,saptırmayın sakın,dinleyin amk.O zamanlar benim sorumluluklarımın daha az olduğu vakitlerdi.Dolayısıyla,o günleri şefkat ve masumca hatırlarım.Hatırlarım.Mutlu olurum ve zamanında mutlu olduğum için,düzeltiyorum,çocukluğumda mutlu zamanlarım olduğu için,hatırlarım.

Oyuncaklarımın fotolarını tek tek çekip buraya koymak isterdim,hayır istemezdim,onların her biri kıymetlim,paylaşamam,evet bencil yanlarım da vardır,size ne lan! Ama onun yerine size şarkı hediye edebilirim,gerçekten,tıklarsınız benden size gelir.Rofl! Mim'lemem gerek mi,e mim isteyen ses etsin,hemen el atarım en ateşlisinden.Hı yeak.

Tıklayın,dinleyin,hadi.

Herkesin Ken'ine gitsin,sana gelsin Sevgilim.
yeakyeakyeak.

8 yorum:

  1. üsturupsuzum, çok güzelmiş ya :) benim de cindy bebeğim vardı bi tane, o geldi şimdi aklıma. barbie'ler bi kenarda dururken ben cindy ile oynardım. o zamandan popülerliğe karşıymışım :))

    YanıtlaSil
  2. @eL,
    Tatlım Sindy vs Barbie farkını hala anlamış deelim,2si de bebek işte,tam tamına 26 tanecik var benim,hala göz bebeklerim.Ay seni mimleyim mi? E o zaman yaz hadi:D

    YanıtlaSil
  3. bebeğim teşekkür ederim mim için :) ama yazdım ben bunu.. kimseyi mimlememiştim herkes yazdı diye, sen yazana kadar da cindy'yi unutmuştum. bunu yazayım bi ara :))

    YanıtlaSil
  4. şuursuz musun kız sen?
    yazmak için bahane arıyomuş. lapiska gibi saçlarımı süpürge ettim sanaaa! :D

    ben sana verdiydim bahaneyi tchibo da?
    pilates topu, bom?
    ay rezil.

    YanıtlaSil
  5. @coach,
    Ay yarıldım,ay nası top bom! Anlatamam onu,onlar sır,ay rezilsin ayol koptum!

    E mim'lendin aha!

    YanıtlaSil
  6. neye yanıt vermem gerektiğini anlamadım.

    YanıtlaSil
  7. @coach,
    Sevdiğin birşeyden bahsedeceksin,onunla tanışma hikayenden,mesela Osman'dan.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!