27 Nisan 2011 Çarşamba

Feysbuk Kullanma Kılavuzu

Every day I check my account at this position!
Come on!

Feysbuk.

Uğruna şarkılar yapılan,o muhteşem(!) şarkıyı tıklayınca dinleyebilirsiniz,herkesin hayatının odak noktası olan ve zamanının 98% 'ini alan,her blogger'ın açayım da reklam yapayım aga dediği siber alemin fenomeni.

Herkesin bi ekauntunun olduğu,ekauntu olmayana kız verilmediği bi değer(!).Neredeyse günde 8292874820187482 tıklanan,her gün yeni bi kullanıcının katıldığı site.Vay amk!Nası da kıymetliymiş.E bu kadar kıymetliyse bi kullanma kılavuzu olmasın mı?

İtiraf ediyorum,son zamanlarda ekauntu kapatma konusunda kararlar aldım,sizden sıkılmadım da kendime tahammül edemedim,bögh geldi.Ama damarlarıma işleyen feysbuk aşkını engelleyemedim,suretimi yenemedim.

Neden kullanma kılavuzu olmalı? Kıllanmamak için.

Geçenlerde dolanırken bazılarının yeni doğan bebeğine bile hesap açan arkadaşımı gördüm ve kızdım.Kızdım ama cidden kızdım,ööle bööle değil.Taam karşınızda,köpeğine,kuşuna hesap açan,onları evlat diye bağrına basan bendeniz,yeni doğan bebeğine hesap açan adamı ne diye kınadım da kızdım.Kızarım kardeşim.Pedophily düşkünü adiler her yerde elini kolunu sallarken,çükleri düşesice,dibinden kopasıca,arkadaşımın o masum bebeği için hesap açması,şirin ve mahrem hallerini orda paylaşması beni çıl-dırt-tı!

Kendisine önce tebrik,sonra tehdit mesajı attım.Evet,bildiğiniz tehdit.Nası mı?
Kendisine anneliğin ne kadar yakıştığını,uzun ömürlerinin olmasını ve en yakın zamanda geleceğimi,ancak kızına ait olan hesabı kapatmadığı,dahası o fotolarını kaldırmadığı takdirde,en yakın zamanda sosyal hizmetlere başvurup,çocuğu kötü durumlara maruz bıraktığı için çocuğun koruyucu aileye verilmesi gerektiğini,bu duruma daha da tahammül edemeyeceğimi sööledim.Hangi ülkede yaşıyorsak amk,salladıkça salladım,bu tür şeylerin Türkiye'de bööle olmadığını gayet iyi biliyorum ama boş atıp dolu çekerim belki hı? Kendisi şaka yaptığımı sandı önceleri,aldırmadı,2. ve 3. ve 4.mesajı da atınca,sana ne'lerden hastalıklısın sen,mutlu değilsin,tabiiiiiiii sen evlenmedin,kocan çocuuuuuğun yok'lara geçiş yaptı.Sktir ya.N'alaka?

Amacım,arkadaşım nası bi sayko olduğumu göstermek değil,sadece bebeğini kötülüklerden koruyan anne yüreğine,bak bacım,ortalık orosbu çocuğu kaynıyo,elalem her boku yemek istiyo,cinsel dürtüler almış başını gidiyo,senin herkese açtığın o masum bedeni bok etmek isteyenler var,ayrıca kız evladının minnak da olsa o halde,memişleri ortada olmasının manası yok demek istedim ama ah ah anlayacak zeka nerde.Yok,bitti.

Bi arkadaşım vardı.Hala var,canım kardeşim.
Adli tıpta staj yaptı.Bi gün geldi,nası ağlıyo,bildiğiniz felç halde.Dedim heralde,babasına anasına bişi oldu,evlat acısı çekiyo ama nası ağlıyo.Susturana kadar canım çıktı.Sonra anlatmaya başladı.

"Bi vaka gelmiş,otopsi yapılacak bi beden.Henüz 7 aylık bi bebek.Ölmüş.7 aylık.Tontiş elleri olan,masum.Ölmüş.Aileye zehirlenme demişler.Anne sütü alan bi bebek nası zehirlenir?Annesi yaşarken üstelik.Ölmüş.Zehirlenerek.Ailesi otopsi istemiş.Otopsi yapılmış.7 aylık bebeğin...midesinden...sperm örnekleri alınmış."

Şok!

İtin teki,duyumlara göre kapıcı.Kapıcının evde ne işi var? Bebeğe...Zarar vermiş.
Ne alaka,nası mı?
Bebekler dünyaya sadece emme-tutma refleksleriyle geldiği için,tutmuş ve...

Arkadaşıma bunu anlatamadım.Nası anlatılır?Çok mu abartıyorum?
Aslında dünya düzgün de ben mi aşırı korumacı oldum?
Bilmiyorum.
Ama feysbuk'tan feyz alan insanlar oldukça...

***

Müge Anlı izliyoruz ara ara iş yerinde.Evet,koca koca adamlar,üstümüzdeki ciddiyetle oturup can sıkıntısı kadın programı diye düşünülen oysa hayatın her bokunu gösteren bi program lütfen!Böcük'üm derdin mi yogh oturup izliyosun diyo hoş kendi de izliyi ama olsun.Hı ne diyodum.He Feysbuk işte.

Orda izliyorum da mutaasssıppp ev kadınları,çoluklu çocuklu anneler feysbukta buldukları erkekler uğruna yuvasını terkediyo,bazıları bu bok uğruna öldürüyo,öldürülüyo.Toplum yozlaşıyo.Abartmıyorum bu sefer.Feysbukta kurulan ilişkiler.Of rezil.

O zaman,

Feysbuk'un Zararları:

*Kendi kuyunuzu kendiniz kazabilirsiniz.Tanımadığınız insanlarla muhattap olarak,kaşına,gözüne bakarak böbreklerinizin alındığı bi yatakta,tecavüze uğramış Ahu Tuğba gibi uyanabilirsiniz.

*Götüne memesine aldandığınız hatun tarafından (varsa) masum duygularınızı ve tabi olsa da olmasa da cüzdanınızı kullandırabilirsiniz.

*Ordan davulcu bulup kaçabilirsiniz.Sonra da davulun tokmağını görürsünüz,dönüşünüz olmayabilir.

*....

*....

*....

*Sevgilinizin karılarla yazışmalarını okuyup kafayı yeme,sinir sistemine tecavüz etme moduna geçebilirsiniz.Sonrasında gelen paranoyak,şizofrenik hallerinizin nedeni yine: FEYSBUK!

Feysbuk'un Yararları:

*...

*Reklam yaparsınız,belki.Gideriniz artar.Piyasa sağlamlaşır.Çok da sikime yarar ya amk!

*Hava atarsınız.Millete caka satarsınız.

*...

*...

*I ıh bulamadım.

Feysbuk'u Kullanma Kılavuzu:

*Adabıyla profil bilgilerinizi,adınızı,soyadınızı,doğum tarihinizi giriniz.Okulu da girebilirsiniz hadi,tamam yeter.Eski arkadaşlarınızı,önemliyse onlar,neden eskidiler amk,bulabilirsiniz.O ne güzel.Dolayısıyla evet,okul bilgilerinizi de giriniz.

*Adabıyla,tanıdığınız insanlarla yazışınız.2meme1göt uğruna kevaşelemeyiniz.

*Vidyo paylaşınız,yorum yapınız,anam babam forumlarda fink atınız,millete sarkmayınız.Sikerim.

*Şarkı paylaşın,düttürü dünya bu 3 günlük hayat,oh yandan göbek atınız amk.

*Ananızı babanızı ekleyiniz,akraba dost ekleyiniz,yine diyorum,tanımadığınız karılara erkeklere yavşamayınız.Yazmayınız,beğenmeyiniz,poke'layıp bok etmeyiniz!

*Etkinliklerden haber alınız,konser falan varsa katılınız da az biraz sosyalleşiniz.

*...

*...

*...

Yeter ulan.

Amk şu feysbuğunu düzgün kullanın.Sikerim ha.Milletin erkeğine,milletin karısına,anasına babasın sarkmayın,am göt meme sik.

Evden kaçmayın,ölürsünüz.Daha karnınızı doyuracak,ev geçindirecek götünüz olmadan hesap oluşturup kocanızı aldatmayın lan.Karınızı aldatmayın lan.Yalan söölemeyin.Evet aşağılıyorum,herkes rütbesini bilsin,ben nası biliyosam,sen önce git karnını doyur,çocuğuna baba ana ol sonra feysbuktan karı kes amk çocuğu.Derken Tanrım beni koru.

10 yorum:

  1. sana böyle tipleri verseler döversin sen kesin laaa....

    YanıtlaSil
  2. @SİPÇ,
    Üzerine bile işemem,o kadar değersizler.He niye mi yazdım,kusarken kusayım dedim!

    YanıtlaSil
  3. yedi aylık bebk la bu inanın nefesim daraldı benim çocuğum hiç olöayacak iyikide olmuyo anasını sikeyim iyikide olmuyo

    YanıtlaSil
  4. @herkesgibibiri,
    olmayacak derken?
    ne diyeyim,Allah topunun belasını versin!

    YanıtlaSil
  5. e hacım doğru söylüyosun da bazı yerleri abartmısın, birbirini tanımayan 1200 küsür kişinin muhabbet etmesini sağlayan sensin, bizzat kendin de dahil olmak üzere tanımadıgımız bilmediğimiz insanlarla konusuyoruz. burda sorun yok bence, ha sarkıntılıklar konusunda az bile dedin :) ben kimmiyim (tahminet :) )

    YanıtlaSil
  6. @SadistruH,
    Mübalağa sanatını kullanmakta üstüme yoktur:D da yok daha az dedim az.Ayrıca çıkaramadım hacım,sahi kimsin:p

    YanıtlaSil
  7. Ağzına sağlık be güzel yazmışsın..Zaten hiç algılayamadım bu milletin sanal ortamda sohbet merakını nasıl bir zevktir bu ya...Bir üç beş hepsinin gideceği yer aynı......
    Sosyal mecra kullanım kılavuzu yazmalısın bence!

    YanıtlaSil
  8. @zeynep,
    Oy teşekkür ederim ki ben,valla ben de artık bıktım usandım gittim ne var bu karı kız muhabbetlerinden ve dahasından.Neticede her biri gelir ve gider neden kasıyorlar?

    YanıtlaSil
  9. yazı fontunu sikeyim!

    YanıtlaSil
  10. @Adsız,
    Fetişist misin birader:p

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!