7 Kasım 2010 Pazar

Utanmasan Dama Çıkacak,S*kecek Var Mı Diye Bağıracaksın!Gel Yorulma,Ben S*kerim Seni!

Ölünü de dirini de...
Bugün en destursuz günlerimden birindeyim.
Konuşmak istemediğim ama nedense sanki hep samimiymişiz gibi davranan or*sbulardan birisi aradı.Açmadım önce,sonra devam etti aramaya.Bi de bunu anlamam zati,yahu açmıyosak sebebi var,niye zorluyon,sonrasında dönerim ya da dönmem o benim bileceğim işte niye 5487522 kez arıyon lan.Sonrasında dıtdıt text geldi,Aççç n'oluuuur sana ihtiyacım var diye.İnsafa geldim,skerim belasını dedim açtım,her zamanki vıcık vıcık yalakalık kokan,ölümüne kankayııız muhabbeti etti kaltak,derdin nedir öt,uygun bi zamanda değilim dedim.

Ben aşık oldum dedi.E bu mu yane.Telefonun melodi çalma özelliğine ettin,bu muydu e dedim.Ama sen bana kızacaksın bu sefer,ne yapacağımı bilmiyorum,çünkü aşık olduğum erkek evli dedi.Kaldım,dondum,kanım dondu resmen,her haltı yapacağını tahmin ederdim de bu kadarını beklemezdim.Eski sevgilimle yattı kankamken,sonra gitti,kürtaj oldu,onunla bununla,parasıyla,zevkine,günde 5 kez 10 kez,yara yapana dek,pavyoncuyla kendinden küçük 92 li bebelerle,arabada,otelde her yerde yaptı,yattı,her seferinde kızım ayağına yaranacak bi mal aradı ancak yarrağa yarandı yine de acıdım ona,üzüldüm,Allaaa ıslah etsin dedim,selamı kestim de bu olmadı.Biliyom sen nasıl tepkilisin,yani durumu biliyom da ama işte aşk bu,engelleyemedim dedi.Durdum.Ağız dolusu küfretmek istedim,elim ayağım titredi,gözlerim karardı ama gözümü karartmadan sakince, senin hayatın,yorum yapmamı bekliyorsan üzgünüm yapamam,benim mezhebime aykırı dedim.Ama 1 çocuğu varmış,off n'apcam ben zuzu yaaa dedi yavşak ağızlı.Z* zamanım dar,seni dinledim,dediğim gibi ben bu konuda yorum yapamam,yapmamam en mantıklısı,lütfen beni bi daha rahatsız etme,ayrıca ben senin zuzun değilim,adımı biliyosun dedim.Bu daha yüzsüz yüzsüz ve aşırı laçka şekilde konuştu,son sabır dinledim,biliyorum kızdın işte bak kızdın oysa bak kalp bu aşk tamam mı sevmek sen hiç sevmedin mi,bak yaran var biliyorum da derken lafı ağzına tıkadım,benim yaram yok,yarası olan sensin düzeltirim,sana kızmadım,senin aklın,mantığın,haysiyetin,şerefin,vicdanın var ya da yok beni ilgilendirmiyo,ailene üzülüyorum,asker babana,öğretmen annene layık olamadığına,ayrıca bu aşk değil bildiğin para sevdası,yarrak düşkünlüğü,a* yangını dedim ve kapattım.Hala elim ayağım titriyo.

Benim yaram varmış.La ne yaram olsun.Allah'ıma bin şükür hayatımda başımı yere eğmedim,ağzım bozuk da olabilir yeri gelir sonuna dek dibine dek sikerim de küfrün babasını da ederim ama aile deyince,sınır deyince dururum.Büyük konuşmamak gerek biliyom ama töbe töbe bunu tasvip edemem.Böle bi aldatışı ne midem ne yüreğim ne mantığım kabul eder.

Aldatılan kadını,aldatan kadını da düşünüyorum.İkisi için de üzülüyorum aslında,aldatılan kadına üzülme nedenim farklı ama aldatan kadına,evli olduğunu bile bile o herifle beraber olan kadına acıyorum.Kendisini bu kadar basit,bu kadar aşağılık gördüğü için acıyorum.Hem de nası.

Babam.
Annemi aldattı.Kaybetti.Kendi kaybetti.O kadın.Diğer dünyada cehennem'de O'nun için rezerve ettiğim özel bi mekanım var.Beraber en ateşli zamanları yaşayacağız.Annemin,kardeşimin gözyaşlarının hesabını 2 yakasını suratımda büyük bi zevki barındırırken nası da sarsacağım.

Ama 1 çocuğu varmış derken ne demek istedi acaba,neyi kastetti.2 çocuğu olsaydı sevmezdim ama alt tarafı 1 çocuk canııım n'olcek mi demek istedi.1 çocuk diyerek küçümsediği şeyin ne olduğunu kendisi nereden bilecek,kürtaj masasında bıraktığı et parçası,artık doku onun için çocuk.Sahip olmadığı,belki de olamayacağı 1 çocuk.Erkek aldatır,kadın aldatmaz değil,kadın da aldatır çatır çatır.Üstelik hem kendini hem o herifi hem de çocuklu anneyi.A* ı yandığından,paraya doyamadığından alt tarafı 1 çocuk der.Hayır bu kadar yanıyosa,dildonun her çeşidini alırdım,alt tarafı 1 çocuk.Skeyim!

30 yorum:

  1. Yazıyı okurken içim acıdı resmen :(
    Yaşadığın şeyler çok zor..
    Hala güçlü durabiliyorsun.. Şahane bir şey bu. :)

    YanıtlaSil
  2. @Vişne Çürüğü,
    Acımasın acımasın kuzum,geçti gitti o günler,şimdi bak herşey yolunda,hem hayat bizim için,zor da olsa...
    Muji

    YanıtlaSil
  3. O nasıl bir insanmış canım ya, arkana bakmadan kaç insanlarındanmış.

    Hee bu arada piç kurusunun blogunda gördüm sende benim memleketimdeymişsin :P

    YanıtlaSil
  4. sana kazıkların kazığını attıktan sonra hala ve hala böyle arayabiliyorlar ya mütemadiyen hayret doğrusu !

    YanıtlaSil
  5. @CYK & @zey,
    Şartların insanları bazı hataları yaptırdığına inananlardanım,herkese kredi veririm,tüketene kadar kullansın derim de bu tipler fukara sümüğü gibi yapışanlardan.Ne diim yazık ki yazık.Aslında kazığı bana değil,kendi hanesine attı,kazık gibi girdi çıktı millet,kendi öz mü öz kuzeni bile,hatunun gideri var,s*ksem hayır demez diyosa,e ne diyeyim,yazık!

    &
    CYK,evet,senin memleketteyim küre!
    Gel de beraber bicibici yiyek:D

    YanıtlaSil
  6. Bici mevsimini devirdik yavrum ama bici yapanlar salebe geçmiştir, salep içeriz (:

    YanıtlaSil
  7. ne insanlar var...

    son derece haklısın ayrıca..

    YanıtlaSil
  8. @CYK,
    Sen buraları soğudu mu sanıyon kuzu.Hala yaniyik yaniyik!

    YanıtlaSil
  9. @timeout,
    İnsan mı.Hı.Onlar insan değil,mahluk falan.

    YanıtlaSil
  10. Biliyom yavru, bugün hala sokakta askılı badilerle gezenleri görünce kendi kapri kol badimden utandım resmen yani. Çok sıcak hakikaten ama biciciler soğuduğuna kanaat getirip kaldırmışlar orayı.

    YanıtlaSil
  11. @CYK,
    Aboow,kız bizim burda hala adamlar satiyi,daha cuma ısmarladım,şey ben sevmem de:p

    YanıtlaSil
  12. Sizin ora nereymiş kız ben Gazipaşada göremedim bugün çünkü.

    YanıtlaSil
  13. Tamam tamam bak benm blogta sağda mail var (:

    YanıtlaSil
  14. yorum yazmıyorum diye okumuyorum sanma alıcam senin hesabını bir ara, aklımda. hayırsız!...

    YanıtlaSil
  15. @KK'm!
    Ne hayırsızı lem!
    Sınav derdi,iş güç kudurdum,okuduğunu da biliyom ve seni harbi özlüyom!(angel)

    YanıtlaSil
  16. herkesin hayatı, sana ne?
    insanları sorgulamak sana mı düşer?

    YanıtlaSil
  17. @creep,
    Yazdıklarımı okudun mu cidden.Beni ırgalamaz zaten,bana dokunuyosa beni ırgalar ki ben burda onu mu sorguluyorum.Bence yazılanları bi daa oku,sonra gel.

    YanıtlaSil
  18. okudum geldim.
    aşık olmuş kadın. evli biri de olsa.

    YanıtlaSil
  19. @creep,
    Ben onun aşkına,şununa,bununa laf etmiyorum ki ben onun beni arama gafletine,haddini bilmezliğine laf ediyorum,akıl alacaksa gitsin başkasından alsın,benim n'alakam var:)Yine de saygım sonsuz!

    YanıtlaSil
  20. bi kamyon adam göndermek lazım ona.. dayaksa dayak, yaraksa yarak.. gerizekalı orospu ya.. onun gibi kadınlar yüzünden bizim hayatlarımız mahvoluyo.. ben o "alt tarafı bi cocugu varmıs" cumlesindeki cocuklardan biriyim.. allah belasını versin..

    YanıtlaSil
  21. @kirliselpak,
    var ya senin alnından öperim!Hem de nassı!Ben DE "O çocuklardan biriyim" ve benden daha küçük bi DE daha var,ama büyüdük!Büyüdük!

    Ben hepiciğini havale ettim,hepiciğini...

    YanıtlaSil
  22. 3 yıl önce benimde başımda böyle biri vardı,sevdiğim adamla yattı bi daha affedemedim,ama sen affetmişsin... Senin kadar güçlü olmayı isterdim ama zor.

    YanıtlaSil
  23. @duyguseli,
    affettim mi affetmedim mi bilmem de nası diyiim onu yok saydım,ööle biri yok,hiç yani.o yüzden güçle alakası yok:)ama tişkür ederim,gaza geliiim:D

    YanıtlaSil
  24. hey yarabbi ya ne günlere kaldık orospulugun adı aska çıktı olacak sey degil, küfür etmek de yaramaz ona ya koycan taksim meydana gelen giden sksin hatunu rahatlar biraz,basit acınası varlıklar neler var daha yaa bunlar ne ki,ne cok aldatma kurbanıymışız ya :((

    YanıtlaSil
  25. @femida,
    vay anam!
    gel kız senin de alnından öpüüüm!demek ki kendimi anlatabilmişim,aşk'ı basite indirgemeyelim di mi ya!

    YanıtlaSil
  26. @Telekinesis,
    Sana yönlendireyim?

    YanıtlaSil
  27. bu aralar özel günümdeyim.
    bayrama kurban lazımdı gönder gelsin

    YanıtlaSil
  28. @Telekinesis,
    Bayram sonrasın bekle o vakit.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!