19 Kasım 2010 Cuma

Pezevenkliğin Modernize Edilmiş Hali

Çok saygıdeğer möhüm insan Bilogum,
Tivit manyaa oldum resmen bugün.Feyz'de de olmadık şeye yorum yaptım,fena ileti salladım.Eferin kendime.Nası da kendimle cebelleşiyorum,kafayı dağıtmaya çalışıyorum.Bi yatağa atıyorum elimde bi kitap,bi kalkıp kahvenin sigarayla sevişmesini izliyorum,bi telefon elimde mikmik Nagu'ya texting yapıyorum.Ben de ne yaptığımı bilmiyorum falanfilan.Resmen ev kızı mode:on şeklinde tatilin bi an önce bitmesini ve mesainin başlamasını istiyorum.Ayol bize tatil verseler suç,tatil vermeseler de suç.Herşeye laf ediyoruz,insanız işte aman ne nankörüz ayol.Sıkıldım ama fena sıkıldım.

Aslında canım sıkkın bu son bikaç gündür,nedenlerini anlatacak değilim,anlatmaya da mecalim yok.Ama sinir oldum,uyuz oldum,kurtlandım,kudurdum.Blog'ları okuyorum,feys'te orda burda bakıyorum,millet yine nişanlanmış,evlenmiş,çoluk çocuğa karışmış o matha faka.Denyo dediğim hatunlar bile kocasının kolunda mikmik pozlar.Ayol bayılacağım sanki.Nedir bu ya.Hayır taam mı yaram falan yog,canım falan da acımıyo da nedir bu la!

Esra Erol izliyorum.Evet izliyorum ne var yane.Gelmeyin üstüme ayol.O yeah babe,2 tane İlker çıktı,Allaaam sana geliyorum dedim,sana akıyorum,nası bişi bunnar.Hayır bunnar nerdeyse Allaaam beni oraya ışınla.O yeah içim aktı.Resmen aktı aktı.Arasam bi çay içsek desem.3'lü de içebiliriz.Sizi tanımak istiyorum desem.Brrr kendine gel ÜY.N'oluyoz la.

Evet bebeeeğim,saçma sapan anlar yaşıyorum.Ansızın hıçkırıklara kendimi yatağa atıyorum Türkan Şoray edasıyla.An geçmiyo,bu halden de sıkılıp kalkıp tivi başına geçiyorum,pof pof terliklerimi sehbaya koyup mısır patlağı yiyorum.Bayram diye gelenin gidenin arkası da kesilmiyo.Kesilmesin zati.Zamanında bizim baba bizi terkettiğinde,bayramlar tuhaf olmaya başlamıştı,kapımızı çalan kimse yoktu,ben kimseye kolonya şeker ikramı yapmıyodum,misafir candır can,laf edenin amk!Sonrasında işte bulaşığa girişiyorum halsiz bünyeme aldırmadan.Bööle tuhaf bi durum.

Creep biraz ara vermemi istiyo ama vermesem daha iyi sanırım.Saçmalasam da ööle iyi geliyo falan.Kolalı nam-ı diğer Vişne Çürüğü de saolsun psikiyatr tadında mesajlar atıyo.Şimdi hakkını yemeyelim kimsenin sonra çüküm yok ama şişer falan.Çük deyince aklıma nedense küçükken başıma gelen bişi geldi.Anlatayım dur ıım.

Şimdi bizim zamanımızda M.Ö bilmem kaç yılı,90'ların başı işte,o vakitlerde,Trafik dersi vardı ilkokulda,o vakitler ilkokuldu tabi ööle zorunlu eğitim bilmem kaç sene değildi,bu zorunlu eğitim mevzusunu da bilare şey edicem.Nesse işte,öğretmenim bana dedi ki,"Üsturupsuz kızım şu sayfadaki yazıyı oku bakem evladım".Zaten o vakitler aşırı utangaç olan bünyem adımın zikredilmesiyle sıtma krizine girdi resmen.Nası yanaklar al al.Hani bööle resmen yanıyorum falan.E o zamanlar yırtılmamışım,sesim de ergen öncesi halinde aşırı tiz,şimdi resmen bas bas bas yane.Nesse işte,yazıyı okuyo muyum yogsa yutuyo muyum bilemicem o kadar yane.Hani bööle çocuklar andımız okurken hızlanır da nefes alamaz olur falan bööle sonrasında hoooo diye derin nefes alırlar işte ööle bi durum benimkisi.Ders trafik ama konusu Yaşlılar Haftası.İşte okuyorum okuyorum derken,"Büyüklerimizi sayalım,kü- çüüüüük'lerimizi koruyalım" dedim ama o çüüüüük kesme işareti ile alt satırda olduğu için ben de bööle çüüüüüüüüüük diye okudum.Sonrasında kıpkırmızı oldum.Herkes kıkırdıyo falan.Öğretmenim toparlıyo,şştt falan diye kızıyo.Yahu ne akıllı adamdır benim öğretmenim,ölürüm ölürüm.Zil çaldı,ders bitti ama ben de bittim.İşte ne zaman çüüük desem aklıma bu anı gelir de vay arkadaş diye içlenirim.Evet,işte ben ööle masumdum falan.Ööle şirin yanakları sıkılası.Oyyy yirim kendimi!

Esra Erol halen devam ediyo.60'lı yaşlarda,belki daha fazla,bu yaşlardaki insanları evlendiriyo.Oy ben bu olayı seviyom abi.Gençlerin çıkıp da oraya evlenmek istiyom ayaklarında kendini pazarlamaları beni tilt etse de,orta yaşı çooooktan aşmış dedelerin,nenelerin çıkıp hayatlarının kalanını huzurla geçirme istekleri bana hep saygı duyulası geliyo.Yirim la!

21 yorum:

  1. bayram ve tatil gitmiyo yaaa
    böyle olmadı bence yaramadı hiç. illa bi neden mi olması lazım arada verseler öyle, bugün tatil deseler bi nedeni yokken. hepimiz mutlu mesut yaşasak ama sanırım benim sorunum tatillerle
    elimin ayağımın birbirine dolaşıp (bu da böyle değildi sanki nyse)
    güzel geçirim derken iyice batırmam.. :(

    YanıtlaSil
  2. :) bende seni yirim bak yeminle,çok tatlısın beybi,yine süper yazmışsın.boşver geç evlenmek daa iyi salla o koca manyağı kadınları.

    YanıtlaSil
  3. evi, arabası olsun ayriyetn çükü kalksın:))

    YanıtlaSil
  4. bu ilker'leri size kaptıracağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz bayanlar.

    ay evet, ne var; bende izliyorum :)))

    YanıtlaSil
  5. sikimde olan herşeye dair birşey'le sanki yarış eder bir haliniz var!
    bu bayram yaramadı ikinize de !

    YanıtlaSil
  6. O ilkokul anının bi benzerini yaşamıştım, sınıf arkadaşlarımdan biri tahtaya "Ali Ata Bok" yazmıştı. Hoca da bana okutturdu, ben de gayri ihtiyari Bok dedim. Yerin dibine girdiydim ki o zamanlar ben de utangaçlığın şeyine su kaçırmış, okulun ilk kırmızı kurdelasını alırken utanmaktan hönkür hönkür ağlamış bi velettim:/

    YanıtlaSil
  7. @wimparella,
    E ben de işte onu diorum bööle toplu toplu verince tatili ı ıh bişi yapamıyorum pof.
    @DOZ,
    canım benim ay yirim yirim.Tişkür ederim ve evet ya onlar koca mannağı di mi.hıııh!
    @attractive,
    Aman en iisi de Şam'da kayısı hıııh!atarımtutarımhepsinicebimdençıkarırımben.

    YanıtlaSil
  8. @coach,
    Avcunu yala,onlar benim!hangisi olursa olsa kabulüüüm!
    @creep,
    ayol sen de bizim yazmamıza taktın,n'apalım,biriktirip kusalım mı.aaa bırak özgür alanımız hıh.laf etme Hayat Erkeği'me:p

    YanıtlaSil
  9. @coach,
    Avcunu yala,onlar benim!hangisi olursa olsa kabulüüüm!
    @creep,
    ayol sen de bizim yazmamıza taktın,n'apalım,biriktirip kusalım mı.aaa bırak özgür alanımız hıh.laf etme Hayat Erkeği'me:p

    YanıtlaSil
  10. @Burak,
    Ama nassı şekerdik nassı masumduk di mi.

    YanıtlaSil
  11. o hayat erkeğini takıcam bi tarafıma :D az kaldı.

    YanıtlaSil
  12. Bebişim halin bence gittikçe daha normale dönmeye başlamış (:

    YanıtlaSil
  13. Üsturupsuzum döktürmüşsün yine :D
    O yaşlılar haftasında söylediğine çok güldüm. hahah :D
    Ayrıca ruhsal değişimlere şaşırma. Her insan bi an mutluyken 2 dkka sonra mutsuz bir hale bürünüyor. Adımı geçmesine çok sevindim
    Seni seviyorum kadın :)

    YanıtlaSil
  14. @CYK,
    Daa ii olceeem olcem.Tişkür herşey içüüüün!

    @Kolalı,
    Ben de seni seviyom olm!Ama ben o zaman utandım,çocuktum ya.Deme ööle gülme.yeakyeakyeak.

    YanıtlaSil
  15. ''pezevenk var dediler'' geldim

    YanıtlaSil
  16. sorma yaa puff hiç beceremiyorum desem....enson yazdığım yazıyı düzeltmeyi denedim bakabilirmisin...

    YanıtlaSil
  17. @SİPÇ,
    Cano yorma kendini olduğu kadar,kasma sen aldırma bana yaz istediğin gibi.Olmuş ama daha rahat:)muji

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!