21 Kasım 2010 Pazar

Herşeyi Erkeklere Odaklıyosunuz,Namusunuzu Bile!Sonra "Kaşar" Dediklerinde Atıp Tutuyosunuz!

Geldik geldik aynı mevzuya geldik.İnsanoğlu aya çıkar,aydan buraya naklen yayın yapar,olmadı diğer gezegenlerde dinlenme tesisi açar,yolculuklarda 1 lira verip uzaya sıçabilmemiz adına ama yine de bazı mevzular aynı yerde,sabit kalır da bi skim yol alınmaz.Hiç sevmemekle birlikte içimden herkese yarraaaamı ye demek geldi,hayır yedirecek yarraaam olduğundan değil de özendim işte ı ıh.Geçenlerde bi bağ-yanla tanıştık feysbuktan.Kendisi bu yazıyı okuyosa,feyz alsın diye şey ettirdim,yapma aplam yapma gülüm,bak sen çağdaş Türk gencisin,ileriye bakan yeni kansın düşünme bööle,tükakapislik bunlar.Feysbuk kendini aşmış da bööle dandik testlerden ziyade yeni skindirik uygulamalar falan türetmiş.Ben de çok bok meraklıyım ya her halta sıçan cinsten millet hakkında sorular geliyo ekrana kafama göre takılıyom.Bi kardeşe cevap niyetine ııım bilmem falan yazdım,konu malum erkekler.

Özelden mesaj gelir,çok kişiyle çıkmadım ben kaşar mıyım tarzında.Kalakaldım.Yaşı genç,hala çok kişiyle çıkmanın erkeklere has bişi olacağını düşünüyo olabilir de ohannesin anneannesi dedim,çok herifle çıkmak kaşarlık mı la.Sosyal baskının 15 yaşa indirgendiği bi toplum olmaya başlamışız falan.Kaşarlığın çok erkekle çıkma olarak algılandığı düşünülürse ooo hepimiz kaşarız ağalar.* Üzücü olan belki de insanın elini ayağını bağlayan hala kadınlar üzerine yapışan bu sıfatın amk ne illetse erkekle örtüşmesi.Benim için kaşar çıkmakla da doğru orantı göstermeyen bi gerçek aslında.Hatun kişisini düşünelim,hatun kişisi kendi hemcinsini ya da karşı cinsini her ne zıkkımsa onu kullanıyosa,onu yersiz duygulara sürüklüyosa benim için oda kaşardır.Hani notlarınızı birine verirsiniz,notları alana kadar agam paşam der,sonrasında yüzünüze bakmaz ya,işte bu da en kaşardır.Yane benim için kaşarlık bacak arasında başlayan bi gerçek değil,belki de ben insanları bacak aralarına göre değerlendirmediğimden.Bi hatun sayısız herifle çıkabilir,sayısız erkeğe ilgi duyabilir ki bu hormonlarla alakalı bi mevzudur,aynen bi herifin sayısız kızla çıkması gibi.Onların yatak odaları onların tercih meselesidir falan filan.

Olayın kahramanı olan kardeşe değil lafım,o ööle görmüş,geçirmiş bünyesine ööle işlenmiş olabilir bazı gerçeklerde,ne sktiri boktan bi anlayıştır.Sosyal baskıya hayır sosyal baskıya hayır demek istiyom.Yapmayın etmeyin.

İki özlü sözle bu mevzuyu kapatıyorum ey ahali,

Seni bacak arana bakarak sevmedim,sevseydim 2 gün sonra s*k kadar değerin olmazdı.

Namusum,ne bi zar kadar ince ne de bi s*k kadar değersizdir.

*Kaşar,erkek ya da kadın fark etmez benim için.Biriyle çıkma amacı onun kanını emmekse,çükü olsun olmasın o kişi kaşardır.Çok kişiyle çıkmak kaşarlıktan ziyade,mevcut surette elde bulunan seçeneklerden en doğrusunu seçebilmektir.

22 yorum:

  1. evet bence de kaşarlığın onunla alakası yok. bana göre kaşar insan ilişki yönünden, sevgilisi varken 2.3.4. bilmem kaçıncı erkeğe de göz diken midesi fazla geniş insanlardır. (erkek kadın fark etmez)
    diğer türlü seni kullanan ya da kullanmaya çalışanlara da "şerefsiz" denir sanırsam :)

    YanıtlaSil
  2. çok erkekle çıkmak kaşarlık değildir kadere inanırım, erkekleri tanıyan kız kaşar değildir. fakat her çıktığı erkekle bir şeyler paylaşan ve özelini ona açan kaşardır. bir kız arkadaşım beni arkamdan vurursa işte o an kaşarlık yapmıştır. bir erkek arkadaşım sevgililerinin ağzına sıçıp sıçıp bırakıyorsa o da erkek kaşarıdır.

    yatağa yattıkça orada kendinizden bir parça bırakırsınız ve zamanla kendinizi kaybedip kaşarlaşırsınız.

    ne biliyim ben böyle düşünüyorum. bu nedenle de daha fazla yıpranmamak için yatmıyorum. daha güçlü bir psikolojim olsa belki yapardım ama inan buna gücüm yok.

    YanıtlaSil
  3. Yürü nan dehh! dıgıdık dıgıdık yihhuueee! (pardon içimdeki at şahlandı) ,D Cesur paylaşımları severim. Bunu da sevdim.. İçinde böyle düşünen kişi kaşarlı tost/simit filan sever anca zaten :*

    YanıtlaSil
  4. Seni bacak arana bakarak sevmedim,sevseydim 2 gün sonra s*k kadar değerin olmazdı.

    Namusum,ne bi zar kadar ince ne de bi s*k kadar değersizdir.


    yerim ^^

    YanıtlaSil
  5. harfiyen katılıyorum.
    hatta dün bi erkek arkadaşımla bu konuyu tartışmıştık. üzerine iyi geldi bunları okumak.

    YanıtlaSil
  6. Ya sinir oluyorum bu kaşar mevzusuna falan kimse kimseye karşmasa mesela ne bilim böyle kılıflar giydirmese kimse birbirine herkesin kendi hayatıdır ne bok yiyorsa yesin yine güzel bir konuya parmak bastın hatunm öptüm.

    YanıtlaSil
  7. @DP,
    yirim senin ağzını!Ne güzel dedin,her türlü şerefsiz onlar!
    @Lazanya,
    Ama her ilişkiden sonra hepimiz birilerinde bişiler bırakıyoruz ama o ayrı mevzu.Haklısın Lazanyam,alnın şakından öperim!
    @MD,
    Herkes düşündüğüdür aslında,kaşar düşünen de kaşardır,hemide bırak la atı,dizginlerini bırak;)
    @duyguseli,
    yi anam!
    haksız mıyım ama:D
    @Burcu,
    Erkeklerin kaşar muhabbeti etmesi normal geliyo artık alıştım da hemcinsimin bööle bi sıfatı kendisine yakıştırma şeysi tuhaf.
    @Telekinesis,
    Sen bütünüyle kaşarsın,şaşmam.
    @Marlam,
    Biz etiketlenmek istemeden etiketi severiz,hepiciğinin amk!

    YanıtlaSil
  8. bi de s*k zaten uzalıp kısalabilen bişey olduğu için onun için sevmek de iyi bişey değil.
    bkz. 5 sene önceki coach.

    YanıtlaSil
  9. Keşke aşk iki bacak arasında aranmasa. Ama ne bileyim, öyle işte.

    YanıtlaSil
  10. @coach,
    Dengesiz bişi zaten,o yüzden ı ıh sevmiyom.
    @gwtrb,
    E? Bacak arasına bakarak,baktırarak mı devam edelim o zaman,herkes kendinden meshul.Benim yüreğim de orada değil

    YanıtlaSil
  11. Bacaktaki o kobra çalışmadığında herşey bitiyor ama:)) öncelik bacak arası:))

    YanıtlaSil
  12. @attractive,
    Ben cinselliği yok saymadım,ama bahsetmek istediiim o deeil hacı!

    YanıtlaSil
  13. çok kişiyle çıkmamışsa -taze kaşar-dır! ehuehue! tmm küsüşmesin o arkadaş... sadece mantık yürüttüm! :P

    YanıtlaSil
  14. @pixis,
    Taze kaşar mı.ıım bilemicem:D
    @Telekinesis,
    Hangimiz kaşar gibi hissedelim ki?

    YanıtlaSil
  15. benim tanıdığım, bildiim, gördüğüm kaşarların yüzde 99'u erkekti yav. o yüzden kaşar diyince hatun kişi gelmez mesela benim aklıma. hem kaşar dediğin bacak arasına değil, gözüne bakarak anlaşılır. baktın ki gözler fıldır fıldır dönüyo, nerden ne kazık soksam diye aranıyo işte o kaşar. yoksa kim kimle yatmış, kim kaç hatun götürmüş, hangi hatunun ajandasında kaç herifin ismi var kime ne?

    YanıtlaSil
  16. @KÇK,
    Alnının şakından öperim!

    YanıtlaSil
  17. o sen miydin. hissettim böyle bi sıcaklık:)

    YanıtlaSil
  18. @KÇK,
    Bebişim beni tanımadın mı,oysa ben öpünce unutmak namümkündür:D Tadı damağında kalır:D

    YanıtlaSil
  19. ilk öpücük ya ondandır. bi sonraki sefere aha bu üsturupsuz diycem:D

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!