9 Kasım 2010 Salı

Doyumsuzluğun Dibi Yok

Herşeyden her zaman zevk almasını bilirim.
Minicik bebeykenden bu yana bunu annem öğretti bana.Şükretmeyi,fazlasını istesem de ortalığı velveleye vermeyip çingenelik etmemeyi.Ulu orta topuklarımı yere vura vura hiç ağlamadım ben bu yüzden.Hani bazı çocuklar vardır ya,benim olacak benim olacak,anne ben onu istiyooom,o benim olacak diye yırtınan çocuklar,işte ben onlardan hiç olmadım.Her daim omzumda 1tonluk bi külçe ile büyüdüm,istediğim bişe varsa izin alarak istedim,abartmayım öle efendim'li konuşmadım siz'li iletişim ağını kurmadım annemle ama hep bööle ciciydim.Derken büyüdüm,büyürken omuzlarımdaki o yük giderek arttı,artmasından gocunmadım,koymadı bana ama o ciciliği bi kenara bırakıp yırtıldım,hala az'a kanaat ederim ama ööle o benim olacak diye yırtınmam.

Yırtılarak genleştim,genişledim.Midesizlik yapmadım,ağzımın ayarını bozdum,yeri gelince adamı itin götüne de soktum çıkardım ama edebi,ahlakı,değerleri unutmadım.

Şimdi bunları niye yazıyo Üsturupsuz.
Uzun süredir milleti gözler oldum,neler yapar,eder,çizer.Herkesin ağzında bi ortam muhabbeti,2 skindirik conconvari sözler.Milletin hayatı bu sorgulama deme sakın creep,milletin hayatı eyvallah da bu hayatlar benim hayatımla kesişme noktasına yaklaşıyosa,firewall must be activated.

Geçenlerde teyzeolu aramıştı beni,kalacak mekanım yok,sen de takılsam falan filan diye geveledi,e gel buyur dedim,dedim de hangi dağda kurtlar geberdi diye de düşündüm.Beyzademiz her zamanki artizlik tavırlarıyla gelegeldi.Feneri nerede söndürdüyse,çaksam yanacak uçacak gidecek o kadar yani.Oturtup 2 kahve yaptık,içti,taam dedik,bu gece bööle gider.Oysa istirahat günümdü ve evet kimseye tahammülüm yoktu,en azından ayak bağına.Değecek insana can feda,değmeyen sktir olup gitsin bi zaamet! Başladı saymaya sövmeye,dedim hop hop ağır ol.Evet evet benim de ağzım fena bozuktur,skmediğim sıçmadığım kalmadı da bi çizgi var ya,başladı yakınmaya,aman efenim şudur budur,özüne gel diye zorlayınca çıktı: peder denilen d*mbük bana istediğim arabayı değil,gidip de 2006 model xyz yi aldı abla inanabiliyon mu,gördün mü dürzüyü.Ohanda dedim,derdi buymuş,vay arkadaş dedim vay ki ne vay,la sanki adam almak zorunda,hadi zorunda desek la sanki parayı bu adiköpek kazanıyo,vay arkadaş ben 2 gün önce okula gidecek bilet parasını bulamazken.Sakince dinleyip odama çekildim,en son sen de beni dinlemiyosun herkes aynı,Allaaaım canımı al naraları atıyodu itin arka ayağı.

Minicik şeylerden zevk almasını bilecek insan.

Bütün bunları sabah sabah nereden mi hatırladım.Valla beyin bedava.öl geber ıyk iğrenç.
Sabah eve dönerken iş güçten,ayın sonunu nası zor getirdiğini,3 çocuğunu da okuttuğunu söyleyen komutanımı dinlerken düşündüm.Koca komutan,15 yaşından beri asker,lisesini,akademisini okuyan taşşaklılardan,3 çocuğu var,büyük oğlu Allah'tan bu sene üniversiteyi bitiriyomuş,ortancı da yeni kazanmış,küçük de anadolu lisesindeymiş,hanım da çalışıyomuş da zor diyordu.Zor olmaz mı be.

Ne diyeyim,kuzen ağzına sıçayım!

20 yorum:

  1. @Telekinesis,
    Ay lav yu o zaman:D

    YanıtlaSil
  2. Madem Creep'ten bahsediliyor. O zaman ; I don't care if it hurts:)

    sen mutlu ol, Üsturupsuz:)

    YanıtlaSil
  3. benim bi kuzen de ankarayı kazanıp gelince, ögrenci evine 2. el esya bakmaya gidelim dediğimizde, "altımdaki polo araba ile ameleye mi benziyorum ki 2. el esya alim?" dediydi.. way anam way.. böle genclere tarlada ırgatlık yaptırıcan.. :)

    YanıtlaSil
  4. İstedikleri olmayınca ortalığı yıkan tiplere hep uyuz olmuşumdur. Bugüne kadar her istediğim alındı ama hiçbiri için şımarık şımarık ortalığı yıkmadım, senin gibi evde bir şey alırken bile annem izin almayı öğretmişti bize çocukken.

    YanıtlaSil
  5. Koy götüne rahvan gitsin.

    YanıtlaSil
  6. Az ama öz bir hayatı benimsemen sana çok şey katmıştır mutlaka..
    Kuzenin bencilce bir tavır takınmış..
    Zor durumda yaşam mücadelesi veren milyonlarca insan var.. Ama kuzenin hala isyanlarda.. Saçma bu davranışı..
    Yazı güzeldi :)

    YanıtlaSil
  7. @creep,
    thx babe!
    @gunesyuksel,
    Irgatlığın da bi itibarı var,bu tiplerde itibar mı var,özür dilerim ama bööle;)
    @CYK,
    E ailenin verdiği eğitim çok önemli,alınsın alınmasına bişe demem de alırken iyi de almayınca mı kötü.
    @gir,
    Koymaya bile değmez:D
    @Vişnem,
    Kuzen hala kendini gerçekleştirememiş,yazıklar olsun yazıklar ve tişkür ederim:)Okuyan sabrınıza sağlık!

    YanıtlaSil
  8. benim kuzen,okulu bırak taaaa ardahanlardan istanbullara gel.henüz 16 yaşında.babası olacak herif 'biz baş edemiyoruz istanbula gönderiyoruz.işe verin çalışsın,biraz şunda biraz şunda birazda şunda kalır artık baktınız baş edemediniz kırın bacaklarını' deyince tepem attı ağzıma geleni söyledim.anasının babasının sahip çıkamadığına biz nasıl sahip çıkalım.üstelik burda bir işe vermek kolay mı 16 yaşında bir kızı.ya bizim,4 kişilik çekirdek ailemizin geçimini soran var mı? tabiki yok.hayır edebide yerinde olsa gam yemeyeceğim.ay daha neler neler çok sinirliyorum.
    neyse,kuzeninin senin canını sıkan tek derdi bu olsun,boşver.

    YanıtlaSil
  9. @Vega,
    Özür dilerim ama bu tip ailelerin ben...diyorum,çocuklarını ordan oraya buraya kafalarına göre gönderen,sorumluluk almayım da bana dokunmasın da şu da bu da ayağına yatanlardan...madem öyle doğurma,tut,2 anlık zevk için yapma çocuk.inan kuzenimin "tek" hali bu değil,daha neler neler de susuyorum teyze hatrına!

    YanıtlaSil
  10. son cümle bittigim andır:)

    YanıtlaSil
  11. ah bebeğim öyle güzel anlıyorumki seni.

    YanıtlaSil
  12. @timeout,
    E sevindim:D

    @Vega,
    O zaman muji sana:D

    YanıtlaSil
  13. @DOZ'um,
    Tişkür ederim,bakem bakem,sabah yazem:)

    @Vega,
    ;)

    YanıtlaSil
  14. öpülesi hatunsun sen. bu şarkı sana gelsin. http://fizy.com/#s/1q1yvi

    YanıtlaSil
  15. @TeraziLastik,
    Uu well done!
    Tişkür ederim ve ben bu tarzı severim,nerden anladın:D

    YanıtlaSil
  16. Anlamadım olum. Ben de severim. Sevmeyen ölsün diye düşündüm. O şekil yani. Şekil mekil dedim lan çok kuulum. <3

    YanıtlaSil
  17. @TeraziLastik,
    o yeah hell o vakit.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!