18 Kasım 2010 Perşembe

Dik Göğüslere Sahip Olabilmek İçin Okuyunuz

Ne bileyim saçmasapanım son zamanlarda.
***
Yersiz duygulara girip çıkıyorum,her biri ayrı bi ağır geliyo.
Oraya buraya çatasım var,mavram bozuk,afra tafra atasım var mk!
Bayram mıkmıklarından kurtulamayan ve bayram ziyaretlerini ayrı bi dedikodu kazanı yapan akrabaların da mk!Akraba gezmeleri sağlık açısından ne kadar yararlı bilmem ama ruhani açıdan resmen matha faka olayına giriyo.Sabır haznesine bi + koyarken,terelelli oluyom falan.Hele de çemkiren teyzelere kıl yumak oluyom.Çayını iç git,sanane bizim kestiğimiz dananın çıkardığı etten.Yağlı yağsız kaygısı taşıyosan git şu götünü göbeğini küçült.
***
Yazmak istediğim biton şey birikti hepsini taslaklara kaydediyorum,bi ara el atmam gerek de oo üşeniyorum resmen.Anam beni doğururken n'aptıysa o günden beri dibe vururken tam sıçıyorum.Hani doğum yaparken sıçan ve çocuğa kakasını yutturan anneler var ya onlar kadar boktan bi durumdayım.Beyne oksijen çok gittiğinden belli,zorlanıyorum.Düşünemiyorum bu aralar.
***
Günde bilmemkaçbintane yazı okuyorum,hatta günlük 3-4 kitap bitirir oldum,okumuyo,resmen yutuyo gibiyim.Kitaplarla sevişir moddayım,bittikten sonra efor sarfetmiş gibi kendimi çikolataya,şekere,baklavaya verir oldum.E anneme sööledim yapma ev baklavası diye,kim dinler ki.Sonrasında götüm göbeğim diye şikayet edersem ağzıma sıçın.Ahanda yazdım!Yemek yemiyorum gerçi,hastayım,sesim soluğum çıkmıyo,iştahım yok,bakmayın ööle yedim ettim dediğime,kurban etine dokunmadım bile,hatta tek bi kavurmayı yuvarlamadım mideye.Yediğim içtiğim 2 kahve 1 baklava.
***
Feys'ten feyz almaya başladım,hele de milletin duvarına edercesine yazmak,zevk.yeakyeakyeak.Duyguseli bu konuda beni bağışla ama yine yapalım ya ööle zevkli oluyo,emezen hesabı.BLOG DERGİSİ benden bahsetmiş saolsun götüm tavan yaptı,bi bok sandım kendimi falan.Bi de millette hırsla post yazma telaşı var,DizÜstüEdebiyat'ın yan etkileri sanırım,olm durun kendinize gelin falan.
***
9 günlük tatilin bana getirisi yok,aksine götürdüğü şeyler var,yazmıcam işte.Can acısı bu fena.
***
Kendimi kucaklamaya bayılırdım eskiden,kendimi kucaklayamıyorum.Biri beni kucaklar mı.
***
Bayram ziyaretine gelip de bana "alıcı" gözüyle bakan komşu teyzelerin de amk!Alıcı takayım bi yerinize de sizin geldiğinizi görüp kaçabileyim.Kaç yaşındasın evladım,hm mesleğin neydi,oooo G* hanım kızınız da ne büyümüş,ayol bizim Hasan'la tanışsa ya bunlar,haha.La o nası bi gülüş,gören de uzmanlık alanı kerhanede gülüş dersi verme olduğunu sanacak.

Bugün komşu teyzeler geldi,gelmez olasıcalar.Misafirliğin kısası makbuldür anlayışından yoksun teyzehanımlar.Bırbırbır kafa s*ktiler resmen,bütün bakışları bilimum noktalarımda hissettim desem yalan olmaz.Malum muhabbetlere girince,dişlerimi de göstermek istedim,malum koyun gibi dinler bi haldeydim.Bi ara elim ayağım titredi sinirden,zaten asırlık çınar yıkıldı,canım acıyo,koy götüne rahvan gelsin ya!Sahi bu sözü de ne severim de rahvan ne demek.
***
Kendi kendimi parmaklamış gibi hissediyorum,bi yanım ağır aksak ilerlerken bi yanım koşmak istiyo.Saçmasapanım.Anlamıyorum.Orta yaş krizinden çok bahsettim acep harbi var mı bööle bişey.Daa erken olduğu kanaatindeyim,karıştırmayım kafamı.Det.
***
Geçenlerde ilan-ı aşk ederken buldum kendimi.Sonrasında,edepsiz rüyalar gördüm.Anladım ki bu kalben değil,fiziken bi açlıkmış.Utandım kendimden.Utandım valla.Det ben akıllı kızım.N'oluyoz la.Büyük konuşmamak gerek derim ya hep çamur attığım Pumalar gibi olmaktan korkuyorum.TöbepismillahsübanekeAlla.Bi itiraftı geçelim üstünde durmayalım.
***
Nedense Clementine ismi bana hep bööle hoş,zarif bi hatunu hatırlatırdı,ta---ki dedeme aldığım bağsur kreminin adına dikkatle bakınca Clementin.Tek harf de olsa can sıktı,hayallerim yıkılmış gibi hissettim.Hayırdır la.
***
İtalyanca'nın her zaman seksi olduğunu düşünürüm,malum hot Italian guys' yüzünden,İtalyanca'ya karşı olan sempatim yer yer yoğun bi sapıklığa da dönüşebiliyordu.Çav diye okunan hoşçakal'ın aslında Senin Kölenim olduğunu öğrenince ulu orta ve gereksizce Çav demek istedim.Hatta Nagu'yla Çav Bella muhabbeti ettik.Bundan gari hep Çav.Bendeki farkı fark ettiniz ama di mi,Çav derken daha seksiyim.yeakyeakyeak.
***
Aslında ben kırık dökük bi moddayım.
*Her başlığın post'la alakası olma zorunluluğu yok ya,ama olmasını istiyorsanız,bu yazıyı okurken göğüslerinizi yukarıya doğru dik ve seri hareketlerle iteleyin.Masaj yapın,isterseniz vazelin kullanın,artanı olursa da farklı yerlere kullanabilme ihtimaliniz nedeniyle tercih vazelindir.yeakyeakyeak.

17 yorum:

  1. masaja devam:))

    YanıtlaSil
  2. dik göğüs ilk bakışta önemli:)) yatakta onları bazen yanlız bıraktığımı düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  3. ahahah bende başlıkla ne alaka dicektim ki tam sonunda geldi cevabı :)

    YanıtlaSil
  4. * evet bende çok eğlendim dün gece gerçekten :D güzeldi,ne zaman istersen duvarıma sıçabilirsin.

    YanıtlaSil
  5. Gel hadi ben kucakliim seni...
    Blog dergisinin kasım sayısını okudum ama gözümden mi kaçmış nan, hangi kısımda bahsediliyor senden bakiim?? Pek tebrikler.. :)

    YanıtlaSil
  6. Başlık şüphe çekici, bence amacına ulaştı..=) Ben de yazılara hep karkız resmi koyma gereği duyuyorum nedense, o olmayınca eksik oluye sanki..Garip tabi..

    YanıtlaSil
  7. @attractive,
    Aman sıkıyo,masaj yapmak da nereye kadar:)
    @Huylandırma,
    E işte leb dedirtmem ben adama:D
    @duyguseli,
    Tişkür bebeeemmm
    @Melly,
    Sarıl bana sarııııl
    @AER,
    Karıkızız biz fotosuz olmaz:)Başardım mı,ay sevindim!:p

    YanıtlaSil
  8. vazelin kıllanma yapar bebeeem.. walla bi de gögüs kılı derdi cıkarma basımıza:P yeterince kıl tüy ugrasıyoz zaten..

    YanıtlaSil
  9. @kirliselpak,
    Ayol ben ne anlarım kremden falan.Öölesine dedim:D valla kıllanma mı yapar,abow.

    YanıtlaSil
  10. Üsturupsuzum o misafirlerden bende de var. Lak lak konuşarak başımı şişiriyorlar. Çok sinir oluyorum
    -_-

    YanıtlaSil
  11. @Kolalı,
    Yokluklarını görmek istemem ama efenim bazen şööle susturucu olsa da taksam diyorum:D

    YanıtlaSil
  12. Misafir 1 yiyip 9 unu bırakırmış eve bolluk bereket veriyormuş..bide bunun seks tarafını düşündüğümüzde 1 kere yapıp 9 kez isteyecek:)) işte bu süper:))

    YanıtlaSil
  13. @attractive,
    uzak dur misafirlere sulanma cıss hrr!

    YanıtlaSil
  14. bayramda yaptıklarımı yazmışsın buraya sen :D

    YanıtlaSil
  15. Çok eğlenceliydi..ara ara gülünmeyecek şeyler şeetmişin yani durumlardan bahsetmişsin.Onlara gülmedim valla.yani seni üzen şeyler için "ne ka güzeeel" diyecek kadar tüketim çılgını olmadım henüz.Ama sonuçta zor durumlardan da güzel bahsetmeyi bilmişsin.nese anladın sen onu. :)

    YanıtlaSil
  16. @FD,
    Ay lav ya bebem!
    Tişkür ederim!

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!