7 Kasım 2010 Pazar

Barney Stinson: Puma Kavramı

Hay!Ay em Jeyn.
Diz iz may fört taym!Ay vanna şov hav ay ken bi e gud görl.hihi.

Gülme efektine sokayım!
Daha öncesinde de söölemiştin,olgun hatunların liseli kızlar gibi kıkırdamasına,göz süzmesine,kendinden güççük gençlerle mature kategorisinde film çekme girişimine tilt oluyom.Açık açık yazıyorum,amına koyayım!

Zaten dertleri de bu,koydurmak,kalan zamanlarını nası daha da verimli geçirebilmek-miş.Bi yerde okumuştum,hatunlar orta yaş krizine girince kendilerini işe yaramaz,durgun ve hedehüde hissedince hayatlarına cillop gibi erleri sokmayı seviyormuş,çocuk gelişiminde bööle bişey vardı,üretkenliğe karşı durgunluk diye,ama bu dönem 60+ döneminde oluyo da demek kadınlarda 30+'ya denk geliyii bu dönem.

Şimdi erkeklerde çıtır hatunlarla birlikte olup kendilerini daha erkek,daha taşşaklı hissediyo,doğru,zaten ben 2 tarafı da tasvip edemiyorum,midem almıyo,yatak hallerinden ziyade elele olmaları bile kusma isteğimi uyandırıyo,aşkın yaşı vardır,olmalıdır diyorum,büyük laf etme derler,etmiiim tabi de,nesse konuyu toparlayayım.

Bu hatunlara tilt oluyorum,pörsümüş vücutlarına aldırmadan giydikleri o kıçımınarasınakaçmaya ramak kaldı eteklerine,dekolte de giyerim özgüvenim tam ayol havalarına kıl oluyom.Hele de frikik verdiğinden habersiz halleri var ya anaaamm tam itin götüne sokmalık!Kendilerini hala liseli kız gibi hisseden hatunlara şööle afillisinden bi nah demek ve en üsturupsuzundan koca bi orta parmak hareketi göstermek istiyom.

Aklıma Petek Dinçöz'ün Fuliş Kazanova klibi geldi.O klibi ilk izlediğimde kopmuştum,o zamanlar ben liseliydim üstelik,Petek yüzünden okulun bütün taş çocukları her kızı Petek gibi hayal etmiş,bizim bi dönem havamız gaza dönmüştü.Hayır,nerede o etek,nerede o saç modeli,nerede o makyaj,okula giderken kaş almak bile mucizeydi bizim için,şeffaf rimellerimizi bile oramıza buramıza saklardık.Şimdiki gibi değildi,ööle etek boyları kıç seviyesinde değildi.Zaten GossipGirl ve Küçük Sırlar'dan sonra lise bir nevi porn factory'e dönüştü.

Ne yazık ki bu PUMA hatunların sayısı giderek arttı,hele de kosmopolit şehirlerde aleni şekilde arttı.Gittiğim spor salonunda,Paris Hilton sarısı kafası,uzun tırnaklarıyla,minicik dar halleriyle çok kokoş,ayakta s*k beni mesajı veren hatunları gördükçe,dahası onların oğlu yaşındaki çocuklarla cilveleştiklerini görünce ay kusasım geliyo.

Kızabilirsiniz bana,ne bu la diyebilirsiniz ama durum bu.
Taam aşkın yaşı belki yoktur,aşk diye bişey yok dediğim zamanlarda bunu bile kabul ederim,büyük adam küçük kız,büyük kadın küçük erkek olayına bile onay veririm de hatunların bööle genç kız nidasıyla ortalarda dolanmalarına,yaşına uygun kıyafetleri giymemelerine ve bööle uluorta basit hareketlerle kur yapmalarına dayanamıyorum.

Hem her yaşın bi güzelliği var!
Her yaşta da seksi olur be insan,illa ki liseli modunda gezmeye gerek yok!

22 yorum:

  1. Aaaa, Edepsiz seniii!! :p
    Seni de göreceez bakalım ajda pekkan gibi yüz yaşına kadar "genç kız" gibi mi takılcan yoksa "her yaşın bi güzelliği var" deyip nene mi olceen..! :p :D

    YanıtlaSil
  2. @Hayatımın Erkeği,
    Tişkür ederim,denedim:D

    @MeLLy,
    Aaa sen niye şimdi savundun onları hıh!Valla kuzum ben de o yaşlarda ööle tek parmak ağızda dudakları büzüşük konuşursam gel suratıma et!Her yaşın bi güzelliği yoggg mu sence.Saçları ak ak bi neneyi farklı düşün bakem,damağında kalan tat nedir;)

    Ama Ay lav Ajda!
    Önünde eğilirim!

    YanıtlaSil
  3. biri puma mı dedi ?
    ohyşşşşş

    YanıtlaSil
  4. Ahahah! :D
    Yok hayatım, ne savuncam onları maksat sana sataşmak.. :D
    Bilmiyorum ki yaaa.. Her yaşın yarı güzelliği olup olmadığını bilemicek kadar genç hissediyorum kendimi.. Hatta korkuyorum bile o yaşımı başımı alacağım günlerin gelmesinden.... Bah ağlarım haa!! :'( :p

    YanıtlaSil
  5. ayy katılıyorum sonuna kadar. geçenlerde sevgilimin antremanını izlemek için gittim bi spor salonuna, ben öyle kenarda oturuyorum kendi halimde. bi abla vardı, orta yaşı geçmiş ama hala 34 beden, memeler de silikon belli, giymiş daracık beyaz body, içinde de pembe sütyen, düşük bel eşofmanı ve fönlü saçlarıyla bisikletin tepesinde, pedalları her çevirişinde bi başka delikanlıyı kesiyo. ben ablaya mal mal bakarken bi kendime geldim tüm cadılığıyla bana bakıyo, korktum geri döndüm önüme. ama salondan bi erkekle fingirdeyerek çıktı abla, hem de o erkekle yarım saat yan yana koşu bantlarında "ahahahahayyyy" diye gülerek koştuktan sonra.. korktum vallaa gitmedim bi daha o salona :)

    YanıtlaSil
  6. ama Ay lav Ajda! kdf çok iyi yaa. Puma kızlarını da yeni öğrenmiş oldum:D

    YanıtlaSil
  7. @Telekinesis,
    İçimde sana kabaran bi sinir + hayal kırıklığı var,hrrr!

    YanıtlaSil
  8. @MeLLy,
    Ağlamak yok ağlamak,korkulacak ne var,doğar,büyür,yaşlanır,ölürüz;ayrıca,genç de olsan "her yaşın bi güzelliği var",bunu yaşlı olarak algılama,de ki 19 yaşındasın,15'in güzelliği ayrıdır;)

    YanıtlaSil
  9. @eLmyra,
    kız deli bi daa bi daa git,ööleri abla sıfatını haketmiyo,onlar puma puma hrrr!tilt oluyorum hepsine,bak di mi onlar her yerde!alien olan biz miyiz ne!

    YanıtlaSil
  10. @girl with the red baloon,
    onlar kız mı?!hayır en folloşundan haspa!hrrr,PUMA MUST DIE!

    And still Ay lav Ajda!

    YanıtlaSil
  11. @MeLLy,
    24'üm ve kıskanmıyorum kimseyi,hem gencim hem olgun hem dolgun hem de en kıvamında,her yaşın bi güzelliği var olayı bu işte:) At üstünden kompleksleri,kış kış cinler:D

    YanıtlaSil
  12. Yok lan 22'yim ama 19lukları fena kıskanıyorum... benim şimdiden orta yaş kompleksim var ben anladım... :'(

    YanıtlaSil
  13. tamam abla, madem öyle diyorsun, tecrübelerine güvenerek, atıyorum artık üstümden bu kompleksi... :D

    YanıtlaSil
  14. Tespitler şahane olmuş (You Rock!!)

    Telekinesis haklı kuzum, ortayaş sendromu can'dır..=)

    YanıtlaSil
  15. @AER,
    İyi gözlem yaparım vesselam:D

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Görüntü kirliliği oluyo hatun onlar he cidden haklısın valla.

    YanıtlaSil
  18. @Marlacım,
    Hem de ne görüntü kirliliği,PUMA MUST DIE!

    YanıtlaSil
  19. öyle ya genç düşünsede genç hissetsede insan yaşlanıyor işte..giydiğin minilerin boyları uzuyor uzmalıda insaf yani aynaya bakıyoruz neticede 33 yaşındayım ben mesela 17 lik gibi giyinemem heralde el insaf:)bilmiyorum da utanç verici oluyor cidden bazı kadınlar 20lik bebelerle filan yanında abla gibi ne kadar taş olursan ol..olmuyooo..doğaya karşı koyulmuyoo..
    off bu yazıyı okumam iyi olmadı bugünkü modun fenaydı iyice dağıttın ya..
    ha bu arada o saç rengi yasaklansın lütfen lütfen yasaklansın!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) O sac rengini yasaklamazlar bence baksana giderek dejenere oluyoruz Milenacim, herkes azmis kudurmus vaziyetine:) Kesinlikle zaman geciyor, hayata karsi durmak ne demek Allah askina ama iste hala giyiyorlar giyecekler de biliyorum, etek boyu hani giyilir kimse karisamaz da ah kuzum olmaz olmamali bencede. Eminim sen 33 yasinda fistik birisin ama daha da otesi kendini bilen biri olman, saygi duyarim canim.

      Sil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!