15 Mayıs 2010 Cumartesi

Prostat Olasıca

Bi de kızlara aklı fikri oyunda,tilkilik,kurnazlık peşinde derler ya!

PES!

Kabul ediyorum,ucuz oyunların peşinde olan götten bacaklı kevaşelerde var ama erkeklerin de kızlardan ne farkı var.Al birini vur diğer göte.Hani aklısikininucunatakılan eski sevgilimi anlatmıştım ya,ha işte bu göt lalesi de o aklı ucuz oyunlara basan erkeklerden.

Kendisi benden vicdan rahatlatmak için helallik aldıktan sonra nedense beni bir kalemde silmişti.İşte aklı bu kadar götün,la it oğlu it ben helal etsem de yukarıdaki sana yediğin kul hakkını ödetmeyecek mi? Dinle alakan olmadığı kesin de,inşallah o içtiğin zıkkımlarda boğulur,siktiğin karıların dostları da seni siker de göt lalesi olmaktan çıkar göt oğlanı olursun.
Aradan yıllar geçmiş,benden yıllar sonra özür dilemiş,vicdanı temizlemişsin,sonra aradan 2 yıl geçtikten sonra ne boka gelip de durduk yere kardeşime,yok kızlar güzel de ben ne halt ettim naraları atarsın?

Vakti zamanında sana ait olan "iyi" duyguların yerini "nefret" almadı sadece sana acıyorum.Kuyruk acım olduğu için bunları yazmıyorum,sadece mallıklarına doymadın mı laaannnn diye bağırmak istiyorum.Sidiğin dursun,prostat ol inşallah..

2 yorum:

  1. bak kul hakkı falan hic aklıma gelmemişti. içim rahatladı az da olsa. öte tarafı da var bu işin dimi:P

    amin.

    YanıtlaSil
  2. @elma,

    Ah ah diğer tarafı da var,orda bu götlere torpil de yok! Oh !

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!