10 Mayıs 2010 Pazartesi

Kimim Ben Len?


Kimim len ben?

Bu soruyu kendime uzun süredir soruyordum ama cesaret edip de birşeyler karalayamadım.Biyografisi ve CV'si sağlam ancak kendiyle çelişen bir şahsiyetim.Ne bok olduğum konusunda henüz bir kanıya varamadım.

86 yılının soğuk bir ayında doğmuş,sonrasında da bitmek bilmeyen bokluklar içine girip çıkmışım.Halen neden doğdum ya da yaşam nedir gibi klasik ama cevabı bir o kadar da zor olan sorularla cebelleşiyorum ya sıçayım ağzıma!Millet uzaya çıkarken ben halen kuyudan su çekmeye çalışıyorum.

Çok kimse oldukça şen şakrak buldukları bünyemin aslında bir o kadar da hüzünlü olduğunu bilmez aslında.Kişilerden sakınmıyorum oysa kendimi.Bakmakla görmek arasındaki fark sanırım bu.Bakıyorlar ama göremiyorlar.Göremeyenlerin de görmek istemeyenlerin de ağızlarıyla fiilen işim var.

Şahsımın doğumundan sonra,yaşadıkları,daha doğrusu yaşamak zorunda kaldıklarını yazacağım işte bu bloga.Belki de bu sayede kim olduğumu öğreneceğim.
***
Kaç kişi beni merak edecek de okuyacak ya da okumak isteyen olacak mı? Umrumdan öte bir yerde iş tutsun,ben sadece yazacağım.Çünkü artık haykırasım var.Kendimin aslında 2 kendi olduğunu farkedeli çok oldu,işte len bu yüzden kültür abidesi olan sosyal ben'den ziyade ben'i yazacağım ya iyi halt edeceğim.

4 yorum:

  1. Yazar!
    Kültür Abidesi Sosyal Ben'le tanıştıraydın bizi de, mahrum etmeyeydin!

    YanıtlaSil
  2. @Umut,
    Söz sanatını kullanırken bile benle tanıştın işte;)

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!