29 Eylül 2012 Cumartesi

Ben Seninle Bilinçli Oynadım

Kadınların aleyhine yazıyorum diye beni pipili sanan hemcinslerim olmuş, pek eğlendim.

Hatta sesli sesli güldüm.

Kendimi ifşa etmem için bu kadar çabanız nedir bilemedim de çabaya gerek yok ki adam gibi bir ses etseniz belki bir gün bir çay içeriz, dostane sohbetler ederiz. Gerek yok bu kadar kasmaya birader, cidden kasmayınız.

İlk zamanlar cidden üzülüyordum, beni tanımadan etmeden millet yorum yapınca epey içerleniyordum da sonrasında koy götüne rahvan gitsin, sen bildiğinden geri dönme saydır hacum dedim kendime -ki görüldüğü üzere aynıyım.

E ne diyorduk?
Karı milletine kaydırmadan, laf sokmadan malzeme mi çıkmaz bana diye de düşünmeden duramadım. Neticede herkesin bildiğini anlatıyordum bir bakıma. Bu neyin üstelemesiydi pek de anlamadım aslında. Malum günleri, ağda zamanlarını anlatmadım nihayetinde.

Ama bana malzeme veren yine kendi cinsimken, ne yapabilirdim?

Mesela;

Bugün İstanbul'un en bilindik AVM'lerine girdim, amacım kayın'gillerim gelecekti onlara yemek yapmak için birşeyler almaktı. Ama tabi adettendir, her alışveriş öncesi çişe gitmek için kendime müsait bir WC aradım. Kat kat dolaşıp da tek tenha bulduğum WC bodrumda bulunandı. Her kuyrukta olduğu gibi, WC kuyruğunda da beklerken, zamanı kazanmak, boş zaman kalmasın diye yapılan eylemlere dikkat ettim. Bilmeyenlere söyleyeyim, biz kadınlar her salise dedikodu yapma potansiyeline sahibizdir ki bunun için yer, zaman fark etmez.

Ben altıma etme ve etmeme çizgisindeyken, önümdeki hatungiller birbirine sevgilisigilleri anlatıp benim gibisini bulamaz aaa ayol, bensiz bir hiç sözlerini yalayıp yalayıp bin kez dile getiriyordu. Sevgilisine nasıl yemek yaptığından başlayıp bensiz bir hiç o hiiiç klişesine kadar herşeyi dile getirdi hanım abla 3 saniyede.

Ki ben o sırada çişimi yapmakta ve dünyanın en mutlu kadını olmaktaydım.
Belki bilmezsiniz ama bir kadının orgazmı, alışverişten, kuaförden ve tuvaletten geçer.
Ben çiş yapma saniyelerinde lan bugün gideyim de bari blogun bokunu çıkarayım diye düşünmedim mi? Düşündüm, ondandır bu yazı.

Tuvaletten çıkıp kendime aynada bakıp oramı buramı düzeltirken abla hala sevgilisinin nasıl da onun kıymetini bilmediğini ve dahasını anlatıyordu. Hatuna bakınca, sokakta görebileceğimiz ablalardan pek de bir farkı olmadığını dakkasında anladım da bu öz güven ne? O ne öz güven o diyesim geldi de neyse bismillah.

Alışveriş için girdiğim marketin, daha sonrasında düşününce, aslında bize nasıl da sessizce girdiğini fark ettim ki oha 1 kg ete insanlar ev geçindirir lan! Alışverişe konsantre olamadığımdan mıdır nedir pek de zevk almadan eve geldim, yemek falan derken, misafir ağırladım. Ellerime sağlık.

Derken, WC'deki abla geldi aklıma, şimdi ben buradan pek de becerikli olduğumu ve nişanlımın benden daha iyisini bulamayacağını bas bas bağırsam siz de bana ulan ne becerikli hatunsun, süpersin, biiitanesin gazını verseniz n'olcak?

Var mı böyle birşey?

İnsanın kendini bilmesi yetmez mi?

Ayrıca, ben neden kendimi biriyle kıyaslayayım ki? Geçti o çocuk saflığı.
Herkesten güzeli, herkesten zekisi vardır elbet. Tabi benden daha çok seveni. 3in1 yani!Nah.

Tartışılma noktası, sevgiyse saygı duyarım da yok mikmik ütüsünü yapmışmış. Sikerim bu aşkı lan.

Ve bu şarkıyı WC'de işeme zevkimi elimden alan hatun kişisine armağan ediyorum:

Melisa Boyner - Süperdi

8 yorum:

  1. çok güldürdün beni :D ben de sen gibi sürekli etrafıma bakarım ve içimden bak sen hasbama derim :D eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Demek ki birçoğumuz aynı kafadayız:) Ama en zevklisi değil mi?

      Sil
  2. siftah benden bereket blogger'dan.

    YanıtlaSil
  3. insan kendini beğenmezse çatlarmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hııım ilk kez duydum bu sözü, doğru ya o da ayrı.

      Sil
  4. Bayıldım, tarzını da çok sevdim.Süpersin cidden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Adsızcıııım, çok naziksin:) Ben de:)

      Sil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!