29 Temmuz 2012 Pazar

Mürdüm Eriği Gördün mü Deliği?

Zamanında bazı arkadaşlarım yoğunum dediğinde taşşak geçiyorlar sanırdım, yanılmışım.
Her defasında yoğunum diye söylendiğimi farkedince aslında birilerinin de benimle taşşak geçtiğini anladım. Yukarıdakinin adaletine laf edilmez ama neden şöyle 2 yakamı 1 araya getirip hani götümü yaya yaya oturamıyorum. Her an bir koşturma, her an bir stres sinir içindeyim. En son annemin ameliyatını anlatmıştım, çok şükür hanım ağa iyi durumda, o kadar iyi durumdaki günlük şikayetlerine ve ne zaman evleneceksin naralarına başladı. Cevap, bilmiyorum.

Aslında bizim beyle düğün tarihi hakkında konuştuk da, nereden bakarsanız bakın, önümüzde 1-2 sene var. Durum: vahim. Aslında vahim değil ama yaşıtlarım çoluk çocuk, hatta 2.çocuk modundayken ben sanki yarışta en arka sıradayım. Aslına bakarsanız bu durum yarıştan da beter. Zaten feysin Allah belasını versin diyorum, ne zaman açsam en az 3 kişi evleniyor, en az 3'ünün çocuğu oluyor falan filan. Millet yangından mal kaçırmaya fena odaklanmış arkadaşım. Yakında feys= evli feys olunca harbi feysimi de kapatacağım. Gerçek hesabımda sanırım 700 arkadaşım var, neredeyse bu gerçekliğin %50'si evlendi ya da nişanlı. Durum buyken, kafam karıştı.

Verdiğim sözleri tutamadım. Tutamayacak kadar yoğun ve bir o kadar da maddi açıdan sıkıştım, elimi attığım, hadi arkadaşlar pambık eller cebe, herşey minik dostlarımız için dediysem de kimse el atmadı. Buradan beni sevenlere sesleniyorum: Acilen herkes 10'ar lira diyeceğim hesaba atsın, tabi ilgilenenler bana ses etsin, hesap no'sunu göndereyim!

E ne diyordum, benden zırnık çıkmadı. Çıkamama sebebi, art arda gelen malum ameliyatlar.
Tabi sizin hiç bir şeyden haberiniz yok.
Bayram dönüşü,Üsturupsuz ameliyat oluyor, hem de götüm götüm korktuğu ve kaçtığı noktasından, kulak burun boğazdan. Her birinden ayrı ayrı. İstanbul'da bu konuda çalmadık kapı, gitmedik doktor bırakmadım ama sadece yusuf yusuf ve ben kaldık tek. Doktorların her biri ayrı ayrı muayene etti ve sonuç aynı: Acil ameliyat!

Meğersem yıllardır beyne giden damarlarım tıkalıymış, oksijensiz yaşam sürdürüyormuşum. Nasıl ya?! derseniz, ben de bir halt anlamadım. Ama acilen ameliyat olmazsam, durum fena.

Adam akıllı KBB'ci tanıyan varsa, bi zagmet bana ses etsin.

Yoğunluk dedim ya, o kadar fitne fecir durumdaydım ki bugün 10 dakikalık arada tüy yolma eylemine gittim, kaşlarım resmen aldı başını gidiyordu, her ne kadar tüysüz olabilecek konumda da olsam. Derken, özgürlük istiyorum ulan.

Çalışmak zorunda olmayacağım bir dönem. Hayır, çalışayım da hani köle mode:on olmasın. Yeter diiiiiğ mi?

Bu hafta geçmişten gereksiz kim varsa aradı.
Abartmayayım ama cidden ismini,adını,sanını tanımadığım kişi bile mesaj attı, saçma sapan su bulandırdı. Buradan birkez daha yazıyorum: benim medeni durumum:nişanlı.Açık ve net.Nokta.

Of. İşe dönmem gerek. Unutturmayın da bu gereksizliği yazayım.
Ve kızlar, erkekler adına hep bize yükleniyorum da, erkekler de pek para etmez ya.
İstisnalar olsa da.

Kaçıyore.
Hı unutmadan, bu sıcakta niyetli olmak cidden zor, gücümü arttırsın Yukarıdaki.
İyi Ramazanlar.

6 yorum:

  1. Yazaaağğğğr! Ne ameliyatı yea?! Korkuyorum ulan! Dikkat et kendine yemin ediyorum İstanbul'u dağıtırım. Ciddi bir şey değildir inşallah.

    YanıtlaSil
  2. @ATE,
    İyiceyim sıkıntım yok, umarım olmaz da. Dağıtma yahu, İstanbul'un suçu ne?!

    YanıtlaSil
  3. Yeak yea hep Istanbul yüzünden, yordu seni çok, kafasını kırcam onun!
    Iyiysen affedebilirim de sorumlusu cezasını çekecek! :')
    Çok yoruyon kendini yea! Dikkat biraz, yay dötü!

    YanıtlaSil
  4. @ATE,
    Ah zozo hiç götü yayanlardan olmadım ki hep sorumluluk hep:(

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın?

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!