13 Nisan 2012 Cuma

Mim: Siyah, Beyaz ve Bazen Gri

Sevgili Tutarsız Turşu'm beni mimlemiş, sağolsun o beni hiç unutmayanlardan. Sanırım belli bir konumuz yok, karışık sorulara cevap veriyoruz, hadi bakalım:

1) Yemek olsaydın, ne yemeği olurdun?
Şimdi hocam bu soru bana ters. Ne la ben yemek olacağım da millet beni yiyecek falan ehuha.Taam taam, olursam ööle abudik gubudik yemek falan olmam,haspama bak illa kendimi değere bindireceğim ya,yapımı zor,zor demeyelim de zahmetli,yemesi ise çok zevkli olan zeytinyağlı yaprak sarması olurdum.Bizzat kendim mükemmel yaptığım için,beni doğuran annemin evladı olduğumdan ötürü,aileden gelen sarma yeteneğine istinaden-böööle de uzatılan bi cümle yogtur herhal uheua- işte sarma olmalıyım;neticede sarma, emek ve sabır ister ve tabi yetenek, yemesi de bi o kadar mmmm lezzetli.

2) Müzik aleti olsaydın ne olurdun?
Sanırım ney olurdum. Kendi içimdeki sıkıntıya,hüzne rağmen,insana huzur veren ney.

3) Araba olsaydın hangisi olurdun?
Aile arabası olurdum kesin ben. Zaten basenlere bakınca bazen ulan Sedan mısın nesin diyorum. Hangi insan evladının tamponları pms döneminde benimki kadar şişer? Şişkinliğin bu kadar tuhaf durduğu tek insan ben miyim acep? Neticesinde Sedan olan bi araba, mesela alırsın Ford, olursun Lord hesabı bir Ford Focus Sedan. uehuha.

4) Ay olsaydın hangisi olurdun?
Her ota boka aya güne alerjim var, mesela çok yaz sevmem o yüzden Temmuz'la falan işim olmaz. Bi de sanırım zamanında bünyemize zoraki sokulan Akdeniz akşaaamları silsilesinden sonra yazdan nefret eder oldum, yani yaz aylarından.Taam itiraf ediyorum, zamanında millet tatile giderken, biz çekirdek aile ekonomik sıkıntılara maruz kalınca sikeyim bööle yazı diye çok dedim, ondandır sevmem yazı. Kışı da sevmem,malum kış demek soğuk demek,yakacak derdi hiç bitmezdi.Kış da olmaz. Kaldı baharlar. Efenim, bana Nisan ayı uğurlu geldi hep. Nisan ayını severim hem de çok.Sanırım Nisan olurum, uçuşan polenlere rağmen. Gerçi Kasım'ın yeri ayrıdır,malum ben gibi bir niiimet doğmuş :x Bundan: NisKas olurum ben uhea.

5) Ayakkabı olsaydın ne olurdun?
Her ne kadar topuklulara ağzımın suyu da aksa, 374792 çift topuklu ayakkabım da olsa, ben raadım hacum. Converse olurdum kesin, mini siyah keten. En sevdiğim. Herşeye,herkese uyumlu,klasik renk,hoş. Ben işte.

6) Kıyafet olsaydın ne olurdun?
Kesinlikle pijama olurdum, hem de bööle penye olanlardan,oh herkes benimle raadlar anlayışından yola çıkan Üstürupsuz uhea. Harbi harbi pijama olurdum hocam. Ne kasıcam.Taam bööle jartiyerler falan uuu çok seksi, ya da bööle g-string falan olsam, hocam taam da bi süre sonra kasar,sıkar,boğar amma velakin herkes pijamayla hele de bööle anneanne pijamasıyla falan tam raaddır. Şimdi bunu okuyup da yazdığıma burun kıvıran varsa, selametle diyeceğim, Allaaasen kimse bana evde düşes gibi gezdiğini söylemesin,herkesin kıyıda köşede sakladığı ve sevdiği çamaşır suyu değmiş bir tiişörtü falan vardır ya da atmaya kıyamadığı pijama altı falan,yalan mı?

7) Renk olsaydın ne olurdun?
Renk olsaydım ne olurdum, hııım güzel. Sarı lacivert deyip de fanatiklik yapmiiiiim. Valla ben klasik adamım, renk renk ojelerim, donlarım, çoraplarım olmasına karşın, en çok beyaz vardır, kıyafetlerim arasında ve bi de siyah. Dolayısıyla siyah beyaz ve bazen gri. Kesinlikle bu benim, siyah beyaz ve bazen gri.

8) Hayvan olsaydın ne olurdun?
Valla her hayvan olurum, domuz hariç. Çünkü ben tam bir hayvanAŞIĞIYIM! Ama tabisi köpek olurum. Sadık diye değil, en sevdiğim hayvan olduğu için.Benim de canımdan canım olan bir "oğlum" olduğu için.

9) Şu an okuduğum kitabın 137. sayfasında ne var?
Dıt. Dün bitirdim elimdeki kitabı. Dukan Diyeti'ne başlayacağım bugün. Her ne kadar kitaptakilere aaaaa ne kadar doğruuuu aaa ne kadar da ilginç vay amk diyecek olsam da yineliyorum; diyet: zengin işi. Aç kalmak diyet olaydı, tığ olurdum, oysa şu an orta kalın şiş modundaydım amk. Anlayacağınız, bakalım ne işe yarayacak. Ne diyordum, demem o ki, 137. sayfada ne var, an itibariyle bilemiyorum ancaaak bilare size şeyettiririm.

Ve derken mim'lemek. Çoktan bu mim'in süksesi ölmüştür belki de ama isteyen varsa zevkle ses ediyorum. Buyrun meydan sizin.

Kendime not: Alın(!)masın kimse de, bu ne biçim sorular, ya yiyecek oluyoruz yiyorlar, ya araba oluyoruz biniyorlar. Töbemiz amin.

3 yorum:

  1. Dukan Diyet'i aldı başını gidiyor pek bi popüler vallahi:) Ben öyle reçeteye bağlı kalabilen biri değilim ama ufak tefek değişikliklerle kiloyu kontrol edebiliriz belki:) Mesela içtiğimiz su +4 derece olursa vücut ısısına gelebilmesi için kalori harcıyormuşuz:)

    YanıtlaSil
  2. canım ellerine sağlık...siyah beyaz bazen gri çok sevdim bu benzetmeni (:
    gerçekten sorular bir garipti yok yemek yok araba ama sen rahatsın (: gayet keyifli bir yazı olmuş (: anneanne pijamasını tek geçerim (:

    yeni mimlerde görüşürüz seni unutmak mümkün mü (:

    YanıtlaSil
  3. @inanırsakolurbence,
    Valla diyetisyene gidip de uyamadığım listeler oldu,neticede çalışınca yok bilmem öğlen zeytinyağlı ne bilmem şu bilmem bu,olmuyor kiii o su olayını bilmiyordum,vay anasını kardeşim. Ben de günde en az 3 lt su içip sidik torbası delinenlerdenim, böyle böyle tabi dikkat de ederek 15 günde 2 kg gitti:)

    @Turşu'm,
    Kuzuuum cidden sorular çok tuhaftı ama cidden bin mersi, yazarken fena eğlendim:)

    Gelsin mim'ler yaz geldi, yazalım coşalım ueha.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!