7 Nisan 2012 Cumartesi

Görmemişin Sevgilisi Olmuş Çekmiş Çükünü Koparmış

İnsanlar abartmayı ne çok seviyor kardeşim. Hayır, abartınca da n'oluuuuyor acaba? Acaba o zaman bokunda boncuk mu buluyor insanlar? Ama yok abartıyoruz, ben dahil olmak üzere herkes her boku abartma potansiyeline sahip. Gerçi erkekler bizlere göre daha az abartılı. Biz hatun milleti her boku abartarak yaşıyoruz. Aşkımız en büyük aşk, nefretimiz aşktan daha büyük, güzelliğimiz dillere destan veee tabisi varsa eğer sevgilimiz dünyada tek, bir numero. Erkekten daha erkek, en öte süper ötesi falan. Diyorum ya hatun milleti olarak abarttıkça abartıyoruz, bokunu çıkartmakla yetinmeden sıçtıkça sıçıyoruz.

Geçenlerde bir arkadaşımızın doğum günüydü. Bu arkadaşın her ota boka çiçek gönderen bir sevgilisi var. Oldum olası zırt pırt çiçek gönderen erkeklere tilt olmuşumdur. Kimse alınmasın darılmasın ama çiçeğe değer veren hatunlar, çiçek kadar değer görürler. Çiçek göndermenin de bokunu çıkarmamak gerektiğine inanırım. Hadi laaaan sana çiçek alsalar böööle konuşmazdın diyenler olabilir, doğrudur ama inanın çiçeğe skim kadar önem vermem. Vakti zamanında birisi vardı, bana cidden aşık bir delüüüanli. Garibim her gün masama, çekmeceme falan çiçek bırakırdı, he kıymeti vardı, insanlığına lafım yoktu ama hani o meşhur elektrik olayı. Özetle, çiçeğin bir sevgi göstergesi, efenim bir aşk meşk hedesi olduğuna inanmıyorum. Hani bana çiçek alacağına sevdiceğim bir çay demlesin de içek hacım. Ne diyordum lan ben?

Ha işte bu arkadaşın sevgilisi her ota boka çiçek gönderir, bazen beni affet eşeğim çiçeği, bazen de seviyorum çiçeği. Derken, biz sabahtan arkadaşın çiçeğini beklemeye başladık. Sabah saatlerinde, karga bokunu yemeden gelmez deyip bekledik. Saat 11 oldu, tık çiçek yok, 12 oldu, ı ıh yok, 1 2 3 derken tık yok. Arkadaşımız sinirden tırnaklarını yiyip krize girerek her saniye ayooool çiçeğim nerede kaldııı aaaa yolarım amaaaa moduna girmeye başladıkça, o en nefret ettiğim kız tesellisine başladık, gelir caağnıııım'lar, moralini bozma'lar, aaaa başka süprüzüüüü var'lara başladık. Bu arada erkekleri anlıyorum, bir kızı teselli etmek, onun gönlünü eylemek kadar boktan birşey yok, malum bunu da abartıyoruz. Neyse, arkadaşımız o bilmiş halleriyle, sevgilisinin çiçek konusunda çok seçici olduğunu, şimdiye dek hep demetler aldığını, tek bir gülün avam durduğunu, belki de bu yüzden çiçek seçmekte zorlandığını anlatırken çiçek geldi. Geldi gelmesine de arkadaşın yüzündeki ifadeden ne biz ne çiçekçi bir halt anladı. Önce o yüzdeki gülümse büzüşmeye sonrasında da garip bir tiksintiye geçti. Geçtiği halde, bir anda aaaayyyyy Aşkıııııım sözleri kulakları çınlatmaya başladı.

Saniye sekmeden tek bir güle avaaaam, tek bir güle basiiiit diyen arkadaş, aşkısının ne kadar zevkli, ne kadar asil, ne kadar şık olduğunu öve öve anlatamadı. Damağımda hafiften bir kusma tadı hissetsem de suratımdaki o onaylayıcı ifadeyi eksik etmeden dudağımı hafif ördek dudak yapıp oooooyyy caaağğğğnıııım dedim. Demek zorunda gibi hissettim.

Ardından telefonum çalıyor bahanesiyle ortamdan ayrıldım. Aksi halde, gerçekten 1-2-3 lalala diye amigovari saydıracaktım. Ulan ne basit ne avaaaam aaa diyecektim. Sonra oturdum, aydınlanma yaşarcasına düşündüm. Ulan ne özenti bir milletiz?

Ama yok erkekler bizim kadar değil, biz kadınlar da var bir cenabetlik. Mesela biz, sevgilimizle övündüğümüz kadar annemizle babamızla övünmeyiz. Erkek arkadaşımızdan bahsederken ağzımızdan sular akar da erkek kardeşimizin başarısından bahsederken 2 kelimeyle yetinir hatta erkek kardeşimizden bahsetmeyiz. Erkek arkadaşımızın erkekliğine laf gelse ortalığı yakarız da birisine kolaylıkla babamızı kötüleriz.

Zaten oldum olası en mal olduğum olay da budur. Sevgili benimse onun bana, bize özel yaptıklarını ne diye ortalığa yayayım? Olan olmayan hesabı birşeyleri illa göze mi sokmak gerek? Ha ben yapmıyor muyum? Yapıyorum, mesela sevdiceğimle balık yedik diye yazıyorum, belki birisi biz de yiyelim lan beraber der diye ama kimseye Telekinesis bunu dedi, lan bu oldu, lan işte biz bunu bunu planladık demiyorum, zaten o tek bir cümlede olsa benden, bizden bahsetmez. Bize olan bize kalır; ziyadesiyle, anamdan babamdan da kötü olarak bahsetmiyorum. Kötü olarak bahsedenlere de lafım yok da hacım elin oğlunu öve öve göklere çıkaran bizler, neden canımızı bir çırpıda yerin dibine sokuyoruz, anlamadım. Karı milleti deyince kızıyor millet de e işte 1+1=2. Bu kadar basit!

Derken, biz karı milleti her boku abartmayı seviyoruz; bir gün birileri böyle sevgilisini abarta abarta anlatırken soracağım, kaç santim, iyi sikiyor mu diye o olacak ya, hayırlısı.

16 yorum:

  1. Yazar 2. ve 3. paragrafında "bir kadının başka bir kadını kıskandırma, ezme girişimi"ni çiçeği kıskandırma aracı olarak kullanmasını çok güzel bir şekilde dile getirmiş. fakat yazar sklememekle en güzel cevabı vermiş. :))

    aklımdan geçen soruyu ise son paragrafta yazmasına rağmen sormamış! sorsana Yazar! sorsana! O an karşındakinin yüzünde göreceğin "mavi ekran error" bildirisini hiçbir filmde göremezsin. :))

    Ahh ahh birde "Hani bana çiçek alacağına sevdiceğim bir çay demlesin de içek hacım." diyen hatun baş tacıdır.
    Bir çiçekle kandırılan hatunları topluma kazandırmak imkansızdır, uğraşmayın.

    YanıtlaSil
  2. @Lokes,
    Hayatımda gördüğüm en güzel yorum, valla abartmıyorum. Soracağım sormasına da haftanın 5 günü aynı yerdeyiz, malum çalışma hayatı ama az kaldı sormaya az vallaaaa...

    Valla çiçek ne la? Ne yapayım nereme koyayım çiçeği, çay candır, bir de yanında dizi izlense süper:D

    YanıtlaSil
  3. gene en gerçeğinden döktürmüşsün canım..:)

    YanıtlaSil
  4. Bu blog'un yazarı beni kurtarmistir.Ben söyleyince öküz ve kaba bir erkek oluyorum.Bu yazıyı yeri gelince birçoğunun yüzüne çarpacağım.Tokat yerine!

    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. @crazywomanrosemary,
    Wow diyorum, ne de güzel nickname:) Ve çooook mersi:

    @Zaman! Eriyor...,
    Valla hocam erkek milleti ne dese hatun milleti kabul etmez ama işin açığı ne bok olduğumuzu biliriz, kendimi de işin içine katıyorum da, bazılarına cidden fena çarpmak lazım, çarparak sıçmak.

    YanıtlaSil
  6. Hemcinslerimiz hakkında yaptığın bu abartma tespiti ne yazık ki çok doğru :'( Böhüğeğüeühühü (Abartarak ağladığımı ima etmeye çalışıyorum.) bi de sanırım erkek arkadaşı övmek onu sahiplenmekle ilgili olsa gerek. 'Benim Fino da takla at deyince takla atıyor", gibi mesela.

    YanıtlaSil
  7. artı binlerle katılıyorum bebeğim her yazdığın satıra. Ama galiba biz öyle koca delisi ortamlarda büyütülünce bu hale geliyoruz.

    YanıtlaSil
  8. @Sena,
    Fino mu uheuhuah koparttın:D

    @Laliş,
    Sanırım ondan bebem de ne bileyim aman kusacağım valla yakında mıkmık muhabbetten.

    YanıtlaSil
  9. Bence senin klonlarını yaratıp halkın içine karıştırmalıyız. Kızların bu tarz konuşmaları biz erkekleri derinden yaralıyor. Birbirlerinden gördükleri şeyi erkeklerden istemeye başlıyolar.. Yapsan bi dert yapmasan bi dert :)

    YanıtlaSil
  10. @BİS,
    Alemsin ha:D Klonlatalım hocam da valla kızlarda haklı, sevince değer görmek istiyorlar.Malum 2 kuruşluk götler, el üstünde tutuluyor da kıymetler kıymet görmüyor ya ondan:D

    YanıtlaSil
  11. Ya ofisteyim ve resmen çay burnumdan geldi gülerken,bu nedir ya? Valla sor ben merak ettim açıkcası!

    YanıtlaSil
  12. @Madam,
    Helal hatunum helal:D
    Ay dün yine ne kadar zevkli sevgilisi olduğundan bahsediyordu falan, ben de artık ona ne şüpheeee dedim:D

    YanıtlaSil
  13. bir daha böyle hoş başlıklar atmanı yasaklıyorum...

    YanıtlaSil
  14. @X,
    Sen taaağam bir delisin anladım uheua.

    YanıtlaSil
  15. Üstüruplu şekilde sizi şövalye ilan ediyorum pardon duble mimliyorum;DD

    YanıtlaSil
  16. @doctor,
    Birisi mim mi dedi! Anam daha bir mim var beklemede:D Hemen bakem de yazayım artık bunları yahu!

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!