2 Şubat 2012 Perşembe

Evlenmek İsteyenler Evlilik Delisi Olur, Her Gece Verenler Orosbu Olmaz

Durduk yere darlandım belki de bugün. Bilmiyorum. Aslına bakarsanız düşünmek de istemiyorum.Siktiri boktan dünyaya isyan etsem ne olacak? Şartlar,durumlar ya da kader dediğimiz hede neye,kime göre değişir bunu bilemedikten sonra n'apiiiim! Hoş bilsek de bir faydasını görür müyüz bilemiyorum.Feys'e bile giremiyorum, o kadar yani. Güya yarın bizim canlarla görüşecektik ama her yerde kar var nidası yüzünden o da iptal.Şansıma sokayım diyorum en edeplisinden.Hadi bakalım.

Zaten annemi de fena özledim.Şöööle sımsıkı sarılıp bi gıdıklayasım var ki sorma gitsin.Kardeşimi,oğlumu,evimin tuvaletini,o tuvalette saatlerce klozet üstünde hayat geçirmeyi özledim.Özlem bulutlarını içime aldım da resmen sarpasapan yaşıyoruz,hadi bakalım.Neye yarayacaksa bu kadar melankolik durumlar?

Annem demişken,fena özledim de hani O'na da fena atarlıyım: Aramış da bana kuzenin düğününü anlatıyor ballandıra ballandıra.Sıra bendeymişmiş,hı taam.Üstüme gelme annem.Bunları anlatırken, darlandım,feyste dolandım,duymayayım derken arkadaşların da balayı fotolarını görünce.Hay bu duygusal bünyenin!Zaten aylar oldu sigara da içmedim,bıraktım diye daha da üstüme gelmeseniz,bunları kaldıracak kadar güçlü falan değilim,sırayla.

Zaten hep bu melankoliden,hep bu duygusallıktan veya ne denirse bunun adına,işte bu sikimsonik ultrasıçan şeylerden dolayı kaybetmedim mi? Hı,şimdi n'oldu diyorsanız,valla bi sik olmadı,sadece az önce nohut yedim,o biraz gaz yaptı,bi de ayaklarım fena üşüyor,durum bundan ibaret.Çift kat çorap: candır.

Bi de,hala bana asl pls ayağı çeken dallamalar var,bi sktirin gidin bi daha da hiç gelmeyin diyorum.Ve bi de rica ederim bana zarf atmayın,ben sizin bildiğiniz hatunlardan değilim diye size klişe laflarla gelmek istemiyorum ama beyler bayanlar harbi yemezler,ööle sen erkeksin muhabbetine gelip uluorta benim sayfamda bana hakaret eden cümleleri en hanım halimle mat ederim,kaldı ki ruhu da bedeni de hatun olan ben herhangi bir trans'lık muhabbetine de meydan vermedim şimdiye kadar.Ama hala ispat isterseniz: bkz: benibilentanıyanherkesesorbeni.

Ve bi de haberleri izledim,fena sinirlendim,Rabbim'in yarattığına lafım yok diye başlardım da harbi ööle başlayamam.Rabbim affet ama ne siktiriboktan kulların var,adamın aklı skinde,3'ü 5'e çıkarmaya çalışırken kendi öz kızını pazarlamaya kadar gitmiş.Hayır, Türkiye'de evlat dediğin sperm artığı gibi görünüyor, biliyorum ama hani kısır kalma ihtimalini ya da hadım edilme ihtimalini unutmaması gerekir bu orosbu çocuklarının,adi kahpik evlatlarının.

Bi de ne zamandır söylemek istedim ama bi de bana karşı milletin ayrımcı sıfatını kullanmaması için susmuştum da artık söylesem diyorum: Lan taam, o kadar insan günahsız yere gitti de hanisi o tazminat neyin tazminatı? 123 bin deniliyor,vay arkadaş,e o zaman hani bizim şehitlerimizin kanlarının bedeli? Onların da var mıdır bööle bi tazminatı? Yok,ben şimdiye kadar hiç görmedim,gazi maaşlarının ne kadar olduğunu bilen var mı? Ben biliyorum,bi kolun bedeli ne kadar söölesem şaşarsınız. İstiridye Park'ta bi şööle dolaşın,bikaç parça marka diye bişeyler alın,bitmiştir.E o zaman hani adil bi ülke ? Adalet? Eşitlik? Peki.

Bi de kar fena bastırdı.İzmir'deki ablalar abiler kar görme sevincini laylaylom diye anlatıyordu Tv'de.İyiymiş.Kaç kişinin damı akıyo acaba? Kaçının yakacağı yok? Ya köpekler,kediler. Kulaktan dolma yazmıyorum bunları,zamanında bizzat kendim soğuk evde yaşadığım için,yoksa öttürmek kolay.Hı, bi de bana laf sokan sevgili X, ben kedi köpekleri doğurmadım,bakma fırsatım olsa her birini alır beslerim,hatta onlara bakabileceğim mekan da açarım,merak etme,doğurup doğurup sokağa atmışmışım ya ben,hadi ben kedi köpek anası olmaya ya da demek istediğin anlamıyla: KÖPEK olmaya razıyım da ah be kuzum senin anan ne yapsın, malum sen, sen doğmuşun ya! Allah'ım başka bela,başka ceza vermesin anana.

Derken, sayısal loto bana çıkmalı ya da bilemediniz,bi yerden araba falan.Satıp savmalı,faydalı olmalıyım biraz. Hı,geçenlerde kokoş ablaların(!) 55'lik ellerine dünya paraya aldıkları çantaların ardından 3 Tl'lik çorap için kendilerini yırttığını gördüm de anneciiiim iyi ki benim gözümü küçükken doyurmuşun! Varol yayayaşaşaşa!

Bi de işyerindeki sıkmabaşlı orosbunun,bütün türbanlılara hakaret ettiğini görünce,aslında o kafasındakinin şeytan boynuzlarını saklamak için takıldığını anladım.Aleni küfretti,ahanda bildiğin,şaştım mı? Hayır,ama anlamak bile kötü birşey.

Bi de Fatmagül başlamış,çay,kahve falan.Aile sıcaklığı,gitmem gerek.Malum ayaklarım dondu.Battaniye altı,uykuya dalış.Darlandım demiş miydim?

Kalın sağlıcakla.

18 yorum:

  1. asl psl diyenler halen varmı ya ?
    hayır bende o yollardan geçtimde taa 10 yıl önce falandı.

    bu yazıdan çok eleştirilecek şey varda, şimdi tartışma ortamına dönecek blogun o da olmaz.
    bu arada çocuğun olduğunu bilmiyordum.

    YanıtlaSil
  2. @Fikir Beyanı,
    Eleştirecek dediğin? Benle alakalı mı? Her daim açığım,dilersen meyilime de şey ettirebilirsin.

    Ve çocuğum= Köpeğim.
    Evli değil,evlilik öncesi çocuğu da karşıyım.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Oy oy nasıl da sinirlendirmişler seni böyle. Şu annelerin sıra sana geldi lafına uyuzum. Anne katili olmama sebep olacak sırf bu olay yemin ederim.

    YanıtlaSil
  4. ya valla izmirliler olarak çok komik gözüküyoruz farkındayım:)ama senelerce kar görmemiş insanlar neden mutlu olmasın ya..zaten çok acı var hayatta...hepsi içimizi acıtıyo azıcık da sevinelim..
    Bide izmirdeki hayvan duyarlılığı türkiyede başka yerde varmı bilmem.Çok soğuk olmamasına rağmen herkes besliyor,sıcak yerlere alıyor hatta hastanede kedi gördüm ya:)
    izmir avukatımıyım ben lan!sayılır ama güzel yazı
    ben haberleri izlemiyorum ya ağlıyorum çünkü bildiğin:(elimde değil..gazete okuyorum napimm
    hadi öptüm

    YanıtlaSil
  5. @CYK,
    Hayır yani biz bilmiyor muyuz? Taam,annem tabe evlat saadeti görsün de yarısını başardık,tamamı sonra olmaz mı?

    YanıtlaSil
  6. @Milena,
    E haklısın da bunun haberlik yanı nedir? Mesela,Mersin'e yıllardır kar yağmıyor,geçen senelerde yağdı,kimse haber yapmadı.İzmir'le Mersin 1 mi lan dersen ki diyebilirsin de hani 2'si de şehir derim:p Şaka bi yana, tabi ööle haklısın tabi, bi de var annem İzmir gibi çooook şehir var ama helal o zaman kedicikler köpecikler için birşeyler yapan herkese helal.

    YanıtlaSil
  7. döktürmüşsün bebeğim eline sağlik

    YanıtlaSil
  8. @Alper,
    Heauuha manyak:D

    @Sus Konuşma,
    Tatlışım çooook sağolasın:D

    YanıtlaSil
  9. asl soranları bana gönder :D
    sarışın, 190 /130 / 22 / 18cm diye yanıtlayım.
    hahahahahah!
    mahfol kızım. sana bayılıyorum.
    :)
    xoxo

    YanıtlaSil
  10. @x,
    Ayy manyak dediğine bak:D yolarım seni uehha:D

    YanıtlaSil
  11. slm beybi nbr? :P yaa uzun zaman oldu ve ilk okuduğum yazı sensin döner dönmez.. özlemişim valla atarlı hallerini bile :)

    YanıtlaSil
  12. @eL,
    Döndüüünnnn mü canııııııııııııııııııııııııııııım? Hoşgeldin!

    YanıtlaSil
  13. resmen klavyeyle atışma gibi olmuş yazın üsturupsuzum kim bu kadar sinirlendiriyor seni diyeceğim cevapların hepsi yazında (= ellerine sağlık soluksuz okuyoruz (=

    YanıtlaSil
  14. benn dusunuyorum da bu evlenenlerın hepsı cokmu halınden memnunda başkalarına tavsıye edıp duruyolar evet bırını bulursan olması gerektıgınıde dusunursen evlenısın yoksa kımseyı alakadar etmez senın medenı halın takma kafana boyle seylerı herşeyın olması gereken bı zamanı var kı bunu sen benden daha ıyı bılıyosun emınım olucak kım ne demıs bunlar tırı vırı bekar olsan ne zaman evlencen evlensen cocuk nezaman bunu sonu gelmez yasıyıp gordumm:)ayrıca evlılıkte ne kadar asık olursan ol karsındakı 180 derece donunce bı halta benzemıyo

    YanıtlaSil
  15. @Turşum,
    Valla atıştım ha aman herkes mıkmık konuştu dellendim, öyle yazdım da çizdim de oh:D

    @Umutsuz Ev Kadını,
    Ama :D erkeklerin değişmesi evliliğe bakmıyor ki :D Onlar evlenmeden de 180 derece değişiyor:D Hani bide evlilikten şikayet edenler hep evliler:D Biz de denesek falan yani:p

    Şaka.
    Evet,zamanı var da aman işte ööööle:D

    Hayırlısı.

    YanıtlaSil
  16. türlü türlü delilikler var insanlarda evlilik delisi olabilir sen yine de aldırma onlara..

    YanıtlaSil
  17. @enes,
    Zaten aldırma gönül diyoruz:D

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!