19 Aralık 2011 Pazartesi

XMAS


Uzun zamandır yazamadım,bahanelerimi saymak istesem kafanı sikmiş olurum,bu yüzden gerek yok kanımca.7/24 konuşabilen bünyem,6/12 çalışmayı kaldıramadı sanırım,evet bugün artık iflas bayrağımı çektim,hastayım.Üzerimde sevdiceğimin koskocaman kalın sweati,önümde nane-limonum,pastilim ve sayısız kullanılmış mendilimle yazmaya çalışıyorum.Bildiğiniz hasta.İşyerinden izin aldım da geldim,gerçi izin almak kolay(!) olsa da gelebildim.

Derken,bi bakayım dedim,sağolsun Coach beni mim'lemiş,zaten mim olmasa beyzadeden haber almak ne mümkün!Hayır,mesaj diye birşey var anacım.Neyse,susalım.

Yılbaşının yaklaşmasını çok skime takmasam da alışkanlıktan mıdır nedir,birileri hediye alsın,ben de onlara hediye alayım diye içten içe hevesleniyorum,ayrı.Tivitırdan yırtınırcasına oje istedim ama bi Chunli skine taktı,kendisine de kocaman bi paket hazırlamak boynumun borcu oldu artık,nokta.Ne diyodum anacım,he mim;Coach Noel Papa'dan istediklerimizi yazmamızı istemiş,hııımz yaziiim bari:

  • Sevdiceğim'le dolu dolu,uzun uzun,sağlıklı mı sağlıklı ve hatta booooool sevgili günler,aylar,yıllar,anlar diliyorum!İkimizde yeteri kadar hasta,yeteri kadar huzursuz kaldık.Evet,huzur.Huzur diliyorum.Yalan deel ohannes dediğim boktan kişiler bile evli mutlu çocuklu paralı havalı modunda gezerken,biz çok sıkıntı yaşadık,artık ilaçsız,şırıngasız günler!PLEASE!
  • Annem,canım kardeşim ve biricik oğluşum,köpüşüm'le beraber olmak istiyorum,eve gelince onları görmek,köpüşümün minicik patilerini sevmek istiyorum!Oy!Çok özledim!Babam da iyi olsun,sağlıklı,ama artık bize daha az acı versin.
  • Alışveriş yapmak istiyorum her gün!Bööle renk renk hırkalar,desen desen gömlekler falan of!Hatta çantalar,montlar,kazaklar,trenchcoatlar,botlar falan falan ver ver!
  • Ev!Şööle hoş,mümkünse Bakırköy'de.Temizinden,mülkü de bana ait.Nokta.
  • Maddi olarak,isteyeceklerim,hıms çok deel aslında,hani büyük ikramiye bana çıksa yeter!:p
  • Gelelim kendime;saçlarım artık sıçan kuyruğu gibi uzamasın,az biraz canlansın,volume:100! olsun,daha da uzasın;tırnaklarım hemen kırılmasın,ojelere dayanıklı olsun,e biraz göt göbek toparlansın,1-2 cm fena olmaz,üst beden mümkünse olduğu gibi kalsın,o ideal ölçü.Hııım başka,selülit -'lere düşsün,e yeter heahuha.
  • Başka,hı? Aklı skinde olan orosbu çocukları insafa gelsin,az biraz insanlar göt skmekten,amgötmeme muhabbetinden vazgeçsin de biraz edep ahlak öğrensin.Hayatın seks'ten ibaret olmadığını bilen aklı başında kendi aleminde insanlar olsun.
  • Tecavüzcüler idam edilsin,ama önce çükleri kesilsin!
  • Hükümet: İçimi duyun,yorum yapmıcam!
  • Hayvanlara zarar verenlere aynı derecede zarar verilsin:hatta götlerine oklava sokulsun,merdane ile bağırsakları deşilsin!Konu hayvanlar olunca cinnet geçiriyorum!
  • Kadın ölümlerine son diyorum!Kadına dayağa zor!Zamanında babası tarafından dövülen kan revan içindeki annesine pansuman eden bir kız olarak artık YETER diyorum!

Gerildim:Ara!

Gelelim istemediklerime:

  • Atama!Duydunuz sayın seyirciler,atama istemiyorum!Alsınlar götlerine soksunlar atamalarını,başka iş bulun diyen bakanlarını da soksunlar mesela!
  • Cahil insan istemiyorum!Öncelikle cahil bakan,milletvekillerinden arınmak gerek mesela!
  • İnsana,hayvana,canlıya cansıza yapılan saygısızlığı istemiyorum mesela!
  • Köle gibi çalıştırılan çocukları istemiyorum!Sokağa elinde mendille salınan çocukların babasını gönderin,elimde hortum,bekliyorum!
  • hilalebegümeciyi de doğuşun çiçeğini de esraceydakardeşkaşarlarını da istemiyorum!Temiz tivıtır temiz Türkiye!

Medeniyet istiyorum yani!

İnsanlık!

Haysiyet!

Bu kadar,nokta.

Mim'lenenler: Chunli,Pixis,Pinkscream,Laliş!

Beni seven,sevmeyen herkese sevgiler;)

13 yorum:

  1. :)) ya canım sıkkındı yazını okudum yine ağzım kulaklarımda :) HAdi bakalım yeni yıl istediklerini fazlasıyla verir inşallah :) Mimi aldım biraz düşünmek için zaman istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. gecmıs olsun,tüm dileklerine ulasırsın umarım :)
    tecavuzculer hadım edılsın ve kadınları oldurenlerde,sıddetde uygulayanlarda cezalarını ceksınler yurekten katıldım ozellıkle bu ıkı dileğıne.

    YanıtlaSil
  3. @Chunli,
    Zaman köpeeen olsun bebeYim!

    @biricit,
    Daha beterlerini de derdim de hadi neyse:) Sağolasın cano!

    YanıtlaSil
  4. eet bence de susalım.
    kız. kaç sefer aradım seni!
    yok kocamlayım, yok görücüye çıkmak üzereyim, yok ağdacıdayım, yarım bacak ağda yaptırıyorum... !
    aaa.
    yok anam yok.
    fettansınnnn :P



    size mim yazdırmak için böyle şeylerle tehdit edeceğim artık! :D

    YanıtlaSil
  5. tüm pozitif enerjimi son noktasına kadar sana yolluyorum sistaa.hemen iyileş:/2012 sana da bana da bize de hepimize çok ama çok iyi gelecek....daha yapacak çok şey var ,yarım kalan bi hikayemiz var unutmayasın ;) kuşüzümüme sevgilerle :*

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel kızmışsın.
    -bu yorumdan kelli giderim de dönmem gayrı.
    -- özlemişim lan!

    YanıtlaSil
  7. @X,
    Kopardın sabah sabah beni,ne görücüsü la uheuha:D Seni seviyorum ama cidden xoxo

    @Sistaa,
    Cansın cansın,umarım dilerim hep güzel günlerimiz olur,mesafelerimiz yakın ama bi vakit bulamadık,yakın zamanda görüşelim!Senin gözlerinden,babanın annenin ellerinden öperim!

    @ATE,
    Oy oy!Gitme dur uheuha :) Teşekkür ederim!

    YanıtlaSil
  8. 2012 bizim yılımız olsun ulan! :D kadınların yılı! <3

    ve pislik erkeklerin de çükü düşsün!! :P yanlış anlaşılma olmasın..hepsinin değil,pislik olanların! :D ahahah

    neyse.. mimimi de alıp gidiyorum burdan! :) muaaaaaahhh!

    YanıtlaSil
  9. @Pixis,
    Olsuuuun meleğim olsun ve evet çükü düşsün!Ve hatta üstünde çürüsün!

    Oy seni çok seviyorum:D

    YanıtlaSil
  10. :D ben de seni ne kaddan o kaddan çok seviyorum ki bilemezsin! <3

    YanıtlaSil
  11. Seni sevmeyen ölsün annem :*

    YanıtlaSil
  12. @Kırmızı,
    Oyyy eyvallah cano!

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!