14 Eylül 2011 Çarşamba

Kıskançlık Fenadır Azizim Ama Seven İnsan Kıskanır

Kaç gündür İstanbul'dayım bilmiyorum,dediğim gibi güzel günler göz açıp kapayıncaya kadar akıp geçiyor,ne boktan bir durum.Eve dönme vakti yaklaştıkça daha bir gerilmeye başladım,sanırım.Ama olsun,ne de güzel günler geçirdim,çok şükürbinAllaaaam.Sevdiceğim de,oy yerim onu ben,ne de ilgilendi benimle,sanırım giderek alışıyoruz birbirimize.Nazar etmeyin ha sakın,oyarım.

Birçok yeri gezen ben,Aşk'la bir kez daha İstanbul'u fethettim.3 gün öncesinde bir çıktık,pir çıktık.Her bir yeri aynı gün dolaştık da durduk.Eminönü'nde balık ekmekten başladık,geceyi geceye katıp pır pır aşkla söndürdük.Uy yirim yirim lan!

Ufak tefek minik minnacık tartışmalarımız oldu tabi,olmaz mı?Neticede farklı 2 kişiyken,tek bir yürek olmaya çalışmak,zor anam zor.Ama zorluğun da tadı başkadır gari.İtiraf etmek gerekirse genelde tartışmalarımız benim kıskançlıklarım üzerineydi,olabildiğince sakin ve sessiz olan,tepkisini sakince veren ben,son zamanlarda fena hırçın mı oldum diye bir an kendimi tarttım ama sanırım bunlar ayların,yılların birikimi.Uy ama nasıl da içim acıdı sonrasında,neticede durduk yere saçma sapan olmayan karılar yüzünden,sanırım hala korkuyorum,taam itiraf ediyorum hala korkuyorum,bana olan bağlılığından şüphem yok,varsa gelin suratıma tükürün de işte anam karı milletiyiz biz,öyle bazı bazı celallenebiliyik,bok var ha!Sevgilim şimdiye dek,bu ilişkiyi ayakta tutan benim derdi de hııı derdim,ancak fark ettim ki benim bazı parlamalarımı görmezden gelen kendisi.Peki acaba şey kemküm bu parlamalara neden olan da kendisi olmasın mı? Taam ya,sustum,he bi de seni seviyorum birtanem,pirtanem,gurban olduğum uy!

Aslında olabildiğince uyum insanıyımdır,hani ortama girince öyle kendimi yerli yersiz övmelerim,saçma sapan triplerim,kaprislerim yoktur.Harbi yoktur,karı milletinin trip atmasına da en az erkek milleti kadar tilt olurum.Vay orosbuuuu kime lan havan,skerim dediğim vakitler yok mudur? Ohooo,ne siz sorun ne ben söyleyim.

Malumane bir hatun diğer hatunu kendisine rakip görüp türlü taklalar atarak ençokbenimleilgilensinyoksaoyarım moduna girebilir.Normaldir,karı milletinin aklı bazen böyle boş beleş işlere çalışabilir de böyle hatunlardan da olmadım da lan bu kıskançlık yok mu?Sokarım.Ama ama ama napiiim.

Bi de şu var tabisi,erkek milleti kadınların bitmek bilmeyen kıskançlıklarından yaka silkerken kendileri bizzat,alenen ve inatla kadınlar üstüne ambargo koyup kendi borularını öttürebilir,bunun adına da kıskançlık değil,sahiplenme diyebilir.Ama kıskanç erkek de candır.Gerçi benim bey kıskanç olmamakla beraber acaaaayip sahiplenir,uy maşallah lan eniştenize,durun bir götünü kaşiiiim:p

Bugün sevgilim ve ev arkadaşıyla,okuluna gittik,zaten ne zaman gelsem bir posta uğrarız,iş güç belgeler derken bir şekilde yolumuz düşer.Kendisi okula gittiğimiz için beni yorduğunu düşünse de ben onunla birşeyler yaptığım,onun hayatına dair birçok şeyi paylaştığım için mutluyum.Neticede nefes aldığı ortamlarda nefes alıyorum,ne büyük bir gurur.

Kısa bir koşturmadan sonra,kahve ısmarlamasına hayır diyemedim.Oturup geyik çevirirken, bir anda bir hatun gelip birşeyler derse sakın yanlış anlama diye söyledi.Anlamadım önceleri,e ben çoksorusormadanalgılarımamasorusormayıseviyorum kızlarından olduğum için neden demeye kalmadan,karşıdan bir hatun çıkıgeldi ve ne demek istediğini anladım.

Hatun yerli yersiz hareketler ve sözlerle ve dahasıyla beni delirtmeyi başardı.Önce adımı yanlış söyledi,sonrasında beni yengeliğe yakıştıramadı,sonrasında bakbiznekadarsamimiyizherdaimgörüşürüzhattapaylaşımlarımızsonsuzdursendekimsin mesajını vermek istercesine mal mal davrandı.Hatun,diğer hatunu istemez klasiğini yaşamamak için sustum.Ama içimden karının üstüne SmackDown karakterleri gibi atlayıp saçını başını yolup ağzını burnunu kırıp orta yere,hayır hayır İstanbul çöplüğüne bırakmak geçti.Çöpçülere bile yük olmazdım,hanisi o kadar.Orosbuya bak sen,gelmiş bana böyle mıkmık konuşuyor,lan yamuk bacak,sen kimsin lan!Bizimkine de kızdım,götüme göbeğime takılıyor da orosbuya zayıflamışın diyor,zayıflasa nolur zayıflamasa nolur.Göt.Taam sakinim.

Allah için,sevdiceğim pırpır kızdın mı,kırıldın mı,n'olur yanlış anlama diye gönlümü almak istedi de ben O'na hiç kızmadım ki,nasıl kızayım?Elin orosbusu gelip kevaşelik yaptı diye ben gurur duyduğum Aşk'a neden kızayım?Gerildim,yalan deel,ama gerginliğimi yansıtmamak için sustum.Derken,

Az önce muhabbet arasında sabahki olaylar açıldı,pat diye patlayıverdim sevdiceğime,ah ulan Rıza,neden patladın!Patladım amk,hem de hayatımızda olmayan,olmayacak,olsa da gram değeri olmayacak bir kevaşe için.Ama işte amk kıskançlığı,ne fena bir olay.Sikti bıraktı geceyi.Hata yaptığımı kabul ediyorum da ah.Üstelik bugün tanışmamızın 1.yıl dönümü!

Sevgilim özür dilerim ama benim üstüne titrediğim,bakmaya doyamadığım can'a,elin kevaşesinin öyle mıkmık davranmaya yeltenmesine dayanamıyorum.

Kimse alınmasın,darılmasın ama bazı karılar cidden sadece sikilmek için.Sikip atacaksın,hatta üstüne para da alacaksın.O kadar yani.Bugün anladım ki erkek milleti çoğu zaman haklı.Ah ah.

İstanbul seninle güzel sevgilim,sen varsan İstanbul var.

10 yorum:

  1. Bunlar tuzu biberi oluyor sanırım canım. Mutluluğunuz hiç bozulmasın maşallah diyelim.

    YanıtlaSil
  2. @CYK,
    Sanırım bebeğim de ama inan gereksiz insanlar yüzünden tartışınca canım fena sıkılıyor,ay kızı görmen gerek,bana hak verirdin.

    YanıtlaSil
  3. Ah nasıl kızmış ya kıyamam.
    Ama kızdırıyorlar.
    İnsanın nevri dönüyor, biliyorum.
    Bu nevir dönmelerini de yaşamayalı baya oldu ben. Kısmet artık.
    Bu tarz tartışmalar yaşamamaya özen gösterin bebek, sonra birikiyor birikiyor hiç hoş olmuyor yani.
    İçinden 10a kadar falan say, derin nefesler al patlamadan önce.
    Sevgiler.
    Öpcükler.

    YanıtlaSil
  4. offf seni anliyorum,ama kiskanclik zor bebeem zor:( elde degil deme elde,azicik zorla kendini,tut,benim nasilsa de,adam yakisikli,kizlar yavsiyo ve adam yuz vermiyo ve o benim adamim,beni secti de,boyle seyler yap,yani ben boyle yapardim eskiden,ise yarar,sonra caba sarfedince geciyor zaten kiskancligin

    YanıtlaSil
  5. Allah nazarlardan saklasın kuzum =).

    YanıtlaSil
  6. @Leah,
    Ah genelde öyle yapıyorum da bir anda patlayıverdim de nasıl içim acıdı,oysa beyimin hatası nedir? Hiç,karı milleti böyle laklak.

    @Doz'um,
    Bebem sakinim daha az sakinim de bazı bazı böyle gerilebiliyorum da şükür iyiyiz.Evet yaa o benim,benim adamım,benim sevdiğim,herşeyim...Bok yesin gerisi...

    @Laliş,
    Amin meleğim!!!

    YanıtlaSil
  7. Üsturupsuz çok güzel seviyorsun o övgüler iltifatlar sevgi cümleleri mükemmeller.Aman nazar değmesin, böyle durumlar da hep o şerefsiz nazar yüzünden olay çıkar.
    Kıskançlığa gelince bende acayip kıskancım galiba ya da sahiplenme diyeyim buna :)

    YanıtlaSil
  8. @Emreabf,
    Teşekkür ederim aman aman maşallah diyeceğiz,çok şükürler olsun...Kıskançlık fena aslında ama n'apalım,güzeldir candır.

    YanıtlaSil
  9. seven adam ya da kadın kıskanır evrensel bir kural böyle..

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!