6 Temmuz 2011 Çarşamba

Seninki Kaç Santim!

Flaş flaş flaş!!!
Üsturupsuz konuştu:
"Sosyal sorumluluk sahabıyım gardaşım ben,kime ne?"

Karışmayın,ben de.
Raad da durun.

Daha öncesinde bahsettim,kaile alan insanlar da varmış sağolsunlar ama yırtarım!
Lan burda boşuna mı yırtınıyoruz anam,valla 2 elim belimde cırtlak sesimle yırtarrııııım diyesim var sizlere.Alacağınız olsun ya da olmasın.Ne alacağı lan,bıktım amk borç öde öde,bel kemiğim yamuk yumuk,resmen en fıtık haldeyim,taam sustum.Sakin şampuyan.

Efenim daha öncesinde bahsetmiştim demiştim ya,ben 2 şeyden bahsetmiştim size.
1- Ben bööle promosyon,hediye,çekiliş ne varsa ne haltsa herşeye merak salarım,eve alakasızca hediyeler gelir,kullanmasam da sevinirim,sonra onları da arkadaşlara veririm.Madem arkadaşlara veriyorsun hacım ne diye katılıyorsan dersen,ulan amk talihsiz hallerimden kurtulduğuma dair kendimi gaza getirmek adına.Hani bana gelen kızın dul çıkma potansiyeli hat safhada ya,ben de bu makuz kaderimi böööle aptal şeylere katılarak yeneceğime inanıyorum,inanmak istiyorum ya da ne bileyim işte skindirik gaza geliyorum.Hı evet pollyanna kız kardeşim.

2- Ben bööle nerede imza kampanyası var,bööle akıl mantık işiyse katılırım.Tabikisi de efenim mevcut durumumu,mesleki gelişimimi ya da umut vaad eden kariyerimi alt üst eden bi mantıksızlığım bi mallığım yoktur.Ancak nerede insanlık için,çevre için,gelecek için bi zamazingo olur,ahanda ben oradayım,bayrak elde,kome aus der Turkei şeklindeyim hacular.Bu yüzden de validem ve onun 2.bebesi bana güler geçer,hatta arkadaşlarım yarı alaylı,sen de olmasan kim bize bunları sölüüüüceeekk?Sosyal sorumluluk abidesi tütütü der.Ha siktiri içimden dışımdan vurgulayarak söölerim.Uzatmayalım;

Bugün size Akdeniz'de ve tabikisi denizlerimizde can veren,artık nesli tükenen balıklarımızın yardım istediğini söölemek istiyorum.Hepimizin hapur hupur yediği,bulamasını,kızartmasını,fırında soğanlı patatesli halini sevdiğimiz nice balığımız,hamsimiz,kalkanımız,levreğimiz can veriyo.Siz canseverler el atın,tek tıkla hayat kurtarın.

Lan nası kurtaracağız,tek tıkla,ha siktir demeyin ha,valla yırtarım.Tabiiiiiii kurtarırız.Atalarımız boşuna,birlikten kuvvet doğar,dememiş ya.Ah ah amk zaten sesimizi çıkartmadığımızdan Türkiye almış başını gitmiş,her halta mal gibi taam demek zorunda kalmışız,sikerim ha.Derken,

Grubumuzda linki de paylaştım ama ühüü kaç kişi tıklamış,gördüm.Lan hırtolar elleriniz mi dolu? 2sn ayırın da tıklayın,nolcek?Nasır tutmadı ya parmaklarınız,hııı dellendirdiniz beni.
Evet,evet dellendim,yalan mı sölüüüm?

Tıklayın,sonra harekete geç yerine ister adınızı yazın ister yazmayın ama tıklayın.
Tıklayınca cebime bişi girmiceeek,bööle bi soru soran arkadaşım oldu da ulan deyyus ne menfaatçi köpeksin dedim.Herşey para mı lan.Parasına sokayım.Şurda en terbiyeli,en akıllı hallerimle sizden yardım,hayır hayır destek istiyorum lan.

Hadi bakalım canlar,utandırmayın beni.

xoxoxo
Üsturupsuz

dipnotfalandafilan: Grup resmen ev oldu,ortam oldu lan.Ellerinize,yüreğinize falan filan sağlık.Hı bi de ulan kavga etmeyin,birbirinizi sevmesenizde beni sevin,kavga etmeyin.Valla bazen imdat diyesim geliyi.Taam ööle.

5 yorum:

  1. La yazar ! Sırf sen istedin diye tıklıcam, yoksa greenpeace bok yesin.

    YanıtlaSil
  2. @Umut,
    La olm tıklamazsan biz boku yicez!

    YanıtlaSil
  3. Şekerim taşın altına rahatlıkla elimi sokuyorsam bu senden aldığım cesaretten teşvikten beni buna itmendendir hehe.. Gözüm kapalı tık ladım :) Balıklar olmazsa halimiz nice olur :(

    YanıtlaSil
  4. benimki 3 cm la daha :( :)

    YanıtlaSil
  5. @Fısıltı,
    Oyyy eyvallah hacım,nası da onore oldum da valla hepimiz susarsak inan daha iyi günler bizim olmayacak,karanlığa battıkça batıyoruz,kampanya paylaşırım da sıkılır herkes diye şşşşt diyorum falannokta.

    @eL,
    5.8 cm lan benimki de uuhea,yetmez daha da artsın:)

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!