21 Temmuz 2011 Perşembe

En Seksi Kadın, Zeki Kadındır

Karı milletinin amk diye boşa dememişler.Cidden amk!

Bu gruba mensup olmama rağmen aralarından fark atarak sıyrıldığımı bilirim.Benim bilmem birşey ifade etmez tabisi de ama kendim bizzat farkımı fark ettiririm,evet sayın bilokcanlar kendime bu konuda güvenim tamdır.Tabi benim de kafayı özenle siktiğim,kıskançlık krizlerine girdiğim anlar vardır.Ama lanet olası bir gururum vardır ki kıskandığımı belli etmemek için türlü taklalar atar,neticede kendime ederim.Başkası edeceğine,kendimin ağzına kendim ederim,o kadar yani.Ama bu karı billeti cidden adamı hasta eder amk.

Alayının zihniyetı aynı doğrultuda ilerlemekte.Aptal şapşal sikik muhabbetlerinin yanı sıra,kafalarının basmadığı konular hakkında da ahkam kesmeleri insanı daha bi siktir git lan orosbu moduna sokmakta.

Dün ikindi gibi sevgilimle yemek yiyelim dedik,e ne zamandır baş başa kalamadığımızdan şöyle ağız tadıyla romantik bir kebabı haketmiştik.Evet,bizim romantik yemek anlayışımız,bol soğanlı bol acılı adana kebaptır.Yanında buz ayranlar,oh bi de süs biberi varsa lan daha ne romantizm olacak.Yeme de yanında yat,ya da ye sonra yat uheua.

En şen şakrak hallerimizde bol bol kebap yerken arka masadaki seslere odaklandım.Odaklandım demeyelim de hani böyle bazen dinlemek istemediğiniz halde milletin konuşmaları sizin dikkatinizi çeker de sonra geri çekersiniz kendinizi de gerisinde geri geri kulağınız orda kalır ya ahanda öyle bir hal oldu.Bir yandan akan yağı silerken bir yandan sevdiceğin gözlerine bakarken bir yandan da kevaşe karının sözlerine odaklandım.Ulan ne kevaşe karıydı gerçekten.

Hatun karşısında oturan barzo erkeğe yaranmak için midir yoksa kendini kültür abidesi olarak göstermek istediğin midir nedir,klasik mevzulara el attı: Kürt Meselesi ve Doğu'da Yaşam.Ha sktir,hadi ordan.

Hatun öttükçe öter,karşısındaki dümbük karıya o muhteşem aksanıyla ordaki yaşamın aslında kolay olduğunu,yaşamı zorlaştıranın askerler olduğunu,terör diye birşey olmadığını,terörü bizim kafamızda uydurduğumuzu hedesinihüdesini anlattı da anlattı.Kevaşe karı da devletin bu durumu görmezden geldiğini,askerin devleti sömürdüğünü ve dahasında insanların açlıktan,cehaletten bu duruma düştüğünü anlattı da anlattı.He taam katılıyorum cahillik diz boyu da cahilliği yaratan da mı devlet? Hı.

Hayır,birine cahil demek için önce kendisinin okumuş etmiş,yalamış yutmuş olması gerek.En son ne zaman kitap okudun,kendin için ne yaptın da böyle ahkam kesersin ey Kevaşe diyesim geldi -de diyemedim.Hoş kitap okumakla da kültürlü olmaz insan da kitap okuyanla okumayan arasında elbet bir fark vardır zannımca.Hayat okulu mezunu palavrasını edebiyle anlatsa da benim o hatun için yalanan yutulan şeyin kültür olmadığını söylemem doğaldır,çok görmeyin.

Derken,kalktık.

Sonrasında,düşündüm de,karı milleti harbi malın önde gideni.Tabisi de istisnalar kaideyi bozmaz da,okumuş etmiş de olsa bazıların harbi malın önde gideni olduğuna kaanat getirdim.Neden mi? Şöyle ki;erkekler arasında caka satmak öyle fazla kitap okumakla ya da bilmiş bilmiş konuşmakla ölçülmez.Erkekler görselliğe önem verdiğinden midir nedir yoksam erkek olmanın vermiş olduğu o anlamsız özgüvenden midir nedir kendilerini farklı göstermeye,dahası farklı göstermek adına kitap okuyorum ben yaaa havasına bürünmezler.Onların da kendini satma ya da caka atma halleri farklıdır da o kadar göze batmaz.Taam sıçtım sarısıdır,aynı bokunun lacivertidir kabul de,yine de o kadar nahoş bir görüntü yaratmaz.Ama bu aklına sıçtığım,amk karıları nedense kültürlü olmak,zeki görünmek adına kıçlarını yırtar.Anlamsız yere bilmiş bilmiş konuşup kulaktan doğma bilgilerle kendi tırajlarını yükseltmeye çalışırlar,he babam he.

En tiksindiğim kadın tiplemesidir,bilmiş görünmeye çalışan hatun.
İki afilli sözle -ki genelde bu sözler yabancı dillerden dilimize geçmiş olan kelimelerdir- ne kadar da kültürlüyüm ulan fark atıyorum edasını nazlı nazlı sergilerler.Hı anan zaaa xdxd.Zaten kadınların bu anlamsız sükse yarışları her daim midemi bulandırmıştır.İçimde erkek yok ulan,sadece ben androjen kimliğe sahibim.Nokta.

Konuyu nereden nereye taşıdım,farkındayım ama neticede karı milletinin bu halleri kusturur.Kusalım bögh.

Kevaşe hatuna gelince,suratına sıçmam.Hayır 100000 skim olsa vermem ama bu konuda da erkeklerin ne kadar midesiz olduklarını düşünürsek,tartışmaya konuyu kapatıyorum.Her körün bir alıcısı var gerçi,Yaradan'ın yarattığına sual olmaz.

Ve,
Doğu'ya gitmeden,ordaki havayı solumadan,şartları görmeden insanları sınıflandıran zihniyete sokayım.Terörizme mantıklı sebepler aramaya çalışan o zihniyete sokayım.Ulan hepimizin aç kaldığı,çaresiz olduğu dönemler oldu,olmadıysa da elbet olur,e biz de mi dağa çıkıp orosbu çocuğu olalım,biz de mi kendimizi satıp namussuz olalım,ciğerimi satarım daha iyi.He bana şimdi bilmiş bilmiş konuşuyorsun,açlık nedir bilir misin,çaresizlik nedir bilir misin lan diyebilirsiniz,evet bilirim.Bilmem mi? Ama illa ki bir çözüm bulunur,illa bir çözüm yolu bulunur.Orosbu çocuğu olmaya bu kadar meyillenmez insan.

Derken,
Karıya kıl olup alayına sövüp sevgilimin aslında ne kadar da şanslı olduğunu söyleyip kendi egomu tazeledikten sonra bütün hatunları kestim.Üzgünüm bayanlar,çoğunuz zevk fakirisiniz.Evet,bugün götüm kalkışa hazır mode:on ueua.Ama yine de bayan olmak,karı olmak,hatun olmak,hanım olmak,e bazen ağzı bozuk olmak candır.Her ne kadar genellemeler bazı bazı kastırsa da,her daim fark edilebilmek ise,hı evet,işte en can olan budur,kahretsin! yeakyeakyeak.

Hı bi de,bu ülkede terör diye bir gerçek var,kimse kafasında yazıp da yazdığı senaryo uğruna BİNLERİ feda etmiyor.Kimse kıçından propaganda yapmıyor.Ve bi de,bu ülkede asker diye bir gerçek var.Siz biz onlar bunlar mışıl mışıl uyurken,dağlarda,sınırlarda,sıcakta,soğukta bizleri koruyan ve gözünü kırpmadan canını vermeye hazır BİNLER var.Aldıkları her kuruş benden yana helal ola!

10 yorum:

  1. sen varya senn yine yazmıssın lan hatun.bak bizim gibi düşünen hatunlarla birlikte olan erkekler herzaman şanslıdır bu bir bebeğim ;)
    ikincisi ise ; terör lanetini sadece televizyonlardan gören,onu hiç yaşamamış olan,o acıyı çekmeyen ve vatanını sadece sözde seven cahil kafalar bilemez yazında bahsettiklerini! hersey kafada bitmiş olsaydı ülkemin bu kadar askeri,çocugu,genci,yaşlısı neden öldü bu lanetten?
    uzun lafın kısası çok güzel bir konuya dikkat çekmişsin kız kardeş.

    YanıtlaSil
  2. bi tane bulsak kiymet bilecez de yok amq

    YanıtlaSil
  3. bu iki konuyu nasıl bağdaştırıp bir yazıda toplayabildin? kürt meselesine yorum yapabilmek için iran-ırak savaşından, özal döneminden, 12 eylülden başlamak lazım konuya. gelinen nokta içler acısı ve terör insanlık suçu elbette. ama biz de aç kaldık, açlığın çaresi var dersen, kebapçıda konuşan hatundan ne farkın kalır?

    YanıtlaSil
  4. @PinkScent,
    Ah kuzum ah ah insanlara laf anlatsak az ah ah.Herşey öyle göründüğü gibi olsa ah ah.Cansın sen can,lafın özeti de budur!

    @RobinDA,
    Ne bulsan?

    @wicca,
    Konuları çok da açmadan genele değinerek yazdım,ötesi çok,mevzu geniş.Bu 2 konuyu nasıl bağdaştırdım,e söz sanatının yardımı var,sağolsun ustalara.

    Ve dahası,
    açlığa çare var,bulunur.İlla gidip kan satmak,elleri kana bulamak gerekmez,şerefsizliğe meydan vermek gerekmez,çözümleri basit,yeter ki nankörlük edilmesin.Kebapçıdaki hatundan farkımı fark edemediysen de birşey diyemem.

    Saygılar,

    YanıtlaSil
  5. @pinksent ve senin gibi hatun....

    YanıtlaSil
  6. @RobinDA,
    Tiye alındık sanırım,yine de eyvallah.

    YanıtlaSil
  7. ajk olsun hic tiye almadim... ciddiydim...

    YanıtlaSil
  8. @robinDA,
    peki o zaman tişkür ederiz,onore ettin bizi:)

    YanıtlaSil
  9. Orada kültür şokuna maruz kalmışın sanırım o da kültür ortamında ''mantar'' olmamak için döktürmüş olmalı komplo teorisyeni olmak kolaydır zaten en bilindik şeylerdir herkesin bildiği şeyleri söylemesi onu daha kültürlü yapmaz ama onunla olan adamın gözüne fondoten çekmeyi başarmıştır muhtemelen hem seksi hem zeki 2'si bir arada gibi bir izlenim uyandırmıştır muhtemelen..

    YanıtlaSil
  10. @enes,
    Hocam yorumunun üstüne yorum yapamadım,ne desen haklısın,alnından öperim!

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!