9 Aralık 2010 Perşembe

Mıncırtmam Sana Kendimi

Geçenlerde öğle arasında iş yeri ahalisinden bi hatunla sohbet ediyoduk.Hatunu sınıflandırmak istemem ama hatun cincon kabilesinin en önemli fertlerinden.Bi erkeği etkileyebilecek bi hatun olabiler ama gözleri haricinde biçok yeri bana itici gelmekte.Oldum olası skinny denilen o hatunlara kıl olurum zaten,el atınca et gelmeyen hatuna da erkeğe de sıcak bakamıyorum napiiiim.Allaaa sen kızla sevişirken kemikleri batsa off ya da skerken elde kalsa ne bok yicez mavrasını yapan erkekler beni anlar.Beni de bi sınıfa sokarsak bilmem balina da bi balık olsa balık etli olanlardanım sanırım.Bunu kaç kez yazdım lan,megola mıyım acep, ama napiiim dolgun göğüslerimi sevirem.yeakyeakyeak.

Önce iş-güç,stres,sinir,uyku(suzluk),ortamın kaosu,milleti artizliği konuştuktan sonra konu geldi klasik kadın muhabbettine,aha dedim malı kolla.Hatun yemek yemeyi özlediğini itiraf edince şok şok oldum,çünkü yemekhanede yese de kilo alamadığından bahsediyodu,e o zaman bütün sülale elimden geçiyodu,bi de her hafta düzenli gittiği SPA TERAPİLERİNDEN bahsetti.Sıpasopa.Ben bööle konudan uzak,anlamaz gözlerle bakarken hatun daa bi gaza geldi,öve öve ballandıra ballandıra anlattı.Terapi fiyatını sordum,yani ne kadara bi seans hesabı,resmen dudaklarım götüme yapıştı,e o paraya benim de cildim bebek gibi olur,sıçarım ha.

Sonra kendimi sıpa merkezinde düşündüm.
Soyunup bi bornoz giyiyorsunuz,sonra işinde uzman(!) bi hatun geliyo ya da bi er,selam veriyosunuz,meraaabaaa diye kırıtarak,sonrasında soyunup anadan üryan herifin ya da hatunun sizi mıncıklamasına izin veriyosunuz,ay pardon mahrem bölgeleri gazlı bezle ya da pambıkla kapatılıyomuş,resmen göte pamuk tıkama evresi.Üstüne üstlük para veriyosunuz.Biri beni mıncıklama şerefine erişecek ve para alacak,o kadar da düşmedim la.yeakyeakyeak.Bu terapi bana fahişelikten farksız geliyo.İkisinde de tanımadığınız insanlar,aynı çıplaklık,aynı mıncıklamalar ve aynı zevk.Allaaa muhafaza o yağlarla beni mıncıklarken götü kaybedersek,olmaz la.Sağlığa yararlı ayaklarını geçin,sağlık için ana baba usulü,yıllardı anernemin gitmeye doyamadığı kaplıcaları var,nedir bu artizlik,nedir bu Batılaşma sevdası.Sıçarım ha.Kaplıcalar mis.Oh!Hamam sevmeyen ben bilem düşünün özendim oh oh!

Ayrıca ben selülitlerimi ya da var olan çatlaklarımı kimseye gösterme meraklısı değilim.
Terapiyi yapan erkekse durum fena,hele bi de yakışıklıysa sıçış noktasını gördüğüm an.Bi kadın terapist ise,o da fena be hacı,hele hatun zayıf,gram yağı olmayan,sarışın aplalardansa aha işte,öl geber git!Hatun beni mıncıklarken suratında o seni gidi şişkoooo,yedin yedin bak koca götüne,şimdi ellerimdesin,hahayt hayat seni siker atar,benim gibi hatunlar yaşar marşını söyleyen birinin ifadesi varsa,kafamı,varsa yerin dibine sokmak isterim.

Ben bunları düşünürken kız bana daa büyük bi gazla anlatıyodu ki dayanamadım.Hadi git soda al kendine,benden dedim.Baktı,eminim anlamadı.Oysa ben gazını alsın istemiştim,geğirsin de rahatlasın,ne bu la.Hatunu kıskanıyorum gibi bi imaj bırakmış olabilirem ama cidden ben kendimden başkasını kıskanmam.Taam yalan sööledim,Nihal,Behlül'ü öperken içim gidiyodu,hatun 90'lı ya o bakımdan,sen git DÜNYA ERKEĞİNİ öp!Oysa ben de ne French'ten,Body Kiss'e kadar her bişiyini yapardım.Vuuuu!

Hayır,anlamadığım tek nokta,bi yanda insanlar açlıktan çöp karıştırırken,bi yandan insanların 2 parça taşın altında mıncıklanma arzusuna servet yatırmasını anlamıyorum,anlamak istemiyorum.Kıçımdan kan aldırırken,milletin eller havaya,sikler kalçaya mode:on olması da ayrı bi durum.E tabi insanlar herşeyi yapmak da özgür,e tabi onlar kazanıyo,istedikleri gibi harcar ama ı ıh midem almıyo.Sosyal bi devlet değiliz,biliyorum,olamayız da ama hani Ilımlı İslam adı altında bi haltlar çeviriyolar ya,o zaman şööle yapalım,hocalara hacılara danışmadan bakalım görelim kitap,hatta kitaplar,ne der.Kaç gündür Allah kitap konuşuyorum diye eleştirecekseniz açığım ama ben şimdiden sööleyim,iyi günlerde olduğu gibi zor günlerde de O'ndan güç alıyorum.Üsturupsuz olabilirem de o kadar mı, ı ıh deel!

Yine de masaja bayılırım ve masaj yaparken boşalacak gibi olurum.
El atmak isteyen varsa adres veriiim:p
yeakyeakyeak.

Anket sonuçlarını merak eder oldum,şşt laf aramızda.
Fallavırs 162'den 161 olmuş,hayrola?!

41 yorum:

  1. en büyük korkum sikerken diğer taraftan çıkarsa diye:)

    YanıtlaSil
  2. @At,
    Iyk,gözümün önüne kaburgalar geldi,ıyk!

    YanıtlaSil
  3. yaa üztrubsuzum yazarım yaa harbiden çok iyi yazmışssın..böle içimdeki duygulara tercüman olmuışssun...

    YanıtlaSil
  4. ben de kendimi bir erkeğe mıncıklatmak istiyorum. nerde bulurum bayan üsturupsuz yazar?? :D

    YanıtlaSil
  5. Ben yazının son paragrafını destekliyorum. Peki bitti mi? Hayır bitmedi. Yazının geri kalan kısmında adı geçen kızdan da tiksiniyorum. Peki bitti mi? Evet bitti.

    YanıtlaSil
  6. Vaktin birinde davula gerilesice biri tarafından katakulliye getirilerek 'hamam' tezgahı altında iki taylandlı hatunun eline düşmüşlüğüm var. Sırtımda daş mı kızdırmadılar, masaj ayağına etimi budumu mu yoklamadılar, yapmadıkları kalmadı. En son suratıma zorla yeşilimsi, ne olduğunu anlamadığım bişeyi suratıma sürmek isterlerken artık dayanamayıp firar ettim. Beni katakulliye getiren arkadaşın sonu elbette hazin oldu. Ama demem o ki cebren ve hile ile yaşadım bu spa olayını. Cilde iyi mi geliyomuş, sağlıklı mıymış,,, Yalan valla... Bir hafta boyunca vücudumda olduğundan bile haberim olmayan kaslarım ağrıdı. Alerji oldum. Stresten yaşadığım migren ağrısı da cabası...

    YanıtlaSil
  7. Ne eleştirecez olm seni, biz Allhsız, kitapsız mıyız sanki? Tövbeler olsun, şu haale bak, demek insanla Allah-kitap dedi diye eleştirilecek haldeyiz artık... :/

    YanıtlaSil
  8. beybi valla yiğit özgür'ün mü emin değilim ama spa ile bi karikatür vardı o geldi aklıma :) taşları meğer göte löpür löpür kaydırıyolarmış :))

    YanıtlaSil
  9. @tinker,
    eyvallah hacuuum!;)

    @coach,
    bi hatuna sorayım mı?ben bu tip şeysileri bilmem.ayrıca,çok kuduruk gördüm seni!

    @Kıreyzi'm,
    Ciğerim azizsin!

    YanıtlaSil
  10. Bu arada ne biçim yazmışım öyle lan, harflerin yarısı yok... Off, klavyem.. :S

    YanıtlaSil
  11. @KÇK,
    Sana inanamayan gözlerle bakıyorum :O

    @M,
    Yavruceylan sana ses etmedim,bazı kendini bok sanan ki evet bok olan kişiler ağzı bozuk,üsturubu olmayan bana eleştiri meyilleri atıyor da o bakımdan şey ettim;)

    @eLmyra,
    beklerim valla,oh kaydırsınlar:D

    YanıtlaSil
  12. Yok beybi, ben de üstüme alınmadım zaten, gönderme tam olarak onlaraydı... :D

    YanıtlaSil
  13. @M,
    sen istediğin gibi yaz,ben anlarım.
    hem temam o zaman sorun yoggg:D

    YanıtlaSil
  14. :D yazına koptum usturupsuz yazar. ama iyi noktalara parmak basmışsın :)))ayrıca bırak din min işlerinde nasıl eleştirirlerse eleştirsinler banada bir mail gelmişti bir ara hahaa ne gülmüştüm :D:D
    resmen göte pamuk tıkama evresi yazından sonra sırıtmam kahkahaya dönüştü :)) allahta senin yüzünü güldürsün diyorum

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
  15. @Sevgili Bi'ye Abi Diyen Tatlı Dilli Serhat-sana özel lakap-,
    Eyvallah diyelim önce,sonrasında aman koy götüne rahvan gitsin be,kim ne derse desin de insan kıllanıyo valla,ama göte pambık olayı...Haksız mıyım?

    YanıtlaSil
  16. Ankaraya gelince ben sana bi masaj yapayım ama nee masaj of of :D:D

    YanıtlaSil
  17. - ona karı diyenin, hayatının sikeyim.
    karı dediğin kütür kütür olacak aynen bak küt küt küt yeah

    - siksem ölür zaten

    masaj yaparken mi boşalıyorsun yaptırırken mi cümlemi düştü sen mi

    YanıtlaSil
  18. @Marla'm,
    Valla hiç hayır demem;)

    YanıtlaSil
  19. @Telekinesis,
    Sen demezsin de millet diyebiliyo da oy çok iğrenç ama hali,resmen götünde don durmayan cinsten!

    YanıtlaSil
  20. yazı yazmışsın araya sıkıştırmışsın reklamlarını bırah bu işleri :Dböhühühühüh

    YanıtlaSil
  21. @W,
    Ne reklamı la?Bi de yine benim 1 fallawırım gitmiş aq!

    YanıtlaSil
  22. samimiyet + mizah
    her zaman lazım derim ;)
    Hatunum yazmışın +3

    YanıtlaSil
  23. @Lalehan,
    Teeeenk yuuuu beybiiiim!

    YanıtlaSil
  24. "Hayır,anlamadığım tek nokta,bi yanda insanlar açlıktan çöp karıştırırken,bi yandan insanların 2 parça taşın altında mıncıklanma arzusuna servet yatırmasını anlamıyorum,anlamak istemiyorum.Kıçımdan kan aldırırken,milletin eller havaya,sikler kalçaya mode:on olması da ayrı bi durum.E tabi insanlar herşeyi yapmak da özgür,e tabi onlar kazanıyo,istedikleri gibi harcar ama ı ıh midem almıyo.Sosyal bi devlet değiliz,biliyorum,olamayız da ama hani Ilımlı İslam adı altında bi haltlar çeviriyolar ya,o zaman şööle yapalım,hocalara hacılara danışmadan bakalım görelim kitap,hatta kitaplar,ne der.Kaç gündür Allah kitap konuşuyorum diye eleştirecekseniz açığım ama ben şimdiden sööleyim,iyi günlerde olduğu gibi zor günlerde de O'ndan güç alıyorum.Üsturupsuz olabilirem de o kadar mı, ı ıh deel!"

    Tamam kimileri icin sexs bir arac olabilir kimileri icinde bir gercek ama tutupta metrobuste otobuste vapurda mıncıklatmak surtunmek falan gereksiz şeyler git evine sevis doya doya =)

    Neyse konu dagılmasın
    ".." icine aldıgım yerlerde cok haklısın..

    Daha detaylı yorumu gece yarısından sonra yapacam =)

    hem masajıda fena yaparım =) hatun resmen kendinden gecer baska bir kılıga girer
    iks de
    xD

    YanıtlaSil
  25. @Efendisiz,
    Sağol hacu ya,sağol cidden.Masaj konusuna gelince bilemicem,görmeden almadan tatmadan ses edemem:D

    YanıtlaSil
  26. Evet gelelim detaylı bir yoruma!

    Kadın kısmı mı diyeyim yoksa kadın milletimi bilemedim ama iki kadın bir araya geldiği vakit tıpkı biz erkekler gibi üstünlük kurma çabaları mevcuttur..illaki bir taraf diğer taraftan üstün olacak!Nedir bu üstünlük sevgisi anlamış değilim halen,anlamda veremiyorum açıkçası..

    Kaplıcaların meşhur olduğu bir şehirde okudum..Kaplıca dedim mi, dünyanın dört bir yanından gelenler var arkadaş kaplıca deyip geçmeyeceksin..Spa, spa nedir yahu ?
    İbnenin teki çıkmış bir kaç taş bir kaç losyon biraz da el becerisinin katkısıyla bilimin ışık tuttuğu noktalarda spa merkezleri ortaya çıkmış..Kim bilir ne kadar fiyatı..Ne gerek var, yat yere cağır yeğenini anneni babanı cıksın sırtına çiğnesin! Öz kültürümüz lan sırt çiğnetmek!
    O kadar da batılaşmışız ki, sırt çiğnetmeyi unutanlar bile vardır aramızda..

    Gel gelelim işin özüne, spa ya gidene s(ı)pa demek, ikili diyaloglarda kendini üstün göstermeye çalışana ineksin demek istiyor kenyada ki halama, amozonlarda ki apaçhi dayıma selam söylüyr seni öpüyorum..!

    YanıtlaSil
  27. @Efendisiz,
    Ben deyince bana laf ediyolar da alayı bu karıların alayı mal! Aptal aptal tripleri,ota boka sarmaları var,iş ciddiye binince de hep karşı atağa gçeip su üstüne çıkarlar,hı bi de şey var,popüler olmak için göte buz sokup ööle gezerler.Valla ben hala "kuluç" kırdıranlardanım,spa göte tıpa olayına giremeyecek kadar odun ve geri kafalıyım!

    Halana amcana benden de selamlar,ellerinden öperim.
    Hı bana gelince,ben de yaladım yıvrı!

    YanıtlaSil
  28. Sana laf edenler bir kendilerine baksınlar bence..İnsan bir kere analiz etmeli etrafını dünyasını..Ondan sonra karar vermeli yaşamına dair yaşamlarına dair.Sen analizini etmişsin kararını vermişsin ve yazmışsın..Bosver gerisini..

    Aleykum selam..Yuzum gozum salya sumuk oldu bebegim =)

    YanıtlaSil
  29. @Efendisiz,
    Yavrum kuşum cicim ben aldırmam,kim ne derse desin,alayına gider.Umrumdan öte;)Hı bi de salya sümük mü aşk olsuuuun be!

    YanıtlaSil
  30. Aferim o zaman..Ödül olarak magnum bitter çikolata kazandın benden..!
    =)
    Eee öyle ama şikayet eder bir halim mi vardı da aşk olsun be! diyorsun..?

    YanıtlaSil
  31. @Efendisiz,
    Göndermeyenin çükü düşsün!

    YanıtlaSil
  32. Tamam bebeğim göndermeyen kısır olsun ebediyen çocuğu olmasın =)
    ahanda bu kadar diyorum..Gönder bilgileri göndereyim magnum bitteri..
    Ama sen göndermem için bir adres vermezsen memelerin sarksın tamam mı :D

    YanıtlaSil
  33. @Efendisiz,
    Lan iş yapan bi memem var,ne istiyiiin onnardan!

    YanıtlaSil
  34. Görende birşey istedim sanır yuhh!
    Ben birşey istemedim..Adres bekliyorum hala!Magnum Bitter hazır duruyor

    YanıtlaSil
  35. @Efendisiz,
    Özelden atarım,göndermeyenin...

    YanıtlaSil
  36. En değerli hazinem çüküm düşsün!

    YanıtlaSil
  37. @Efendisiz,
    E herkes bu söze bi gün alışacak,slogan olacak!

    YanıtlaSil
  38. hepinize benden tayland masajı,hadi bakim ;D

    YanıtlaSil
  39. @timeout,
    Masaj da ayağa düştü amk!

    YanıtlaSil
  40. Geçen hafta bütünleme sınavı öncesinde yakın bir arkadaşım sana bir süprizim var diyerek beni tai masajı yapan bir yere götürdü. Hayatım boyunca hiç masaja gitmemiş biri olarak biraz utangaçlık ve gerginlik vardı. Sonra çinli bir kadın geldi, türkçeyi yarım yamalak konuşuyordu. Yarım ingilizcesiyle ve türkçesiyle anlaşmaya çalıştık. Kadın beni yağlarken hiç bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum. Sonra bana ne dese beğenirsin? "çok sıktın kendini, ilk defa mı geliyorsun?" bende evet dedim. sonra "türkler masajı çok sever esasında" dedi. kadına diyemedim tabi o anda, ben çok huylandım diye:) Kısacası hiç iyi gelmedi. Hatta olduğumdan bile daha çok gerildiğimi söyleyebilirim. gereksiz bir hadise bence. parayla masaj, parayla seks gibi atraksiyonlara karşıyım.

    YanıtlaSil
  41. @onurito,
    Valla hocam arkadaşının mantığı nedir bu sürprizle anlayamadım:D

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!