1 Kasım 2010 Pazartesi

Özetle: Folloş Gibiyim

***
Resmen folloş oldum amk!Kolay mı üstümden koca bi sınav geçti!Artık bakire değilim,sınav ben dahil herkesi s*kti.Konuşmak istemiyorum!S*kilmiş götün davası olmaz.
***
Uyuyordum oysa.Mışıl mışıl.Bi elimde telefon,ööle kalakalmışım,alarmı kuruyodum sanırım,alarm sayfası açıktı.Malak gibi ekrana bakarken kendimi buldum.Demir arıyodu.Rüya gibi.Sonna anlatırım olanları ama beni s*klemediğini kibarca söölemişti,unuttum seni ayağında,oysa ben hayatına girdiysem unutul-a-mam.Sınavı sormak için aramış,şaşırdım,yine güldü,kapattı.Tuhaf oldum amk!Sonra mı n'oldu,bi bok olmadı.Özetle bok aynı sarısının laciverti!
***
Kendime kızgınım yine.
***
Aptal heyecanlar sardı yine beni.Bi ara rüyada mıyım yoggsa diye kendimi bile çimdikledim,sesini duymak iii geldi sanırım.Amk!
***
Havalar ben gibi,bi sıcak bi soğuk bu aralar.Dengesizlik hat safhada.Doğa Ana'da şaştı,menopoza mı giriyo anlamadım amk.
***
Evde,işte,özelde dalgalanmalar söz konusu.Canımı sıkıyo fena.Sıçarım çarkına.
***
118 80 hala insanı tilt ediyo.Yaratıcılık foseptik çukurunda.
***
Mali yozlaşma yaşıyorum,hayra alamet değil,zam istiyorum.
***
Orta yaş bunalımına mı girdim ne,menapoz kapımda gibi,fena hallerdeyim.
***
Millete trip atmam,atanı çekerim,çekmemeye karar verdim,kararı uygulamaya götüm yok.
***
Herkesi seviyorum,ama en çok kendimi.Buna bencillik diyenlerin en bencil olduğunu biliyorum,kendilerinden daha çok kendimi sevmemi çekemiyo haspalar.
***
Yaşını başını alan hatunların toy er'lere asılmasına tahammül edemiyorum,seksin de herşeyin de bi itibarı var demiştim.Pumaların ömrü kısa olsun.
***
Özetle,bok gibi hissediyorum.Empati kurmak için iyi bi fırsat.Hayatımda adam sandığım kişilerin aslında ne bok olduklarını görünce nası hissettiklerini anlar oldum.Erenlere karışmaya an kaldı.Haydi hayırlısı!

6 yorum:

  1. Hadi hayırlısı bakalım...

    YanıtlaSil
  2. @CanMeLLy,
    Hıııh hayra inanmıyorum bu aralar ama hayırlısı:D

    YanıtlaSil
  3. Bende kendimi bildim bileli folloş gibi hissediyorum..Bazen kulvarlarımız ayrı olsada konularda hepsi aynı etkiyi bırakıyor insanda :)

    YanıtlaSil
  4. vay aq 10 numara yazı olmuş başton sona okudum

    YanıtlaSil
  5. @Adsız,
    Eyvallah hocam,mahçup oldum.

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!