27 Ekim 2010 Çarşamba

İçi Dolu Fıçıcık

Eneeee sonunda buldum.Sabahtan beri mim'imi aradım,buldum buldum.Çükünü kaybetmiş delüanlı gibi telaşlandım.Sevgili Doz beni mimlemiş,konumuz çantamdaki 5 şey.Ne meraklıyız ene!Erkeğin cüzdanı,kadının çantasına bakılır mı la.yeakyeakyeak.Teşekkür ederim Doz!

  • Sigara-çakmak: Valla tiryaki olmamakla birlikte,içerken daha bi seksapel hissediyorum kendimi hep vardır hep.Sigara olmasa da çakmak illa ki olacak,sıçıyosam küreğim yanımda olsun.
  • Ruj-kalem: Bendeki dudak deil,bildiğin çiftsarma,ee konuşurken ederken ruju da yiyorum,hem hatun olmanın 1.şartı o dudaklar rujlu olacak.Ruj dediğim de sabittir,ya bordo ya kırmızı ya da bööle simli ıslak tipicanlardan.Kalem de olmalı,olmazsa olmaz,haliyle akıyo kokuyo,oraya buraya bulaşıyo,epitopu 2-3 yerimiz var,e bakmak lazım.
  • Çorap-çamaşır: Pinpirikliği hatunum ben.Süper ince giyen her hatun da vardır bööle tedirginlik,dolayısıyla mevcut surette bi çorap olmalı.Ööle ıslak ıslak gezme durumu da olursa bi yedek don olmalıdır çantamda.İhtiyaç azizim ihtiyaç.Günlük ped ölsün istioooorum!Onun yerine hep donumuz olsun kıçımızda!
  • Kitap-Mp3: Aslında ilk sırada olmalıydı da atlamışım.2saniyede bulsa takarım kulağıma hafif hafif 50s,60s,70s.Açarım kitabımı, oh millet ayak üstü iş tutsun,gözüm görmez.
  • Ruhsat-Yedek: Bulunmak zorunda.İstemesem de yanımda.
Gözlükmüş,aynaymış,cüzdanmış,parfümmüş oymuş buymuş.E illa ki yanımda,donu taşıyan pedini de taşır.Benim çantam ööle bavula yakındır,illa ki olacak olacak bana 5 değil 10 şey sorun,kendimi de katar,demirbaş listesi çıkarırım o kadar işte.

Adettendir mim,
Karılıksız Karı,
thebiglebowski
zeyozey
Lazanyaa
Cherry Bomb

Hadi dökün kirlileri;)

12 yorum:

  1. sen hani uzaklaşacaktın buralardan!

    YanıtlaSil
  2. Benimde saat,cüzdan,anahtar,telefon olmazsa olmazımdır. Bunlar bünyemle öyle özdeşleşmişler ki, herhangi birini ununtuttuğumda en geç apartmanın zemin katında kesin fark ederim.

    OKTAY

    YanıtlaSil
  3. Bende yazim elleşeyim.

    Ben de bi cacık yok.
    Cüzdanım sadece bir mektup taşıyorum ölürsem diye.

    YanıtlaSil
  4. @creep,
    Uza mı diyosun.La ne biliyosun uzaklarda olmadığımı;)

    @Oktay,
    E zaten onlarsız eve dönsen kapı önünde yatarsın artık:D

    @Telekinesis,
    Ne biçim laf o lan!Ağzımı bozdurma!

    YanıtlaSil
  5. Oha! ilk defa yanında her zaman don taşıyan birini gördüm nan! hadi taşıyosun da, diyelim bi alışveriş merkezindesin, gidip tuvalette don mu değiştiriyon yani?
    pantolonu/eteği çıkar, çorabı çıkar, donu çıkar, yeni donu giy, sonra kıyafetlerini geri giy falan... zor olmuyo mu? hani günlük ped icat edildi, ne güzel değil mi?? :D

    YanıtlaSil
  6. biras özleyecektim seni:)

    YanıtlaSil
  7. @Melly,
    Valla ööle günlük ped falan beni memnun etmiiiyiii.Alıştım yau,sorun yaşamıyorum,ayrıca alışveriş merkezine gidecek vaktim olmuyo,olsa da yaparım sorun deel.Az mı kıyafet değişmek zorunda kaldım,nolcek:)Ayrıca düşün ki cırcır oldun,don olmalı,ben ööle pinpirikli,sonracığıma temiz hatunum:D

    YanıtlaSil
  8. @creep,
    cık.senden iş çıkmaz:p yanımdayken bile beni özlüücen,yoggg zaten yanımda falan da deelsin,özlemen şart:D

    YanıtlaSil
  9. özleyecem söz!
    bırakmam seni.
    hele çantanda yer de varmış.
    benimkileri atarız senin çantana!

    YanıtlaSil
  10. @creep,
    ben seni göğüs cebimde taşırım,daha da yakın ol diye yüreğime;)özlemezsem arka cebime koyar,üstüne otururum ama:D

    YanıtlaSil
  11. Her ikisi de güzel.
    biri meme diğeri popo:)

    YanıtlaSil
  12. @creep,
    e sen de haklısın,ben orasını düşünememiştim:D

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!