21 Nisan 2015 Salı

Koç'iş!


9gag'den alınmıştır.

İnsanlar yüzünden erkek-kadın ilişkilerinden nefret eder oldum. Sağolsunlar!

Bugün kaç zamandır uyuduğum tek gün olmasına rağmen, sabah 9 civarlarında uyandım. Uyanır uyanmaz, ne yapsam karmaşasından sonra, Ikea'ya gitmeye karar verdim. İstanbul'da yaşıyorsanız ve evinizi seviyorsanız, yok lan bu muhabbete girecek değilim, kahvaltısı güzel, ucuz diye, bir de alışveriş yapayım diye kendimi atıverdim Ikea yollarına...

Ikea'ya varır varmaz, bok var arkadaş dedirten sahnelerle karşılaştım. Her yer anne baba, çoluk çocuk torun tombalak, karı kız sevgili, fingirdek...Uzun upuzun kuyruklardan sonra kendime bir masa buldum. Şu dünyada tek başına kahvaltı yapmanın hata olduğunu bilemeden, ne haddime bir masaya oturdum. 

Arkadaş, gelen giden herkes önce tepsime, sonra masaya sonra da bana bakıyordu. Ah aciz bu ne! dercesine mal mal bakıyordu. Ben pek aldırmadan, güzelce kahvaltımı yaptım. Yaparken de milleti kesmeye başladım. Maşallah millet, sığırını beslemek için gelmiş sanki, Allah ne verdiyse doldurmuş tepsisine. Afiyet olsun gözümüz yok da hani n'oluyoz!

Kahvaltı, beleş kahve derken...mağaza bölümüne ineyim dedim, bin pişman oldum. Bedava dağıtıyorlarmış da benim haberim olmamış sanki, herkes arabaları doldurmuş, almış da almış. Yeni evlenen ya da evlenmeye aday çiftlerin mıç mıç halleri, beni kendimden soğutacak şekilde, arabama attığım bir kaç minderle alışverişe devam ettim.

Tam böyle biraz kendime gelmek için en sota yere arabayı çekmiş otururken, bir çiftin konuşmasına kulak misafiri oldum. - yazar burada yalan söylüyor, aleni dinlemiştir. Kadın, bütün seksapelitesini Ikea mağazasına boşaltırcasına ağzından düşürmediği "kocişine" anlatıyordu. Mevzu bahis olan şey, salonlarına nasıl da yakışacak olan aynaydı. Hayır arkadaş, beni kesseniz ben bir ayna için bu kadar dil de dökmem. Gerçi işin içine girince belki de hatunun aynayı alacak parası uehaueha he la! Kocişi de karısını kendisine çekerek benim karım lan bu istediğimde alırım dercesine aynayı alacak kadar zengin bir erkek olduğunu, tabi balım- ne bal! diyerek anlatıyordu.

Tiksindim!

Zaten kadın ya da erkek herhangi bir cinsiyetin, bu kadar mıç mıç aşk yaşaması ya da yaşadıkları aşkı böyle ulu orta ortaya dökmesi oldum olası midemi bulandırır. Zaten kocasını ulu orta, olmadık yerlerde mıncıklayan hatunların da sadece nikahlı orosbu olduğunu düşünmekteyim, alınmaca darılmaca yok! Ne diyordum, işte bu mıç mıç aşklardan sonra, en nefret ettiğim şeyin, böyle çiçekli böcekli kısaltmalar olduğunu söyleyebilirim.

Kociş, boncuk, minnoş, aşkitom, aşkitonutellam, aşkilottam...Bokum, böceğim.

Bir tanıdığım var mesela. Hatun 40'lı yaşlarında, sonradan kendisini sekse adamış bir hatun gibi davranıyor. Önce bir zahmet dişlerini fırçalasa da 63272 metreden ağız kokusu gelmese keşke! diyorum her seferinde, o ayrı. Bu tanıdık hatun abla, kendisine pek akıllı telefon almış, pardon kocişi almış, kocişi çay demlemiş, kocişi hede hüde, hay senin kocişini derler...Kocişi de görseniz...

Adama yazık. Hatuna nasıl yetiyorsa dedirtecek bir surat ifadesi var, her gördüğümde gülesim geliyor ya o ayrı.Belki kociş kelimesinin ayrı bir afrodizyak etkisi falan vardır da ben bilemedim!

P.S: Laf aramızda az önce google'da kociş diye arattım, karşıma abidik gubidik 832842 blog çıktı ve her birisi de kocişinden bahsediyor, ueja ne diyeyim, kedi sizin kocişinizi!

4 yorum:

  1. Merhaba,

    Acaba bu Koçiş kelimesine olan gıcığın evlenememenle mi alakalı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsızcaaaan,
      Evet, sanırım bu ezikliğim evde kalmış olmamla alakalı:D
      Hay kedi senin canını ueha.

      Sil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!