21 Nisan 2015 Salı

Kendimle Gurur Duyma Sebebim!


Kendimle gurur duyduğum bir çok şey var aslında, iyi bir evladım mesela, çok vefalı bir dostum, kadir kıymet bilen bir insanım, çalışkan bir öğrenciyim, harika bir iş kadınıyım, mükemmel bir kardeşim, yardımsever bir bireyim ve çok sadık bir kadınım. Yok, gerçekten abartmıyorum. Gaza gelip de kendimi falan da övmüyorum, bazen mütevazı olamadığım bazı konular var, kimse kusura bakmasın.

Kendimle gurur duyduğum başka bir mevzu da Türkçe'yi iyi kullanmam, kalemime güvenmem. Belki de mesleki açıdan elimden geleni ardıma bırakmamak adına, en iyisini yapmaya çalıştığımdan...

Şimdi bu muhabbet nereye gidecek derseniz, bir sonuç isterseniz...

Geçenlerde yazdığım bu yazıya kıymet veren  Roket Osman kardeşimizin bana yaptığı bir jest. Kendisini pek tanımadığımı itiraf ediyorum ama sağolsun almış yazımı, Öğrenci Mutfağı'nın 6.sayısına yerleştirmiş, hem de en baş köşesine. Tamam en baş köşesine diyerek abartmış olabilirim :x Buraya tıklayıp siz de okuyabilirsiniz belki. Hatta okuyun la!

Ve bilemiyorum, cidden kendime gurur duydum, pek gurur duydum. Yaşım 30'a yaklaştıkça, ardıma baktıkça, her ne kadar bir çok şey de pişmanlık duysam da, kendime olan saygımın, güvenimin artması... Şükürler olsun.

Tekrardan beni mutlu ederek üzerimdeki gün yorgunluğunu atan Roket'e sağol varol yaşaaa! diyorum. Hadi o zaman kahve içelim.

P. S: Çevirdiğim kitaplar bile bana bu kadar haz vermemişti, şu an duyduğum huzur pek tarifsiz!

8 yorum:

  1. kahveyi iyi ki hatırlattın, şurda yatağın altında bir yerde paramız varken aldığımız bir kahvelerden biri olacaktı. böyle zamanlar için saklıyordum, tam zamanı bence. böyle bir yazıdan sonra oturup içmemek olmaz. zaten böyle anlar için saklanıyordu orada. neyse, senin bloğun için küçük ama RoketOsman için büyük olan bu yazı için teşekkür ediyoruz Öğrenci Mutfağı ailesi olaraktan. bir de ne yalan söyleyeyim, senin kendinle gururlanmanı sağlayan tüm bu şeylerden dolayı ben de kendimle gurur duyuyorum :) herkes gurur duysun la bizle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman götür malı hacı, iç iç:D Ben de yemekten sonra direkt saldır abi şeklinde içeceğim, gün pek iyi geçmeyince, kendimi kafeine veriyorum:D

      Sil
  2. yazilarini okumak bana keyif veriyor. evet, türkce'yi cok güzel kullaniyorsun ve böyle insanlara inanilmaz sempati besliyorum, cok salakca biliyorum :D
    partner seciminde bile türkcesi güzel olsun istedim hep.
    belki de bu yüzden türkiyeli erkeklere zaafim var ._. (almanya'dan bildiriyorum)

    yani sonuc olaraksenden kendimce bir seyler ögreniyorum. yazmayi birakma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ay Luf!
      Ah keşke Türkiye'deki herkes Türkçe konusunda iyi olsa bu halde olmazdık belki ama ...Çok teşekkür ediyorum ve cidden söylediklerin beni mahçup etti!

      Sil
  3. Uzun zamandır seni izliyorum zaten, pek sevindim. Tebrik ederim.

    Peki neden yazmıyosun artık.

    Nazlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat mücadelesi diyelim mi Nazlı?
      Pek sağolasın.

      Sil
  4. Acaba bir dergi için yazmayı hiç düşündün mü?

    Mentalist

    YanıtlaSil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!