12 Mart 2013 Salı

Az Biraz İnsanlığınız Kaldıysa: YETER!

Saat 23:01!
İşten geleli ne kadar oldu bilmiyorum. Hala öksürüyorum. Evde tek başımayım. Seksenler'i izleyemedim,yetişemedim ama Seksenler Belgeseli varmış, biraz bakıyorum. Yazmam gereken raporlar var, gözümden uykum akıyor, hala öksürüyorum. Hala hastalıktan kurtulamadım desem, yeridir. Ailemi de özledim, sevdiceğimi de. Ne zamandır sizlere zaman ayıramadım diye zaten içim içimi yiyor. Bazen istifayı basıp doğaya karışmak istiyorum, ne bileyim böyle yaban hayata merhaba falan mı desem, belki o zaman kalitesiz, haysiyetsiz, namussuz, gereksiz, ezik insanlardan kurtulurum!

Çok fazla beni taklit eden insan(!) ortaya çıkmaya başladı, resmen siktirecekler  belalarını. Bu kadar mı ezik olunur yahu! Gerek feyste gerek blog aleminde gerek benim nickimle alınmış boktan sitelerinde gerekse tivitırda hesaplar açarak bok bok eziklik yapan insancıklar. Ulan Allah'ın belaları benden önce aklınıza geleydi de alaydınız bu nickneymi! Hoş sizin aklınızda yok gavurun dölleri!

Sinirden geberiyorum!

Çok sinirleniyorum, insan(!) evladının bu kadar ucuz olması! Ya sabır diye diye. Alttan ala ala. Grupta, tivitte,özelden mesaj da "ben değilim o, çakma, engelleyin" diye diye gına geldi de sizin vicdanınız yola gelmedi mi? Arkadaş gelin bana, yaratıcı olamıyorum, sıkıntım var, isim bulamıyorum, ben eziğim şana şöhrete ihtiyacım var deyin, canımı yiyin. Size yardımcı olayım, kendimce, haddimce destek vereyim ama yapmayın bunu! Sizi burada rencide ettirmeyin illa da isim vererek!

Hayır, ben alt tarafı bir yazarım, kendimce yazıyorum, çiziyorum. Adım sanırım pek popüler olabilir, kendimce bir çevrem, sağolsun sevenlerim olabilir de bu eziklik nedir arkadaş! Yapmayın!

Hani taklitler aslını yaşatır ya, daha ölmedim delirtmeyin beni!

Bundan sonra, taklit edenleri Marka Hakkına Tecavüz Suçu'ndan mahkemeye vereceğim. Bu yüzden benim adımı, lakabımı kullanarak bokbok Damak Üsturupsuz Yazar, Üsturupsuz Yazar'ın Ortağı, Has Üsturupsuz ya da Üsturupsuz gibi hesap açanlar ve dahaları kendilerini korusunlar. Daha da birşey demiyorum, bu son sözümdür.

Saygılarımla,

ÜSTURUPSUZ YAZAR

2 yorum:

  1. Kol

    Ne demiş Zeki Müren,

    Taklitler aşını yaşatır,
    Meyve veren ağacı taşlarlar,
    Yıldırımlar yüksek tepelere düşerler.

    Bu ve bunun gibi sebeplerden ötürü aslında hicbir şeyi takma, bırak ayol zavallıları, eğlensinler. Sen de uzan tek kolçalı elit koltuğuna, pralinininden akan çikolatanı te.


    Aaaaa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla billa bilmiyorum ama "benmişim" gibi başkalarıyla mesajlaşanlar bile var!
      Ulan ben erkeğime aşığım,nedir bu eziklik!

      Sil

Vay Edepsiz!Ne Söyleyeceksen Söyle Hadi!